IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
25.4.18 16:34

1.screening dopadl v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
25.4.18 16:38

@koblizeq jeje to koblížek :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.4.18 20:11

@Tulipankaa krasny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
26.4.18 10:37

Ahojte, tak vcera som zobrala posledny utros. nasadila som si ho iba na 5 dni, kedze uz tyzden spinim, no nepomohlo. dnes sa uz ozyvaju aj bolesti pred MS, tak to uz bude mat rychly spad. dufam.
a od 1DC Estrimax a Anopyrin. len bohuzial neviem byt nejaka pozitivna, ze sa to podari. skor naopak :nevim: :(

• Citovat
  • Upravit
1353
26.4.18 10:57

@riana12 :hug: :hug: drzim ti palce :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
27.4.18 07:10

@Tulipankaa vdaka :srdce:

inak ja som asi blba. pisala som za to spinenie, ze co sa asi zas deje. a dnes mi to doplo :zed: od ovitrellu som zacala uzivat anopyrin. sice iba 30mg, ale aj to je davka. kazdy den beriem omega3. a omega sposobuje silnejsi ucinok kys. acetylsalicylovej. preto to spinenie aj pri utrosi. takze vsetko ok :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2616
27.4.18 07:41

@riana12 já jsem taky špinila a dneska jsem 7+0. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
27.4.18 14:57

@koblizeq
krásnej mimozemšťánek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
27.4.18 17:58

@Lucoule to ja ale tehu nie som :oops: ale dakujem.

ja uz sa tesim na tu nasu malu zmrzlinku. aj ked skor myslim, ze to je nanucik :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1231
29.4.18 08:18

Ahojky holky :mavam: Chvilku jsem tu nebyla a nestačím koukat :mrgreen: Tady se koná úplný babyboom :dance: :pankac: To je pecka :palec: Moc gratuluji těhulinkám (A že jich teda je hooodně) Těm co čekají právě na své štěstí (KET, OPU, ET atd) moc držím palečky ať se brzy připojí k té úspěšné skupince mamin :pankac: A těm momentálně méně úspěšným držím palečky v dalším snažení. :hug:

A je super, že sem dáváte fotečky vašich krááasných prďolek :palec: Je to skvělá inspirace do dalšího snažení.

My už se taky konečně blížíme k ET (27.6), od příští MS budu brát antikoncepci na sladění s dárkyní a ta bude mít OPU 22.6. Tento týden jsme byli odevzdat spermoníky na zmrazení pro jistotu kdy to v den OPU nějak nevyšlo.

Jinak jak jste tu hovořili o genetických testech, tak nám díky doporučení genetička (díky mému věku a dvou zamlklých těhu jsme neplatili nic) dělali Carrier test a to je test na cca 300 genetickým dispozicim. Je to v podstatě analýza karyopytu na kompatibilitu paru. Je to z krve a dělá se u obou partnerů. Pokud vyjde u obou stejná chyba, pak to může být průser. Vysledky jsou cca za měsíc. My chodíme do Gennetu a musím říct, že jsem tam nezažila nějaké nepříjemné chování ani stran sester ani lékařů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
29.4.18 16:49

Ahojte, uz to tak vyzera, ze sa MS rozbieha. ak to neprestane, zajtra zacinam s Estrimaxom :dance:

• Citovat
  • Upravit
1231
29.4.18 17:26

@riana12 Jo, kdo si počká ten se dočká :palec: To v tomhle spolku to platí na 100% :mrgreen: Vypadá to, že příští týden pěkně rozjíždí :pankac: Tak jen více pozitivních zpráv :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
29.4.18 20:17

@Ajaandy noo, veru konecne. od januara planujeme. a uz sa zda, ze teraz v maji ideme na to.
u teba to mate ako fajn naplanovane :palec:

• Citovat
  • Upravit
1231
29.4.18 22:02

@riana12 naplánované to je hezky, jen kdyby to netrvalo tak dlouho :zed: Na lednu jsme byli objednání na první pohovor darovacího programu a až konec června bude ET. Děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
29.4.18 22:40

@Ajaandy Wau, toz to budu drzet palce, uz se vam to blizi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie