IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1353
23.4.18 11:45

@riana12 nemam pojisteni u nas uz tam dlouho nejsem tak jsem to zrusila. jinak ted jsem volala do toho gennetu jako pani nic moc nepchotna nechapala proc chci genetiku na coooo!?boze
Tak jsem volala do soukrome kliniki tady u nas tam zas pani nevedela jestli to vubec delaji tohle vysetreni 8o a pry imunologie ceho? a genetiku na co? :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
23.4.18 12:03

@Tulipankaa Genetika páru - krev obou, reprodukční imunologie - krev obou + spermie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
23.4.18 12:05

@Tulipankaa Mela jsem zadanku od gynekologa (prip. z CAR), pak je to na pojišťovnu. Ale můžeš se objednat i bez zadanku, to hradis. My byli na imunologii v Praze Podoli. A podobně to bude fungovat na genetice.

Příspěvek upraven 23.04.18 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
23.4.18 12:05

@olomoučanda dekuju uz to hledam :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
23.4.18 13:01

@Tulipankaa
Jaj, tak to mě mrzí, že ti to nevyšlo :-(
Nám dělali jen spermiogram, hormonální profil, test na pohlavně přenosné choroby, to vše před 1 ivf (proběhly z něj 4 neúspěšné transfery), teď před druhým ivf nás poslali na imunologii (chodím do CAR Podolí, takže testy byly také tam), výsledky už máme a žádný problém nám nenašli :nevim:. S tou genetikou to nebude takové jednoduché :think:. Ono ani tady v ČR se nedělá jen tak. co jsem tak slyšela tak se to dělá u párů, kde je vysoký věk (víc jak 38), opakované potraty (neúspěšné ET/KET není potrat), nebo rodinné dispozice k nějaké vrozené vadě/nemoci. nám genetiku taky nechtěli udělat a doktorka říkala, že není důvod a vyjmenovala pávě ty tři věci. Já sem se rozhodla to už neřešit a nevrtat se v tom. zkusím zase chvilku věřit doktorům. Ono je to trochu loterie, a ty kterým to vyjde napoprvé, ty mají neskonalé štěstí. Dva pokusy, to ještě nic není. Být tebou, jdu do soukromého CAR, kde budeš mít lepší péči o tebe i embryjka. Držím moc palečky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
23.4.18 13:04

@Pučmeloun
Tak dekuju moc za rozepsani jako ja mam dost uz ted mame 4zamrazene 2+2 tak jak rikas jeste ted jim budu verit! a doufam treba sef od manzela ma od nich udelanou 3letou holcicku a tp meli velke problemy ale taky si pockali…tak budu miset byt vic trpeliva a uvidime :hug: dekuju a tobe taky hodne stesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
23.4.18 13:07

@Pučmeloun S tou genetikou - v CAR možná mají tenhle přístup, my měli zadanku od gynekologa, bylo nám 36 a predtim jedno zamlkle tehotenstvi. Ono je to zase o těch lidech. Jeden lékař v tom problém nevidí, druhy ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
23.4.18 13:22

@olomoučanda
No a zjistili vám něco na té genetice? já si myslím, že u nás to zbytečné opravdu je. Máme spolu už jedno dítě (bez zásahu lékařů).
@Tulipankaa
Jednou se to povede, to se neboj ;-). Mimochodem, připomeň mi, v čem vlastně máte problém? co vás dovedlo do CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
23.4.18 13:40

@Pučmeloun Mas naprostou pravdu s tou genetikou, u valne vetsiny paru nic neodhali a je to pomerne drahe vysetreni.

@Tulipankaa Taky neim co presne vas dovedlo k IVF. Ale zkus cvicit hormonalni jogu, diky ni uz otehotnely spontanne tisice zen. V rovnovaze hormonu je velmi casto zakopany pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
23.4.18 14:24

@Pučmeloun Tak v případě, ze děti mate, tak to asi nutné není. My děti stale nemáme a navíc se nedaří velmi dlouho. Ano, genetiku máme v pořádku. Ale jsem rada, ze jsem to vyšetření absolvovala, takhle bych měla pochybnosti, ze zrovna v tom by mohl být zakopany pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
23.4.18 16:03

Holky tak ted po nahodnem telefonatu do nemocnice kde postupujem ivf jsem se nakonec dozvedela ze MAM mirne zvyseny PROLAKTIN 8o 8o 8o
Mate nektera zkusenosti?
Na ivf nas poslali protoze manzelovi jednou vysel horsi spermiogram pak vzdy uz normal ale misto aby neco resili je lehci nas poslat na ivf…takze tak :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
23.4.18 18:33

@Tulipankaa Mno s prolaktinem se da dobre pracovat prave tou jogou, stejne jako se smyptotermalkou, protoze pravdepodobne mas i posunutoz ovulaci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
23.4.18 18:38

@raflash popravde nevim nekdy jsem ovulaci podle testu zjistila nekdy ne…sle urcite vyzkousim tu jogu :hug: p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
24.4.18 11:12

@Tulipankaa A jak dlouho jste se snažili? No pokud není jiný problém než kolísavý spg, tak by to mělo jít i doma ne? :think:. Já se chystám na bylinky, ale paní kterou jsem žádala aby nám sestavila nějaký plán co kdy a jak užívat, tak je dost zaneprázdněná a ještě se mi neozvala. My máme problémů víc. Manžel kolísavý spg a já dlouhé a anovulační cykly, což je asi následek PCO. Jinak jsme snad oba ok. Jinak ten prolaktin by problém být mohl určitě. To určitě řeš.
@raflash
kruciš, na tu jógu se budu muset snad informovat někde :think:. i když mi to přijde podivné, napravovat hormony jógou :mrgreen:. Ale proč ne, že?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
24.4.18 11:14

Já dneska 6+4 a už bylo i bilo srdicko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie