Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@potvurka89 tak to tě vítám. ja budu teprve volat kdy mám přijít na utz aa kdy bude ket ![]()
@potvurka89 no asi bez léků. Sliznice mi roste sama. Teď pro nepovedené etu jsem 11 den měla 9.4 a v den etu to přesně nevím jen že říkal doktor že super ![]()
@katerina1006 tak uvidíš oni vědí co dělají
a na kolik tě vyjde ket?
@potvurka89 ty nevíš kolik budete platit.
no začínám být nějak nervozní aby se to tentokrát povedlo a aby se sněhuláci dobře rozmrazili.
a ještě nevím zda jeno a nebo dvě. bylo nám doporučeno 2 ale manžel má strach z dvojčat a já zas mám strach že by to jedno mohlo třebba strhnout to druhé. vůbec nevím co dělat.
hlavně přemýšlím proč se to neuchytí. když sliznici mám vynikajicí. protilátky proti embryju nemám.
nic více nám nenašli.
@riana12 chápu, na jednu stranu si člověk oddychne, že nemusi řešit doktory atd.
Co ty víš, až vyjde adopce tak se třeba i to mimčo povede přirozeně ![]()
Posílám objetí na dálku ![]()
@kocourek88
Výsledky imunologie za pár dní???
. U nás jsme si na výsledky museli počkat měsíc!
. To teda fakt nevím jak je to možné? Nám říkali, že některé procesy které zkoumají prostě trvají nějaký čas a dříve to zpracovat nejde. Ale možná taky měli naplněnou kapacitu, nevím?! Každopádně u nás nic moc nenašli. Manžel špatný spermiogram a měl si dojít na vyloučení ureoinfekce (na výsledek čekáme) a já měla jen nějaké hodnoty hraniční, ale prý nic dramatického a mám jít na kontrolní odběry za 4 měsíce. Doktorka nás poslala ještě na genetiku a tam jdeme 7.6., tak uvidíme, co najdou tam. Pokud to bude ok, půjdeme do dalšího ivf. To ale nejdříve srpen/září protože výsledky genetiky trvají prý dva měsíce
. Tak teď jen čekám a celkem si to i užívám, že nic kolem toho nemusím řešit, i když už do toho snažení zase chuť mám. Přeci jen, jak jsou všechny kolem těhotné, tak už bych také chtěla být
![]()
@raflash moc děkuju
tobě gratuluji k mimi v bříšku v kolikátem měsíci už jsi ![]()
@katerina1006 vím, bude to stát 9,5tis + léky. Ja myslela ze uvidím co mi poví jak vypadá sliznice a tak.
Ja jsem pro jedno protože u dvou jsou rizika buď že jedno strhne druhé, nebo se vytvoří hematom a můžeš krvácet a ležet v nemocnici a usilovne si přát aby to zvládlo aspon jedno a co jsem tak slyšela od doktorů tak nemají ani hodnoty testů kolik by měli mit dvojčata tak pak raději posílají na odběr plodovky nebo si plati test z krve myslím ze se to jmenuje prenascan za 12tis.
@potvurka89 no já budu zítra volat abych se objednala na utz aby skontrovali sliznici a taky se přesně dovím kolik to bude stát. a taky chci jedno. ale domlivíme se přímo v caru co bude lepší. prostě nevím. ![]()