IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
riana12
3.5.18 11:24

@aptacek neriesim lieky. lieky ci sliznicu. skor to, ze vobec sa necitim v pohode. nic mi nevychadza, co som planovala. cely mesiac som rozbehana. proste cele zle :,( k tomuto ani caje, ani aku nepomoze. ak nebudem do leta tehu, chcem v lete, cez letne skolske prazdniny, chodit na jogu. len tak, ziskat kondicku, ohybnost. a uz nic neriesit…

• Citovat
  • Upravit
3896
3.5.18 12:03

@aptacek Gratuluji, to už jsou krásné testy a je jasné, že je to miminko :hug:. Tak ať se daří a celé těhu probíhá jak má ;-).
@riana12
To je poslední embryjko které máte na vklad? Moc ti přeju aby vám to vyšlo!!! Ale i když to nevyjde, myslím že z tebe to napětí spadne. Já to tak měla. Až když už nebylo co vložit a museli jsme čekat na výsledky z imuna, tak sem si dokázala dát od snažení pohov a je to fakt osvobozující. Myslím, že sem si ani neuvědomovala, jak moc mě celý ten proces zmáhá a ovlivňuje. Příští pátek máme jít na konzultaci do CAR a mě se tam fakt nechce! Netěším se ani na případné budoucí ET. Nechci už znovu ten stres a čekání a zklamání. Vím ale, že teď, když už máme výsledky a v CAR řekli, že se můžeme normálně zase objednat na ivf, tak nedokážu nic nedělat a nejít tam. Užívám si tedy tu pohodu a připravuji se na další ivf, no a snad to zvládnu s nadhledem a nesemele mě to zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
3.5.18 12:28

@riana12 chápu, ale i jóga je skvělý typ, na tu jsem chodila taky. Byla jsem krásně protažená a hrozně mě to uklidňovalo :) celý ten koloběh ivf je prostě šíleně náročný :roll:
@Pučmeloun děkuji, doufám že máš pravdu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
3.5.18 13:13

@Pučmeloun dakujem, ze si toto napisala :)
ja som myslela, ze ked sme uz zacali aktivne riesit aj adopciu, ako bude KET brnkacka po tej psychickej stranke. a ono nie. je to este horsie ako IVF minuly rok. bola som ale zaneprazdnena vsetkymi tymi kontrolami, injekciami a iba som riesila od jednej kontroly ku druhej. len som prebehovala medzi dr. a tak. bolo to uplne ine. teraz len myslim na to, ze je to jedine embryjko a veci sa nevyvijaju uplne tak, ako by som asi chcela, aby sa to dialo. a to ma potom „dostava“.

• Citovat
  • Upravit
2616
3.5.18 21:05

@aptacek jůůů pecka :dance: gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
3.5.18 21:07

Já dneska kontrola 7+6 naposledy v car a miminko už má 1,62 cm. Nádhera :srdce: plivu na vás kočeny těhotenské bacily :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
3.5.18 21:09

@Lucoule supeer :srdce: tak poriadne to tu popluj :palec:

• Citovat
  • Upravit
259
4.5.18 07:06

I ja ji vam musim ukazat 7cm nase holcicka.Vsem vam drzim palce a jak vidim kazda z vas se pomalu dockava????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
4.5.18 07:37

.

Příspěvek upraven 06.05.18 v 08:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
4.5.18 07:38

@Lucoule juuu Bobík krásnej :hug: @Martyla tobě gratuluju k holčičce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.18 08:35

@Martyla jé, to je super, když je dobrá viditelnost

já jsem bohužel nějaká málo propustná a na většině ultrazvuků je mlha, nejlepší ultrazvuk mám tento ze včerejška:

ale máme vyšetřené i srdíčko, že je v pořádku, všechny prstíky atd…a máme prý malého aktivistu, který sebou neustále šije :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
4.5.18 08:35

@Lucoule Krasa, mam radost s tebou! Davej na sebe pozor.

@Martyla Gratuluji k holcicce, jsi o kousek dal nez ja. Ja dnes koncim 10 tyden.

@aptacek Kyselinu listovou a rybi tuk, vic netreba, vse ostatni doplnim v pohode z potravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
4.5.18 08:38

@Petra_z_Nuslí krásný miminko a nejdůležitější je, že je zdravý :srdce: A pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
4.5.18 08:42

@Martyla je krasne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
4.5.18 08:45

@Petra_z_Nuslí Ono to nejvic zalezi na kvalite pristroje ty fotky ;) A jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí