Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie58 Jasne ze muzes, my taky menili CAR ale za kartu chteli penize no…
@Lucie58 Můžeš si ty výsledky ofotit na mobil a budeš to mít zadarmo ![]()
@raflash No to me taky napadlo..
ale bojím se aby me neposlali nekam..
za zkoušku ale nic nedám ![]()
Ahoj devcata ![]()
Dneska jsem byla na kontrole a vse vypada uplne dobre a v pondeli doufam doufaam douuuufaaaaam ma byt ket
toto zase uteklo
tak treba se ted zadari ![]()
@Lucie58 ahoj v Podolí když jsme si vyžádali kartu tak nám ji okopírovali a nic za to nechtěli ale prý kdyby jsme to chtěli ještě jednou tak 300,–
@Lucie58 Tak jsou to tvoje výsledky, máš nárok na jejich kopie. Buď ti udělají kopie oni a můžou to chtít zaplatit, anebo si to vyfotíš sama. To je fakt naprosto normální, neboj ![]()
Tak uz mam dve miminka u sebe. Obe dve blastocysty jedna aa a druha ab. A sliznice byla 8.9.
tak holky snad to uz bude to prave. Snad i sny manželovi se vyplní že to budou dvoucata
![]()
@katerina1006 jeee tak moc moc drzim palce, jake mas plany ted? jsi doma? delas vse nebo spis ne? ja byla vcera na kontrole a sliznice byla 9,1 taky se uz tesim na pondeli
hoooodne stesti
taky preju dvojcata
![]()
@Tulipankaa No teď ještě ležím na klinice a pak ještě cesta domů ale to 20 km a pak budu odpočívat. Ale lechce budu dělat. Máme pejska tak ho musím venčit. ale jinak mám neschopenky. A tobě držím palce na pondeli ![]()
@katerina1006 tak to jsme na tom stejne taky mame pejska a taky mam neschopenku ale manzel bude v praci tak proste budu chodit na prochazky. Dekuju moc bojim se toho rozmrazeni at to prezijou
Tak drzim ti moc palce
![]()
@Tulipankaa No já musím venčit můj muž dělá v holandsku a jezdí jak může domu ale cca za 2 tydny
. Tak je to na mě ale já jsem se také byla zda to přežijí a vím jaké to je mít strach tak snad to rozmrazovani bude jak u mě. Teď si přeju aby se ucjytili a měli jsme mimo. Říkali že to je super kvality ![]()