Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006 to mi rikali pokazde…no tak uvidime klidne mi napis zpravu a podrzime se navzajem ![]()
@Tulipankaa děkuji ta můžeš také. Už se těším aby to vyšlo i kdyby to mělo být fakt 2
jak se to zdá manzelovi ![]()
Ahojky holky dnes.jsem byla v Caru dle ult jsem 6+5 tak.snad vse. bude ok.. ale mam dotaz, nejak jsem si.to neuvedomila a.sla.jsem se kouknout na. strelnici parkrat.jsem se lekla, ale to by. nemelo. vadit ne? ![]()
Ahojky holky dnes.jsem byla v Caru dle ult jsem 6+5 tak.snad vse. bude ok.. ale mam dotaz, nejak jsem si.to neuvedomila a.sla.jsem se kouknout na. strelnici parkrat.jsem se lekla, ale to by. nemelo. vadit ne? ![]()
@Tulipankaa no to by bylo krásné aspon by nebyl jedináček ale manžel se asi zblázní ale bude rád. @Evule188 no nemělo by to snad vadit. těhotenství se člověk lekne asi vícekrát než jednou a nebo dvakrát ![]()
@katerina1006 píše:
@Tulipankaa no to by bylo krásné aspon by nebyl jedináček ale manžel se asi zblázní ale bude rád. @Evule188 no nemělo by to snad vadit. těhotenství se člověk lekne asi vícekrát než jednou a nebo dvakrát
snad ne
@katerina1006 Drzim palce, aby se chytilo aspon jedno mimco. My davali pokazde 2 embrya a byslo to az napotreti a uchytilo se jen jedno
zrovna zitra zacinam 16 tyden, leti to…
@Evule188 Ne, to nevadi, z leknuti nepotratis. A usi se miminu vyviji az o dost pozdeji. Tak muzes byt v klidu.
@raflash jo taky jsem zvědavá. doufám že se chytne aspon jedno. no doufám že jsem něco nepokazila utekl mi pes tak jsem rychlou chuzí ho chytala
a taky jsem se lekla
Tak jsem psala doktorce na genetiku hrozně příjmná.. a psala že střelnice neva
.. tak jsem trošku klidnější:)
@Tulipankaa píše:
@Evule188![]()
dobre vedet
viď:) manžel udělal zbroják a chtěl si jít zastřílet a já se tam nacpala ja debil.. ale jako asi to neva
@Tulipankaa píše:
@Evule188 radsi nas tim moc nepremyslet a proste jakoby nic
juju_)
@Evule188
Jůů, tak to moc gratuluji
. Snad to tentokrát dopadne dobře!!! A ani si nepamatuju, mimi je z CARu, nebo domácí snažení? ![]()
Užívej si to a věř v dobrý konec ![]()
@potvurka89
Ahoj, jak ty na tom jsi? KET proběhl v pohodě? Jaké jsou pocity? Myslím na tebe a doufám, že to budete mít bez komplikací až k porodu
. Musí to vyjít! ![]()