IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3896
10.5.18 10:22

@Sashie
Tak ono je to krásné, když jsou děti kousek od sebe, ale řekla bych že pro rodiče je to ze začátku dost náročné. Na druhou stranu bych to brala asi raději, než mít dva jedináčky, jako to budeme mít my. Dceři bude letos už osm a druhé ještě ani nečekáme :roll:. I pro nás to bude jednou zase velká změna. Přeci jen už jsme si zvyklý, že dcera je v podstatě samostatná a můžeme dělat cokoliv bez omezení. Taky sem si vždy myslela, že budu mít dvě děti brzy po sobě, ale život na moje plány dlabe :mrgreen:. Ale druhého prcka se snad někdy dočkáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
10.5.18 10:48

@Pučmeloun My budeme mit rozdil 13 let, taky jsme to planovali jinak… Na druhou stranu starsi uz bude samostatna a budu se moc venovat miminu vic, nez kdyby byli dva roky po sobe. Ma to i sve vyhody ;)
Ted jsme si posledni roky uzivali hodne sportovani a dalsich aktivit, tak jsme vyblbnuti a nebude nam to hned chybet s miminem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
10.5.18 11:47

@Pučmeloun @raflash Holky alespoň budeme déle mladé :mrgreen: S miminem každý omládne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
10.5.18 12:45

@Pučmeloun tak my doufáme, že budeme mít štěstí. Ale začínáme právě tak brzy i proto, že můžeme čekat a čekat a nic… Ještě se mi nevrátil cyklus, navíc i s přirozeným snažením musíme ještě 3 měsíce počkat kvůli jizvě po císaři. Kdyby se povedlo, tak to určitě náročné bude, ale v dnešní době technických vymožeností se to určitě zvládne. Aspoň se tím uklidňuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
10.5.18 14:46

@raflash
To my si právě také dost užíváme sportu a výletů. Kupříkladu až letos s námi dcera může jezdit cyklovýlety, protože už v pohodě ušlápne víc jak 50 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
10.5.18 19:48

@Ajaandy jj, to doufam, ze aspon omladnu :lol:

@Pučmeloun No presne, my taky kolo, lyze, hodne vysokohorska turistika, to jsme si ted uzivali s dcerou, kdyz uz je docela velka a zvladne toho dost.

Příspěvek upraven 11.05.18 v 10:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
11.5.18 10:07

@riana12 nad tím vůbec nepřemýšlej, určitě vás vyberou ;) hlavně být přirozeny, nebát se, nestresovat se, ikdyz to musi být sakra náročné. Dej vědět jak jste dopadli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
11.5.18 10:21

@aptacek dakujem :hug:

• Citovat
  • Upravit
3896
11.5.18 10:37

@Sashie
Mě tenkrát řekli že po císaři počkat minimálně rok. No už čekám skoro osm let, tak myslím, že v pohodě :mrgreen:. Tak ať se vám povede druhý drobek brzy a ať to má hladký průběh ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
11.5.18 20:44

@Pučmeloun To jsme zjišťovali a přímo v CARu říkal doktor, že se nikdo asi neshodne. Podle starých doktorů aspoň dva roky, někdo říká rok, teď i půl roku. Že se změnil způsob řezu, ale že stejnak strašně záleží na tom, jak se kdo hojí. Půl rok že je ale minimum. No vzhledem k tomu, že se po půl roce začneme snažit, tak nepředpokládám, že by se nám povedl „královský“ šťouch a výšlo to napoprvé. Takže se asi nemusím moc bát. Sama jsem na to zvědavá, jestli se třeba dalo tělo do pořádku a jestli se dočkáme dalšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
12.5.18 08:59

Baby, vcera som pridala prolutex a clexane. Ide do tuheho :)

• Citovat
  • Upravit
1231
12.5.18 10:05

@riana12 držím palečky :hug: at to cekani stoji zato a vysledek se dostaví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
12.5.18 11:38

Ahojky:) holky uklidněte mě :D… ve středu jsem byla na vložení emryjka a od včera smrkám dneska už je to lepší včera mě bolelo i v krku neovlivní to něják emryjo že ne? :( teplotu nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
12.5.18 11:49

@Ajaandy dakujem :)

@Evule188 smrkanie nesposobi nic. je to ok ;)

• Citovat
  • Upravit
753
12.5.18 13:47
@riana12 píše:
@Ajaandy dakujem :)@Evule188 smrkanie nesposobi nic. je to ok ;)

ani krk a hlava?? teplotu nemám ležim a piju čaj s medem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí