Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006 nedela jsem zadny test ani jedem ![]()
Mame zamrazene 2+2 tak pokud 2prezijou rozmrazeni tak mi je vlozi oba 2 ca druhy tyden v cervnu ![]()
VZHURU DO NOVEHO BOJE JA SE NEVZDAM
![]()
@aptacek prepac, ano, zle som klikla a hned odoslala spravu (som v praci, tak len odbieham
)
@Tulipankaa to ma mrzi
verila som, ze ti to vyjde. aj ked si vcera spomenula tu pani…
ale tak mate este zamrazene, to je velke pozitivum. mozete ist do toho opat ![]()
@riana12
dekuju no telo je plne hormonu asi to ovlivnilo ze si myslela ze to vyslo nemam ji to za zle…
Jasne jsou tu krasne zamrazena 4pozitiva
![]()
@Tulipankaa chystas sa k tej pani opat? mozno by si v maji mohla nieco alternativne este skusit, aby sa telo po hormonoch upokojilo ![]()
@riana12 rekla at si dam treba tyden pauzu a pak se ozvu…nevim
Urcite za ni pujdu libi se mi ale nevim kdy
No nemame to lehke ze ![]()
@marfusik dekuju taky jsem verila bylo to uplne jine nez poprve tak jaem doufala ze treba to pomuze ale tak treba budou dvojcatka v cervnu ![]()
Dobre rano holky ![]()
Ja zase po dalsim neuspechu badam proc to nevyslo a co vic ja sama bych mohla udelat tak vas chci tady poprosit mohlla byste mi nektera z vas prosim rozepsat jake vysetreni(takoveto hlubsi krere jak nekdy rikate musely jste si ho vydupat)jste postoupily???
Ja pouze krev behem mens a po nejak a pruchodnost vekcovodu a ultrazvuk a manzel spermiogram NIC VIC.
Muzete mi prosim rozepsat ty vase? dekuju
![]()
@Tulipankaa mi jsme měli po prvním neuspěchu reprodukční imunologii v Praze Podolí.. A více nic
![]()
@Tulipankaa nám dělali genetiku, před 1.ivf, pak imunologii po 2.neúspěšným ivf. Pritel má kolisavy spermiogram, byl i na urologii. A úplně před vším mi dělali laparoskopickou diagnostiku průchodnosti vejcovodu…