IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3896
29.5.18 12:47

@potvurka89 @Tulipankaa @katerina1006
Holky, všem vám moc držím palce :* :hug:. Každá máte už svá trápení za sebou, tak už to musííí!!! vyjít, moc bych vám to přála. A když máme ten plodnej rok, tak to snad vyjde! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
29.5.18 12:59

@Pučmeloun tak dekuju uvidime jak to bude ted to je zase napeti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
29.5.18 13:17

@Pučmeloun mooc děkuji :hug: taky říkám že by to štěstí mělo přijít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
29.5.18 13:22

@Pučmeloun moc děkuji snad to vyjde tentokrát. nervyčky jsou na pochodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
29.5.18 17:41

@Pučmeloun na ten skryty zapal skus obehat zubara, stery u gyn, ORL. mozno tam niekde bude pes zakopany

• Citovat
  • Upravit
riana12
29.5.18 17:47

Zajtra, aj ked vysledok davno viem, idem na krv na hcg. nech oficialne uzavriem kapitolu 1. IVF. minuly rok po ET som nebola na krv, a potom ma nahanali aj doktorka, aj recepcna, ze co som nedosla :cert:

koho caka o par dni vklad, drzim palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
2190
30.5.18 10:10

@Pučmeloun já jsem vždycky ráda, když mi to někdo pořádně vysvětlí tak, abych to pochopila, protože když se se mnou nikdo nebaví, tak mě to strašně vytáčí. Takže v tomhle to na mě udělalo opravdu dobrý dojem :D
Jinak na tu genetiku se čeká opravdu dlouho. Já na ní naštěstí už nemusím, protože jí mám už udělanou ještě z doby, kdy jsem darovala vajíčka…tak alespoň něco.
No rozhodla jsem se, že teda teď zkusím nějakou očistnou kůru s čínskou medicínou a třeba to pomůže alespoň jako placebo :nevim:
snad Ti to čekání rychle uteče a na podzim už zabojujeme spolu a obě úspěšně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
30.5.18 13:26

@kocourek88

No a to tu genetiku má hotovou i partner? Já myslela, že tam by měli jít vždy oba z páru :think:. No nevidím to jako podstatné vyšetření. snad když někdo opakovaně potrácí, nebo nemá ještě vlastní dítě a dlouho se nedaří. My ale jedno dítě společně už máme, tak myslím že v genetice zakopaný pes nebude. Ale co už, ať to máme vše hotové…Jasné, budeme si držet palce a musí to vyjít ;-)

@riana12
Nebudu obíhat nic. spoléhám na to, že kdyby to byly nějaké nebespečné hodnoty, tak mě někam na kontrolu pošlou. Nechci kolem toho vyšilovat, ale je fakt, že vysvětlení výsledků imunologie trochu podrobněji bych slyšela ráda. :think: Ještě tam mají tel. číslo kde se můžu objednat na tel. konzultaci přímo s vedoucí imunologie, tak to asi zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
30.5.18 14:12

@Pučmeloun nie je to na vysilovanie, pre teba to nie je a nemusi byt nikdy nebezpecne, ale moze tam byt dovod neuspechu, pretoze ked telo bojuje so zapalom, bojuje proti vsetkemu cudziemu resp. moze. a potom sa aj embryo povazuje za „nepriatela“ a tvoj imunitny system proti nemu bojuje.
no ved zvaz si, co je pre teba ok. ci sa chces do dalsieho patrania a behania po doktoroch pustat.

• Citovat
  • Upravit
2190
30.5.18 14:13

@Pučmeloun nene partner genetiku nemá. Bylo nám řečeno u nás v CAR a i na genetice, na kterou mě omylem poslal můj gynekolog (chtěl mě poslat právě na imuno), že to je zbytečné a že pokud nemá žádné předpoklady v rodině, což nemá, takže to zatím dělat nebudou.

takže asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
30.5.18 14:30

@riana12 @kocourek88
Tak já sem si volala na tu imunologii abych se objednala na telefonickou konzultaci přímo k paní doktorce. No, objednali mně až na 27.6. 8o. Nicméně, laborantka byla příjemná a sdílná. Hodnot mám zvýšených víc a pro to bylo doporučeno imunologii zopakovat, aby se potvrdilo či vyvrátilo jestli může být něco špatně. Objednala mně a manžela tedy hned na kontrolní imunologii (16.7.), kdy půjdeme přímo k vedoucí paní doktorce a udělají nám rozšířené testy - super, že sem zavolala, stihneme tak případně mít výsledky imuna a genetiky do konce srpna a v září můžeme na případné ivf. Mimochodem mi vysvětlila i spg manžela a má Asthenozoospermie, prý se špatně pohybují (točí se dokolečka a nejdou vpřed). Domluvili jsme se, že vzorek přinese z domova a že udělají kontrolní vyšetření. Ach jo, vypadá to, že problémů bude víc :nevim:. Nemyslela jsem si, že by mohl být až takový problém i z partnerovi strany :think:. Jak to tak vypadá nejsme úplně v pohodě ani jeden. Tak snad to miminko půjde i tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.5.18 17:44

@Pučmeloun určitě to nakonec půjde uvidíš :hug: ale teda dobře, že jsi tam zavolala, protože koukám, že oni by to asi teda nechali být co :think: zvláštní přístup fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
31.5.18 07:29

@Pučmeloun dobre, ze si to zacala riesit ;)

• Citovat
  • Upravit
1231
31.5.18 07:52

@katerina1006 Jé tak to máš stejně narozky jako můj nejmladší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
31.5.18 08:18

@Ajaandy Je tak to je pekny :potlesk:

• načítám...