Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pučmeloun Mno, ona totiž to je přesně hormonální jóga, hoď si do google kde se cvičí u vás a dej pozor, abys šla tam, kde je oficiálně školená terapeutka dle zakladatelky z Brazílie. Tady s ní máš rozhovor, je to tam dobře popsáno jak právě jóga může ovlivnit hormony. Metoda má za sebou už mnoho narozených dětí po cvičení - https://ona.idnes.cz/…-/dieta.aspx?…
@Pučmeloun no jako vzdy nam reknou oba zdravi mamzel pouze jednou horsi spermiogram ale pak uz vzdy ok.no ale zdravi zdravi ale o prolaktinu mi nindo nerekl dokud sem to znich vcera nedostala! uz to jedu resit! chci na to prasky! hned!
Já jsem dneska 8+4 a ráno jsem byla na utz a fazolka odpovídá přesně tomu správnému vývoji, tak snad bude už vše OK a doklepeme to spolu do finále ![]()
@Tulipankaa Mno, já bych ti spíše doporučila řešit proč jej máš zvýšený, než chtít prášky. Těma nic nevyřešíš. Ale je to tvoje volba samozřejmě ![]()
@raflash a to se prosim te zjistit jak? jedu k dr tak at vim o co si mam rict(tu tak chodi dr nic moc nevi vetsinou se pta co chci-ja vim hruza neres to)ale budu moc rada za radu ![]()
@Tulipankaa
Mám obrovskou radost. Jen at pokračuje vše jak má
@Lucoule musi to byt krasny pocit ze konecne se zadarilo a tak krasne ti to pokracuje
![]()
@Tulipankaa je ro nádhera.
Po 2,5 letech je to tady. Všem držím palce.
![]()
@Tulipankaa Vím, že to tam v Norsku máte složité s tou zdravotní péčí. Ale vždy je potřeba hledat příčinu, ne řešit důsledky. Zkoušela sis někdy měřit bazální teplotu? Díky ní by ses mohla o svém cyklu dozvědět to, na co většinou gynekolog nepřijde, neumí totiž s menstruačním cyklem vůbec pracovat. Nechápou, že je u každé ženy jiný a že jej právě ovlivňují hormony.
Zkus si pročíst tenhle web - www.cenap.cz moc bych ti tuto Dr. doporučila ke konzultaci cyklu, konzultace dělá i na dálku, takže je fuk kde bydlíš ![]()
Osobně mi přijde zbytečné jít do IVF a ještě tam u vás tak, jak to probíhá, když nemáte žádný problém a dost pravděpodobně jde jen o posunutou ovulaci, možná spíše o anovulační cykly vlivem toho prolaktinu, ale neznám tu tvou hodnotu, takže se do hodnocení pouštět nechci. Zkus se na to podívat z této strany, paní Dr. z Cenapu má za sebou stovky párů, kterým pomohla k dítěti i když v CAR nad nima už zlomili hůl.
@raflash jeezis tak to dekuju moc urcite se sni spojim pokud bude mozno!!!prave no ja vim ja vim hned na ivf
ale tak co ted nadelam uz mam 2za sebou a opravdu spise verim ze je problem to co pises ty!
Jinak hodnotu mi vcera rekla sestra v nem.547…a normalni je pry mezi 100-500.vic fakt nevim je to pro me uplne nove ale zkusim to co rikas ty
Jo bazalni hodnotu jsem zkousela ale jen asi tyden se mi zdalo ze se to vubec nemeni a nevedela jsem jestli to delam spravne