Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@raflash
No v tom se teda nevyznám
. Já když měla dceru koncem pánevním, tak mi řekli, že musím rodit císařem (vpáčenou nožičku měla až později). Chodila jsem tenkrát i k jedné paní, co mi doporučila nějaké cviky a metody jak dítě v břiše obrátit. Nic nepomohlo. Doporučila mě k doktorovi na Bulovku v Praze, který prý jediný rodí v Praze konec pánevní a ten mi řekl, že bohužel, že musím císařem. Z toho usuzuji, že porod koncem pánevním není přirozená poloha a nese nějaká rizika, i když asi nemusí a někdy to jde porodit i tak, nevím
…Jj, cítím se teď skvěle, skoro bych řekla, že snažení a mimi teď nemám na prvním místě
. Dneska máme výsledky z imunologie a prý relativně v pohodě (žádné přeléčení není nutné), tak se můžeme snažit i doma. jen to chce rozjet moji ovulaci a bude dobře ![]()
@riana12
Nebo zahnizďování
. To by bylo možné, ne?
- kéééž by ![]()
@Pučmeloun ak by som pocitala, ze ovu bola 36 hodin po pichnuti ovitrellu (pichala som v pondelok o 20:00), tak som iba 2DPO ![]()
ale dakujem, ze takto na mna myslis ![]()
@riana12 já jsem v cyklu po OPU během ovulace spinila. Nikdy se mi to nestalo, jen v cyklu po stimulaci
@Pučmeloun Mno, ja se vyznam a ano je to fyziologicka poloha. Bohuzel nekteri lekari jsou prilis ustraseni a zenou hned do cisare, ale rozhodnuti je na zene. Na Morave se rodi KP v nekolika porodnicich bezne a jezdi tam zeny az z Prahy, kde je to problem…
Ono nez byly UTZ, tak to ani predem nevedeli a bylo to prekvapeni az na porodnim sale. Spousta lidi se narodili prirozene KP a ani o tom treba nevi ![]()
@katerina1006 volat nebudem. iba mi to podporuje verziu o cyste, ktora asi teraz az praskla
@aptacek mne iba dala dr. ovitrelle, lebo som mala v pondelok utvar 24mm. ja to ani nechcem volat folikul, uz to bolo prerastene ![]()
@riana12 já měla minule taky folikul přes 20mn, tuším že 22 nebo 24mm. A byl to opravdu folikul a ovulace proběhla.
Tipuju to též na ovulační špinění, o důvod vic to s mužem ještě pojistit ![]()
@riana12 dobrá dobrá, nebudeme tě přemlouvat ![]()
Co ako? To tulipánek čeká na krev ![]()
Mě jen před chvílí volali, že KET v čtvrtek
ve čtvrtek pichli ovitrelle, tyden na to budu zavádět 6denni hatchujici blastocystu ![]()
Holky ja vam tu psala a nevim kam to zmizlo ale sestra mi suse rekla ze krev negativni ![]()
@Tulipankaa achjooooo a dyt včera ta čínská medicína.. jsem myslela, že to vyšlo
to mě moc mrzí ![]()