Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte, tak vcera som zobrala posledny utros. nasadila som si ho iba na 5 dni, kedze uz tyzden spinim, no nepomohlo. dnes sa uz ozyvaju aj bolesti pred MS, tak to uz bude mat rychly spad. dufam.
a od 1DC Estrimax a Anopyrin. len bohuzial neviem byt nejaka pozitivna, ze sa to podari. skor naopak
![]()
@Tulipankaa vdaka ![]()
inak ja som asi blba. pisala som za to spinenie, ze co sa asi zas deje. a dnes mi to doplo
od ovitrellu som zacala uzivat anopyrin. sice iba 30mg, ale aj to je davka. kazdy den beriem omega3. a omega sposobuje silnejsi ucinok kys. acetylsalicylovej. preto to spinenie aj pri utrosi. takze vsetko ok ![]()
@riana12 já jsem taky špinila a dneska jsem 7+0. Držím palce ![]()
@Lucoule to ja ale tehu nie som
ale dakujem.
ja uz sa tesim na tu nasu malu zmrzlinku. aj ked skor myslim, ze to je nanucik ![]()
Ahojky holky
Chvilku jsem tu nebyla a nestačím koukat
Tady se koná úplný babyboom
To je pecka
Moc gratuluji těhulinkám (A že jich teda je hooodně) Těm co čekají právě na své štěstí (KET, OPU, ET atd) moc držím palečky ať se brzy připojí k té úspěšné skupince mamin
A těm momentálně méně úspěšným držím palečky v dalším snažení. ![]()
A je super, že sem dáváte fotečky vašich krááasných prďolek
Je to skvělá inspirace do dalšího snažení.
My už se taky konečně blížíme k ET (27.6), od příští MS budu brát antikoncepci na sladění s dárkyní a ta bude mít OPU 22.6. Tento týden jsme byli odevzdat spermoníky na zmrazení pro jistotu kdy to v den OPU nějak nevyšlo.
Jinak jak jste tu hovořili o genetických testech, tak nám díky doporučení genetička (díky mému věku a dvou zamlklých těhu jsme neplatili nic) dělali Carrier test a to je test na cca 300 genetickým dispozicim. Je to v podstatě analýza karyopytu na kompatibilitu paru. Je to z krve a dělá se u obou partnerů. Pokud vyjde u obou stejná chyba, pak to může být průser. Vysledky jsou cca za měsíc. My chodíme do Gennetu a musím říct, že jsem tam nezažila nějaké nepříjemné chování ani stran sester ani lékařů.
Ahojte, uz to tak vyzera, ze sa MS rozbieha. ak to neprestane, zajtra zacinam s Estrimaxom ![]()
@riana12 Jo, kdo si počká ten se dočká
To v tomhle spolku to platí na 100%
Vypadá to, že příští týden pěkně rozjíždí
Tak jen více pozitivních zpráv ![]()
@Ajaandy noo, veru konecne. od januara planujeme. a uz sa zda, ze teraz v maji ideme na to.
u teba to mate ako fajn naplanovane ![]()
@riana12 naplánované to je hezky, jen kdyby to netrvalo tak dlouho
Na lednu jsme byli objednání na první pohovor darovacího programu a až konec června bude ET. Děs.