IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3896
20.4.18 12:43

@raflash
No v tom se teda nevyznám :think:. Já když měla dceru koncem pánevním, tak mi řekli, že musím rodit císařem (vpáčenou nožičku měla až později). Chodila jsem tenkrát i k jedné paní, co mi doporučila nějaké cviky a metody jak dítě v břiše obrátit. Nic nepomohlo. Doporučila mě k doktorovi na Bulovku v Praze, který prý jediný rodí v Praze konec pánevní a ten mi řekl, že bohužel, že musím císařem. Z toho usuzuji, že porod koncem pánevním není přirozená poloha a nese nějaká rizika, i když asi nemusí a někdy to jde porodit i tak, nevím :-)…Jj, cítím se teď skvěle, skoro bych řekla, že snažení a mimi teď nemám na prvním místě 8o :oops: :roll: :mrgreen: :lol:. Dneska máme výsledky z imunologie a prý relativně v pohodě (žádné přeléčení není nutné), tak se můžeme snažit i doma. jen to chce rozjet moji ovulaci a bude dobře :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
20.4.18 12:44

@riana12
Nebo zahnizďování ;-). To by bylo možné, ne? ;-)- kéééž by :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
20.4.18 12:46

@Pučmeloun ak by som pocitala, ze ovu bola 36 hodin po pichnuti ovitrellu (pichala som v pondelok o 20:00), tak som iba 2DPO :mrgreen:
ale dakujem, ze takto na mna myslis :)

• Citovat
  • Upravit
2276
20.4.18 12:48

@riana12 NO TAK TO NEVÍM ALE ZAVOLALA BYCH DO CARU :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
20.4.18 12:55

@riana12 já jsem v cyklu po OPU během ovulace spinila. Nikdy se mi to nestalo, jen v cyklu po stimulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
20.4.18 13:06

@Pučmeloun Mno, ja se vyznam a ano je to fyziologicka poloha. Bohuzel nekteri lekari jsou prilis ustraseni a zenou hned do cisare, ale rozhodnuti je na zene. Na Morave se rodi KP v nekolika porodnicich bezne a jezdi tam zeny az z Prahy, kde je to problem…
Ono nez byly UTZ, tak to ani predem nevedeli a bylo to prekvapeni az na porodnim sale. Spousta lidi se narodili prirozene KP a ani o tom treba nevi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
20.4.18 13:06

@katerina1006 volat nebudem. iba mi to podporuje verziu o cyste, ktora asi teraz az praskla :oops: @aptacek mne iba dala dr. ovitrelle, lebo som mala v pondelok utvar 24mm. ja to ani nechcem volat folikul, uz to bolo prerastene :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1467
20.4.18 13:07

@riana12 Muze to byt ovulacni spineni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
20.4.18 13:13

@riana12 já měla minule taky folikul přes 20mn, tuším že 22 nebo 24mm. A byl to opravdu folikul a ovulace proběhla.
Tipuju to též na ovulační špinění, o důvod vic to s mužem ještě pojistit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
20.4.18 14:01

@aptacek @raflash je mi velmi sympaticke, ako ma chcete presvedcit k ovulacii a snazeniu. ale ja sa uz ani snazit nechcem. ja som to prestala riesit :(

• Citovat
  • Upravit
riana12
20.4.18 14:02

@aptacek tak akooo?

• Citovat
  • Upravit
715
20.4.18 14:09

@riana12 dobrá dobrá, nebudeme tě přemlouvat :mrgreen:
Co ako? To tulipánek čeká na krev ;)
Mě jen před chvílí volali, že KET v čtvrtek :* ve čtvrtek pichli ovitrelle, tyden na to budu zavádět 6denni hatchujici blastocystu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
20.4.18 14:15

Holky ja vam tu psala a nevim kam to zmizlo ale sestra mi suse rekla ze krev negativni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
20.4.18 14:30

@Tulipankaa ty brdo. to snad ne ty jsi nedělala test :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
20.4.18 14:33

@Tulipankaa achjooooo a dyt včera ta čínská medicína.. jsem myslela, že to vyšlo :,( to mě moc mrzí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí