Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tulipankaa tak to jo hlavně teplo odnohou.. at není zima. no já to mám jednou tak a jednou onak
ale testovat fakt nebudu. jistí to pondělní krev ![]()
Na první pohled to vypadá jako by prosvítala ta riska, ale po rozkliknutí si myslím, že to je fakt těhu čárka. A to že od včerejška nezesílila, to nemusí nic znamenat, má se testovat ob den. Nemáš vyfocené v řadě všechny testy co si dělala? Tam by se poznalo jestli je to falešňák, nebo fakt rostoucí hcg
. A také neznám tu značku testů, některé falešňáky dělají. Ale pokud je čárka vidět už v termínu (cca 5 min od testování), tak si myslím, že je to jasné hcg a žádný falešňák
. Tolik mé hodnocení ![]()
@katerina1006 tak to nam obema ukaze aZ krev
Jako moji dusi kdovi co to je tak jeste dneska z nich mam radost uvidime zitra no ![]()
@Pučmeloun no jde videt ze se vyznas
jako ja to uz ani nechci porovnavat ikdyz dneska se mi zdal ruzovejsi lepsi nez na fotce ale muze to byt i nejake pidi zvyseni treba
Nebo duch oznacena carka takze uvidime co krev vsak uz zitra odpo budu vedet
![]()
To si piš, už sem v životě počůrala tolik testů, že bych o tom mohla přednášet (hlavně o těch negativních, nebo s falešným duchem)
.
Věřím u tebe v zítřejší dobré zprávy. Myslím, že je to tutovka ![]()
@Pučmeloun @katerina1006 uvidime uvidime hoooolky strasne bych si to prala jako kazda z nas
![]()
@Pučmeloun no to ja prave ne vzdy sem se bala pri minulych ivf…no a jinak predtim parkrat a to bila byla vic jak bila vzdy no ale ted tohle…tak snad ![]()
@Tulipankaa
Já myslím, že je to víceméně fakt tutovka, že se mimísek hlásí ![]()
@Pučmeloun no ja dneska nemam chut delat nic jineho nez se divat na ten test,procitat diskuze kde to vyslo
a cist tady vase super komentare…doufam ze se hlasi doufam at uz je zitra at viiiim
proste jsem jak hypnotizovana jen cumim na test to se proste nic jineho neda delat dneska ![]()
@Tulipankaa
No to já tě plně chápu. Myslím, že bych se nechovala jinak
. Prostě by svět kolem mě na chvíli přestal existovat a byla bych já, test a to počínající mimi uvnitř
. Jej, jak já se těším, až to také zažiju ![]()