IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1353
18.4.18 14:38

@riana12 tak to ti moc preju adopci :srdce: nevo mozna prirozene nikdy nevis :hug: a je pravda meli bychom mit plany a uzivat zivota, ten cas nam uz nikdo nevrati :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
18.4.18 15:05

@olomoučanda Ano samozrejme i v IVF Clinic, psala jsem to i do té uzavřené diskuze o tom CAR, najdi si to tam. Ne, nenabídli mi to, trvala jsem na tom já. Tenkrát se v té skupině kolem toho strhlo haló, že jim máme více věřit těm doktorům :lol: Mno, přeju těm důvěřivým ženám aby se jednou dítěte dočkaly, já mám jiný názor ;)
Nepamatuju si ty přesné data, byla jsem tam třikrát během stimulace, ale je to uz dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
19.4.18 09:29

Vcera navsteva z kurately dopadla podla mojich pocitov fajn. popytali sa otazky, vlastne tie iste, ako sme mali v dotazniku k ziadosti.
mam si zatelefonovat psychologicke a dohodnut si pripravu. tak sa to opat kusok pohne :)

@Tulipankaa dakujem :srdce:

• Citovat
  • Upravit
riana12
19.4.18 09:31

@olomoučanda mne pocas stimulacie nebrali ani raz krv. dr. sa riadila len ultrazvukom. ale napriklad svagrina (bola v inom centre), chodila kazdy druhy den aj na krv.

• Citovat
  • Upravit
1353
19.4.18 09:39

Devcata tak to uteklo a zitra jdu na krev :srdce: uz z toho par dnu spatne spim proste jako kazda z nas se bojim jak to dopadlo. Drzte nam :srdce: palze zitra :kytka: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
19.4.18 09:42

@Tulipankaa držím palečky :srdce: A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
19.4.18 09:46

@koblizeq na zblazneni :lol: beru progesteron tak treba to dela ten nejaka volest prsou a velky hlad casto to zas treba ty hormony nebo snad mozna mimi :dance: neviiiiim holky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
19.4.18 10:01

@Tulipankaa bude to urcite dobre :srdce: a budes vediet vysledky hned zajtra? :)

• Citovat
  • Upravit
1353
19.4.18 12:48

@riana12 prave jedu z akupunktury a pani si je jista ze tehotna jsem :srdce: rikala ze by byla hooodne prekvapena kdybych nebyla :dance: tak uz ziiiitra :hug: a pak budu volat ve 12:00pro vysledky :srdce: :hug: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
19.4.18 12:56

@raflash
Tak nevím jestli je konec pánevní-zadek vhodná poloha, na to bych si doma asi netroufla (vím jak se to zvrhlo u mě). Porod doma bych si ale taky přála, v tom ti rozumím, jen u mě je asi strach větší než touha, a tak raději bych jednou odrodila v dosahu od lékařské pomoci. Ovšem to pro mě ještě zdaleka není aktuální téma :mrgreen:. Tobě budu držet palce, ať ti to vyjde dle tvých představ ;-).
@riana12
To uděláte jedině dobře, když se budete soustředit na sebe a na to co vás baví. Já to teď tak mám (už měsíc co neberu žádné prášky a nechodím do CAR), a je to neskonale povznášející pocit, fakt jsem teď šťastnější. Možná je to i tím jarem a hezkým počasím, ale takhle dobře mi už dlouho nebylo. Začala jsem zase sportovat, nevyhýbám se kinům, koncertům, festivalům, večírkům, prostě se zase bavím, podle toho na co mám náladu. Je to divný, ale při procedurách v CAR mi tohle prostě nešlo a byla jsem prakticky jen doma a maximálně nějaký ten výlet s rodinou, jinak sem se lidem vyhýbala. Teď mám na společnost zase náladu a je to super :dance: :mrgreen:. Takže si myslím, že i tobě se uleví a určitě je to krok správným směrem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
19.4.18 15:59

@Tulipankaa juhuuu, to je pozitivne. asi nieco z teba vycitila ;)
@Pučmeloun tak to je moc fajn, ze ti to takto pomohlo. aj ja by som rada prisla do takeho pohodoveho stavu :)

• Citovat
  • Upravit
715
19.4.18 16:36

Ahooj, tak hlásím novinky :-)
Dnes 13DC, folikul 19mm, sliznice tři vrstvy 8,4mm takže paráda :hug: dnes píchnutý ovitrelle, vzali mi krev a zítra budu vědět jestli KET ve čtvrtek nebo pátek. No a potom budu brát utrouš a pro jistotu prednison kvůli imunitě.
Do zítřka mám zvážit, jestli embryoglue nebo ne. Měla jste některá? ;)
Jinak vás tu občas čtu, jen to teď moc nestíhám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
20.4.18 04:08

@aptacek já měla 12 DC 9 mm sliznici, a nic jsme nebrala, krom utroše. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
20.4.18 05:38

@Lucoule děkuju :hug: asi to zkusím bez embryoglue, je to první pokus, tak nechám asi vše na přírodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
20.4.18 05:43

@aptacek drzim moc palce :srdce: ja za chvili jedu pro vysledek 2.ivf
Kdybych mohla a slo to tady dam si litry embryoglue :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...