IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
riana12
24.4.18 19:54

@Martyla to je krasne :srdce:

• Citovat
  • Upravit
259

@marfusik dekuji :srdce: ty jdes zitra ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259

@riana12 to je dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.4.18 08:21
@Martyla já dnes nikam nejdu nemyslelas :
@koblizeq píše:
Krásný fotecky miminek :srdce: jentak dál :srdce:
Nás zítra čeká 1.screening :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
25.4.18 10:16

@Martyla jeeeee holcicka to uz vis? krasna gratuluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
25.4.18 10:22

@raflash ja ji urcite zkusim za to nic nedam! joga tu bohuzel neni ts hormonalni zatim jsem ji aspon nenasla(tady to je takove horsi ze vsim) jako ja se do ivf nehrnula byla jsem ma vysetreni co mi proste nabidl gynekolog aby zjistil jestli jsem ok a pri manzelovo 1horsiho sper.nas hned poslal na ivf(cekali jsme pres rok na ivf)tak jsem na to nemyslela s proste si rekla jo treba se zadari casu dost…ale nic a ted 2ivf taky nic a to ma spermiogram uz uplne super.ale ja jak si psala ruzne menstruaci tak to muze byt neco stou ovulaci…ja nevim nemam to tak zmakle jako ty plus tady ti dr vi mene nez cela tato skupinka!!!jak se jmenuje prosim te ta skupinka na facebooku ja se vseho rada priucim!!!tady to fakt potrebuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
25.4.18 10:27

@Martyla no ja se nedivim ziju v cizine a tady mi rekli ze jim to podstatne neprijde!!! 8o 8o 8o
Urcite vam tp holky u nas zavidim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.4.18 11:30

@Tulipankaa jj vim od zacatku tehu. z genetiky z chromozomu :srdce: Klaudinka :srdce: jinak si myslim ze ta genetika je opravdu dulezita, zkus jim to rict at ti ji udelaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.4.18 11:31

@marfusik aha tak promin mam v tom zmatek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
25.4.18 11:33

@Tulipankaa
A ty tedy nemáš pravidelný cyklus? To je asi první co by gynekologa mělo zajímat. Já jsem třeba docházela nějakou dobu každý cyklus kolem 10-18 dne na folikulometrii, kde sledovali jestli mi zraje nějaký folikul a nikdy nic nebylo :nevim:. Mám tedy víceméně potvrzeno, že k ovulaci u mě nedochází. Ale @raflash má pravdu v tom, že doktoři se nevěnují individuálně cyklu každé ženy, ale berou to prostě obecně. Ovulace pro ně probíhá prostě někdy mezi 10-15 dnem cyklu a už neřeší, že já mám třeba cykly extrémně dlouhé a k ovu by teoreticky mohlo dojít i později. A rady tady a i jinde na netu asi nemá moc smysl hned brát za své. Přeci jen né vše platí na všechny a chce to mít vlastní rozum a zjišťovat z více zdrojů a ideálně to probrat s odborníkem. Ale je fajn, že se tu člověk dozví zkušenosti jiných žen v podobných situacích a může se inspirovat, povzbudit a podělit se o starosti i radosti :-)
@raflash
Já myslím, že jsem to pochopila dobře s tou jógou. Jen asi nemá smysl ji cvičit, pokud člověk právě má tu nadváhu, stravuje se nesprávně a nemá vnitřní rovnováhu (i když s tím by ta jóga mohla pomoct). Jde to jedno s druhým. A v tom rozhovoru to ona i říká. Pro to si myslím, že jenom jóga mě nespasí a momentálně tedy pracuji i na ostatních bodech ;-). S tím hodnocením té doktorky mi připadá trochu přitažené za vlasy, že by to psali pouze jiní doktoři aby ji poškodili :think:. Je to jako se vším, co jednomu vyhovuje, druhému nemusí. Určitě neříkám, že je to špatný lékař, já ji neznám a zkušenost s ní nemám ;-). Každopádně pokud je to založené na měření bazální teploty, tak do toho se asi pustit ani nechci. Přijde mi to dost složité. Ovlivňuje ji dost věcí a ještě by se měla měřit ve stejný čas každý den a to myslím, že bych nedala. Snad někdy, až se mi povede nastartovat můj cyklus a nebudu mít MS 3× do roka, pak by to mohlo mít smysl :mrgreen: (a na to se chystám bylinkami).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
25.4.18 11:34

@marfusik @Martyla
Krásné fotečky. Užívejte si to holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
25.4.18 12:00

@Martyla no to mas krasne jmeno❤️Chci taky takove ale s C :srdce: no moc pekne :srdce:
Zatim jsem zjistila ze si muzu nechat udelat chromozonu cytogenetikt a jeste jedne veci-predem se omlouvam ani nevim jak se to pise…tak aspon neco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.4.18 14:30

@Tulipankaa no moc se to jmeno ostatnim jako rodine nelibi..ale prdim na ne me a pritelovi ano :dance: Klaudinka je nahodou hezky si myslim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.4.18 14:31

@Pučmeloun dekuji a uzivam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
25.4.18 14:36

@Martyla nadherny muj mamzel je claudio tak ja by moc chtela claudia pro holcicku :srdce: :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí