Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tulipankaa To ano. Aspoň tu nebudu sama
Strašně nám to preji ![]()
@katerina1006 prave jsme na tom stejne tak jento takove ze si rozumime
nyøo ny to krasne ![]()
Holky je mozne prirozene snazeni o miminko i behem ketu? a pri/po vlozeni? ![]()
@potvurka89 Ahoj,to by bylo skvělé, ale taky jsem viděla, že MS nedorazí tak brzo obzvlášť, když se kojí. No, zatim nic, ale asi se prostě poradím s Dr. Chtěla bych to IVF stihnout brzy. Taková poloviční dvojčata. Je to zvláštní, místo abych byla plně saturovaná naším broučkem, tak myslím, jak mu pořídit sourozence. Ale šťastná jsem moc, tojo…
Tobě teď taky moc držím palce. Tos byla ty, kdo přišel o mimi kvůli VV? Jestli ne, tak se je omlouvám. Ale každopádně přeji hodně štěstí, teď už to určitě klapne.
@Tulipankaa přesně to je ono nejsme na to sami a to je to krásné. Držím ti strašně palečky. I ostatním abychom našli // a pak to ostatni
![]()
@Tulipankaa : před ket si myslím že se snažit můžeš, ale po ket nám říkali že 14 dní žádné snažení ![]()
@Anonymní píše:
@potvurka89 Ahoj,to by bylo skvělé, ale taky jsem viděla, že MS nedorazí tak brzo obzvlášť, když se kojí. No, zatim nic, ale asi se prostě poradím s Dr. Chtěla bych to IVF stihnout brzy. Taková poloviční dvojčata. Je to zvláštní, místo abych byla plně saturovaná naším broučkem, tak myslím, jak mu pořídit sourozence. Ale šťastná jsem moc, tojo…Tobě teď taky moc držím palce. Tos byla ty, kdo přišel o mimi kvůli VV? Jestli ne, tak se je omlouvám. Ale každopádně přeji hodně štěstí, teď už to určitě klapne.
Děkuju
ano jsem to ja
, uvidíš dr. ti poví jak to vidí
@Tulipankaa : nam nikdo neříkal že by před ket nic nemělo být, jen že po ket 14 dní nic, ale počkej si na víc názorů a uvidíš co ti řeknou
@kocourek88
Já byla v Praze v Podolí. Chodím tam i do CAR. No s námi výsledky nikdo moc neřešil. To máš super, že ti vše vysvětlili, nám jen řekli že není nic potřeba přeléčit a že by nás ještě poslali na genetiku, než půjdeme do druhého ivf. Na tu půjdeme příští čtvrtek a pak dva měsíce čekání na výsledky. No a srpen září snad už konečně ivf. Je to dlouhé, ale zatím v pohodě.