IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3896
14.6.18 10:29

@katerina1006

Zkus raději něco na prohřátí. Ideálně chilli papričku, ostré jídlo, nebo panáka :-). Je klidně možné, že se nedostatečně prokrvuješ, už sem to někde na diskuzi slyšela (možná i tady už to někdo psal, že to měl jako diagnózu od alternativního lékaře proč se nedaří mimi, a dostal na to prášky?..). S teplou vodou opatrně. Já se po KET bála i vysprchovat teplejší vodou (miluju taky až vařící vodu), po KET sem se ale sprchovala skoro studenou abych náhodou něco nepo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
14.6.18 10:39

@Pučmeloun děkuji dávám si teplou sprchu ale tak akorát aby mi nebyla zima :lol: nesnáším moc teplou vodua hlavně ne vařicí. no to ostré jídlo si občas dám ale ne moc. nemusím to moc. bolí mě po tom žaludek. no to je možné s tím prokrvením ale upozornovala jsem na to lekáře a on řekl že to slyší poprvé? no aspon se přikrývám teplou dekou, a dávám si teplou polevku a všše co jde tak teplou upravou. ale někdy na teplé jidlo ani nemám chut :D :D :D. no ted už musím jen čekat co a jak dopadne ;) ;)
@raflash ano muže to být s leku a po opu hlavně po ní si myslím měla jsem to také tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
14.6.18 19:15

@raflash děkuju :) mě prsa nějak neboleli minule, jen rozladěný žaludek jsem měla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
14.6.18 19:16

@suzka1 ahoj připadám si taky tak a jsem po ket :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
15.6.18 09:05

@potvurka89 jak dnes holka citis :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.6.18 09:53

@katerina1006 ahoj případam si trochu unavená , trochu nafoukla ale v celku skoro nic :nevim: a jak to vidíš ty ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
15.6.18 10:01

@potvurka89 no já vůbec nic. Jen horkost a zimnice a bolí mě pořád hlava i když chodím ven. :think: Jen večer jsem měla malé křeče jak kdyby měla dorazit ms :,( :,( :,( a zdál se mi sen že jsem měla na testu//. ;) ale to se mi zdálo minule a nic s toho nebylo :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.6.18 10:16

@katerina1006 jo kdyby to bylo trochu jistější aby jsme se nemuseli stále bát jak to dopadne . Třeba to máš už příznaky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
15.6.18 10:19

@potvurka89 přesně tak pořád se jen strachujeme jak to dopadne :,( :,( no to nevím ale byli by to krásné prinaky :) dá se tohle vydržet než nejake :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.6.18 10:48

@katerina1006 to je pravda libilo by se mi to víc než minule když jsem se bála nadechnout v obchodě s potravinami a jedla jsem jedině doma , ve mě vždy vše zůstalo ale bála jsem se co kdyby ne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
15.6.18 10:54

@potvurka89 no tak uvidíme co nás bude čekat za pár dni :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
18.6.18 11:27

@katerina1006 @potvurka89
Ahoj holky, tak jak na tom jste? Ještě nebyl testík? ;-).A co ty @Tulipanka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
18.6.18 11:31

@Pučmeloun ahoj no , negativní . :,( :( Žádné příznaky tak asi červen není můj šťastný měsíc. A příroda si ze mě hezky střílí, protože včera nade mnou proletěl čáp a ne že bych ho viděla jak letí někde na nebi ale nízko. A dneska to rozsekl pavouk mezi lžičkama . :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
18.6.18 13:03

@Pučmeloun já testovat nebudu jdu 25.6 na krev ať ještě jsem trochu klidu i když vím jaký bude verdikt :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
18.6.18 13:35

@Pučmeloun ahoj ja nechci radsi nic ani rikat ale kdyz uz tu vse pisu od zacatku…delam si ty obyc.testy od dne vklady a dneska jsem mela ducha poprve v zivote :lol: jako vim nemusi to niiiic znamenat atd atd aaatd ale proste i ten pidi dusik mi zved naladu-jinak vzdy bilo no proste uvidim v patek jdu na krev,jinak priznaky zadne vsak je brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí