Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jedna babička no dneska jsem píchala ovitrele a nějak se mi nechtělo a stále jsem to odkládala, ale na konec jsem to dala ![]()
@potvurka89 chapu a ten strach tam bude stale dokud nebudes drzet ten svuj uzlicek v naruci. ale ty to zvladnes. proste musis. takze hlavu pozitivni vse negativni od sebe odhanej velkym obloukem a kracej s hlavou vztycenou za svym vytycenym cilem. vsechno tentokrate dobre dopadne a ne jinak. ![]()
@potvurka89 neni vubec zac. od toho tyto diskuze jsou. mnohdy udela vlidne slovo a pohlazeni na dalku zazrak. a to i presto ze se osobne nezname. ![]()
@Jedna babička úplně souhlasím
člověk si někdy i utříbí myšlenky
Ahoj devcata, vyslo mi z krve mirne zvyseny cukr a cholesterol…jednou jsem tu cetla ze je nektera z vas v nejake skupince na facebooku jidlo bez cukru nebo tak nejak nevite nektera? rada bych se pridala
dekuju a hezky vikend ![]()
6.6 jdu na kontrolu a pak snad o vikendu bude KET
![]()
@Tulipankaa pisnu ti do zprav odkaz na fceskupinu. dekovala jsem zde nedavno @raflash ze sem vloni nekomu radila zhubnout nizkosacharidovym stravovanim a na tuto skupinku odkazovala. ja to zkusila a mam uz dole 30 kg cukr v norme a spousty zdravotnich problemu ok. stahla jsem uz se sebou meho muze ma crohna a tez se mu plno potizi zmirnilo.
@Jedna babička To je skvele, tobe i tvemu muzi tleskam
Je to parada takhle prirozene resit zdravotni potize, ze?
A hlavne to neni dieta, je to proste zmena zivotniho stylu a zadne trapeni a zurive cviceni
ja objevila dost veci o kterych jsem ani nevedela, ze existujoz a jsou dobre ![]()
@raflash ahojda. ano. i doktorka je prekvapena. je to skvele fakt ze jo. bastime plno veci o kterych jsme nemeli potuchy strasne nyni ujizdime na avokadove pomazance a ruznych zeleninovych placickach jako prilohy.
akorat me stvou ty reakce okoli zejmena chytrych zen ktere ti podsouvaji takove ty chytre nazory ze strava bez cukru a velkym mnozstvim tuku je vstricny krok k infarktu. nekdy uz fakt nemam silu stale dokolecka vysvetlovat. ![]()
@kocourek88 @potvurka89
A to je fakt, že ona chtěla napřed RČ manžela, no a když sem ho nevěděla, tak mi pak řekla, že výsledky po telefonu nesdělují. O tom zákoně vím, ale asi je blbost si pro výsledky jezdit osobně! Musím se tam s nimi domluvit, přece nebudu pro vše jezdit osobně. Krom toho, tady si myslím, že by i měli volat výsledek sami, pokud by byl nějaký problém, aby se manžel mohl začít hned léčit.
@potvurka89 píše:
@Jedna babička děkujuteď už to musíme dát až do konce
Určitě dáte! Moc a moc vám to přeji! Zasloužíte si to! za to jak jste vše zvládli a nevzdali se
![]()
@Jedna babička No to mi povídej, to já slyším taky od tchyně furt. Přitom ta už 10 let střídavě drží Mačingovou a překvapivě nehubne, protože jezdí dvakrát ročně do Turecka nebo Egypta, kde na all inclusive přibere vždycky 5-10kg a pak je půl roku shazuje a jede tam zas ![]()
A teď v těhu se jí samozřejmě moje stravování taky nelíbí, to je jasné. Prý mimina potřebujou ten cukr na růst a podobné kecy, vysvětlit si to nenechá, tak jen mávnu rukou vždycky. Já jsem spokojená, jsem v 15 týdnu a nahoře mám zatím 1kg, to je myslím super proti jiným těhulím co čtu.
Holky, můžu si vyžádat v CARu naši kartu nebo všechna vyšetření když chci přestoupit jinam?