Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006 mě zas píchne občas v levém tak se můžeme doplňovat ![]()
@potvurka89 no tak to je hezký jak každá to cítí uplně jinak
jo a je mi horko strašně na obličeji a jinak mi celkově zima. jo a zapoměla jsem že cítím zas chlad děloze a to u mě je když ma přijít ms
tak snad to bude tentokrát dobrý ![]()
@katerina1006 takové pocity nemám, jsou to zajímavá porovnání
jinak to musí být zvláštní pocit
@potvurka89 To je prostě jak kdyby deloh a ztratila teplotu.
@katerina1006 tak jedině zkus se přikrýt dekou aby jsi byla v teple
ale zas ne tolik aby ses přehřívala
@katerina1006 s tou teplou vodou moc nepřehánět, protože se říká že hodně teplá voda může spustit porod tak i že by se embryjko pustilo i když se mluví o vaně… ![]()
@katerina1006 právě že já jo, plnou vanu vařící vody s olejem od kneipp ale teď nemůžu ![]()
@potvurka89 píše:
@katerina1006 právě že já jo, plnou vanu vařící vody s olejem od kneipp ale teď nemůžu
Jo jo a k tomu sklenku vína a suprovou knížku…hmm hnedka bych si dala říct ![]()
Holky, kovovou pachuť v puse jsem měla taky vždycky v každém těhu i teď. A největší příznak byl prsa, bolely mě hned po pár dnech a bylo jasno ![]()
Taknvám oběma taky držím palce!
Ahoj holky, jsem 1 den po ET a mimojine uz pres tyden jsem silene nafouknuta a vic nez podbrisek mam pocit, ze me boli zaludek
Podbrisek se taky umi obcas ozvat, ale jsem jak balon a spis si myslim, jako by me bolel zaludek ze vsech tech hormonu. Je to mozne a da se s tim neco delat?
Zkus raději něco na prohřátí. Ideálně chilli papričku, ostré jídlo, nebo panáka
. Je klidně možné, že se nedostatečně prokrvuješ, už sem to někde na diskuzi slyšela (možná i tady už to někdo psal, že to měl jako diagnózu od alternativního lékaře proč se nedaří mimi, a dostal na to prášky?..). S teplou vodou opatrně. Já se po KET bála i vysprchovat teplejší vodou (miluju taky až vařící vodu), po KET sem se ale sprchovala skoro studenou abych náhodou něco nepo. ![]()