IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
31.5.18 08:21

@kocourek88 Nám po dvou ZT doporučili genetiku oběma. Chodíme do Gennetu a díky těm ZT jsme jí ani neplatili, protože byla doporučena genetikem. Dělali nám Carrier test-který by měl odhalit cca 300 genetických dispozic. A právě, když ty dispozice mají oba, tak je pak prcek postižený tou danou vadou. Když jí má jen jeden z páru, tak se neprojeví. Normálně to stojí asi 12000,– tak s tím možná v CARech šetří. Manželovi takhle přišli na to, že je má problém na X chromozomu a případná dcera by byla přenašečka. Jinak naštěstí nic jiného průserového ani jeden nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
31.5.18 08:45
@Tulipankaa píše:
Holky je mozne prirozene snazeni o miminko i behem ketu? a pri/po vlozeni? :oops:

Asi dost záleží na tom proč vám to přirozeně nešlo předtím. Pokud máš špatná vajíčka nebo partner spermíky, tak bych to nezkoušela, protože by se mohlo stát, že otěhotníš i přirozeně a pokud by to bylo špatné těhu, tak nevím jak by to pokračovalo :think: jestli bys nepřišla i o to IVFkové těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
31.5.18 10:31

@Ajaandy no vubec nevim jestli se muze pak nebo ne zeptam se az pujdu na kontrolu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
31.5.18 13:07

Ahoj holky tak ket mi naplánovali na příští čtvrtek už se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
31.5.18 13:22

@kocourek88
No že bychom měli jít po 4-6 měsících na kontrolní imunulogii, to jsem věděla, ale doktorka mi nikterak nevysvětlila ty zvýšené hodnoty a partnerův spg. Podala jen info, že já mám nějaké zvýšené hodnoty a že není nutné přeléčení. Já jsem klidnější když vím všechno do detailů a né jen heslovitě :-). Mimochodem, jak jste na tom ve svých CAR se sdělováním výsledků testů vašich i partnerových po telefonu? Řeknou vám po telefonu i manželovi výsledky? Mě teď docela zarazilo, že jsem tam volala jak dopadl test na uroinfekci a sestra mni řekla, že po telefonu nesdělují žádné výsledky testů (imunologii se mnou konzultovali pouze telefonicky) a objednala nás na konzultaci k doktorce. To jako vážně musím kvůli všemu jezdit do CAR? Jsme z Prahy a máme to 20 minut cesty, kdybychom byli z daleka, tak by mě asi kleplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
31.5.18 13:24

@potvurka89
Budu moc moc držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
31.5.18 13:32

@Pučmeloun děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
31.5.18 20:19

@Tulipankaa A máš KET v nativu? Protože jestli bereš estrofem, tak to stejně nemá šanci, blokuje ovulaci. Jinak to asi ničemu nevadí. Přinejhorším budeš mít dvojčata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.6.18 07:15

Zdravím všechny.
Vracím se po 3 měsíční pauze. Již po Novém roce jsem šla do centra pro potvrzení od pojišťovny, to se hodně dlouho vleklo, nakonec mi bylo schváleno, tudíž jsem vyfasovala injekce, protokol a při kontrolním utz zjistili, že mám cystu. Čekalo se, zda sama praskne, nakonec nepraskla, doktor usuzoval, že bude endometrická, tudíž mi teď ve středu dělali punkci cysty a po víkendu by se konečně měla dostavit MS a já bych mohla začít stimulovat! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.6.18 09:52

@Pučmeloun my teda s říkáním výsledků po telefonu problém neměli. Teda žádný velký vyšetření atd jsme zatím neměli, ale co se týče vývoje embryí při PK, teď té imunologie atd, tak mi vše řekli normálně po telefonu. Vzhledem k tomu, že jsme právě 100 km od Prahy, tak to bych pěkně prskala, kdyby mě tam s každým výsledkem táhli. Naštěstí vždy stačilo RČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
1.6.18 19:38

@Pučmeloun ahoj teď někdy vyšel zákon o sdělování a nakládání informací jak medicínsky tak normálně, já mám třeba u svého gynekologa heslo aby mi po telefonu mohli sdělit výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
1.6.18 19:41

Tak ket bude ve čtvrtek už se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
1.6.18 20:06

@potvurka89 ahoj :mavam: moc zdravim. tvuj pribeh sleduji od lonska a moc drzim vsechny :palec: :palec: :palec: at je vse v poradku a v pozitivnim duchu. jinak plati od 25.5. tak zvane GDPR je to narizeni o ochrane osobnich udaju narizene EU a opravdu se kvuli tomu vsude neskutecne blazni a je kvuli tomu kdekoliv plno zmen z duvodu sdelovani informaci. ja mela nyni muze na operaci pri prijmu podepsal prohlaseni a dostal kod a kdyz jsem pak chtela vedet zda je jiz po operaci nebo mluvit s doktorem tak jsem se musela tim kodem v telefonu identifikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
1.6.18 20:10

@Jedna babička děkuju :hug: teď už to musíme dát až do konce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
1.6.18 20:12

@potvurka89 ja verim ze ano smula uz je vybrana. drz se kocko. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie