Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zkus raději něco na prohřátí. Ideálně chilli papričku, ostré jídlo, nebo panáka
. Je klidně možné, že se nedostatečně prokrvuješ, už sem to někde na diskuzi slyšela (možná i tady už to někdo psal, že to měl jako diagnózu od alternativního lékaře proč se nedaří mimi, a dostal na to prášky?..). S teplou vodou opatrně. Já se po KET bála i vysprchovat teplejší vodou (miluju taky až vařící vodu), po KET sem se ale sprchovala skoro studenou abych náhodou něco nepo. ![]()
@Pučmeloun děkuji dávám si teplou sprchu ale tak akorát aby mi nebyla zima
nesnáším moc teplou vodua hlavně ne vařicí. no to ostré jídlo si občas dám ale ne moc. nemusím to moc. bolí mě po tom žaludek. no to je možné s tím prokrvením ale upozornovala jsem na to lekáře a on řekl že to slyší poprvé? no aspon se přikrývám teplou dekou, a dávám si teplou polevku a všše co jde tak teplou upravou. ale někdy na teplé jidlo ani nemám chut
. no ted už musím jen čekat co a jak dopadne
![]()
@raflash ano muže to být s leku a po opu hlavně po ní si myslím měla jsem to také tak ![]()
@raflash děkuju
mě prsa nějak neboleli minule, jen rozladěný žaludek jsem měla ![]()
@katerina1006 ahoj případam si trochu unavená , trochu nafoukla ale v celku skoro nic
a jak to vidíš ty ?
@potvurka89 no já vůbec nic. Jen horkost a zimnice a bolí mě pořád hlava i když chodím ven.
Jen večer jsem měla malé křeče jak kdyby měla dorazit ms
a zdál se mi sen že jsem měla na testu//.
ale to se mi zdálo minule a nic s toho nebylo
.
@katerina1006 jo kdyby to bylo trochu jistější aby jsme se nemuseli stále bát jak to dopadne . Třeba to máš už příznaky ![]()
@potvurka89 přesně tak pořád se jen strachujeme jak to dopadne
no to nevím ale byli by to krásné prinaky
dá se tohle vydržet než nejake
![]()
@katerina1006 to je pravda libilo by se mi to víc než minule když jsem se bála nadechnout v obchodě s potravinami a jedla jsem jedině doma , ve mě vždy vše zůstalo ale bála jsem se co kdyby ne
![]()
@katerina1006 @potvurka89
Ahoj holky, tak jak na tom jste? Ještě nebyl testík?
.A co ty @Tulipanka?
@Pučmeloun ahoj no , negativní .
Žádné příznaky tak asi červen není můj šťastný měsíc. A příroda si ze mě hezky střílí, protože včera nade mnou proletěl čáp a ne že bych ho viděla jak letí někde na nebi ale nízko. A dneska to rozsekl pavouk mezi lžičkama . ![]()
@Pučmeloun já testovat nebudu jdu 25.6 na krev ať ještě jsem trochu klidu i když vím jaký bude verdikt
![]()
@Pučmeloun ahoj ja nechci radsi nic ani rikat ale kdyz uz tu vse pisu od zacatku…delam si ty obyc.testy od dne vklady a dneska jsem mela ducha poprve v zivote
jako vim nemusi to niiiic znamenat atd atd aaatd ale proste i ten pidi dusik mi zved naladu-jinak vzdy bilo no proste uvidim v patek jdu na krev,jinak priznaky zadne vsak je brzy