Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006 mam za sebou 2 ivf. Minuly tyden nevysel ket 5-teho embrya. Poprve jsem mela jen gestacni vacek. Chteli bychom 3 ivf. Holky myslite,ze je lepsi zmenit kliniku?
@adrusenkaaa Nam zmena kliniky pomohla, po dvou neuspesnych IVF, kdy jsme delali bzdy jen ET s dvemi ebryi jsme zmenili kliniku a na posledni, treti IVF nam to vyslo. A zitra zacinam 18. tyden ![]()
@Tulipankaa
Tak jak? Už napjatě vyhlížím
.
@potvurka89
To mě moc mrzí kočko, ale je mě jasné, že ty se nevzdáš a že se zase brzy podaří a bude už vše v pořádku, myslím na tebe ![]()
@katerina1006
Ty ještě neházej flintu do žita. Třeba bude krev opravdu pozitivní, a proč by taky ne? Vždyť zatím nevíš. A i když nebude, což se prostě sát může, tak věřím, že miminko si k vám cestu najde a že cestu za ním nevzdáte ani přes nelehké shánění peněz a podobně
.
@Pučmeloun děkuju, přesně tak nevzdávám se naděje umírá poslední a tak v pondělí zavolám do car a objednám nás na konzultaci ![]()
@adrusenkaaa
Ahoj, také řeším jestli zůstat na stejné klinice. Zatím to mám tak, že chodím do Podolí, byla sem na 1 IUI, 1 IVF s 1 ET a 3 KET. Teď nám tam dělali imunologii (pro hraniční hodnoty doporučená kontrolní imuno) a genetiku. Počkáme na výsledky toho všeho a další ivf by tak mohlo být nejdříve v září. To ještě podstoupím v Podolí, včetně všech následných KETů (doufám, že bude hodně embryjek), pak ale asi už půjdu o dům dál! Mám totiž pocit už teď, že za rok a půl co tam docházím zatím nic moc nepředvedli. Na druhou stranu, neodešla jsem pro to, že si nejsem jistá, že by to jinde bylo lepší (ale rozhodně dražší) a v Podolí mi vyhovuje z lidského hlediska skoro vše. odbornému hledisku nerozumím a k pochybám o něm mě vede v podstatě jen ten dosavadní neúspěch. Každopádně, pokud se tam ani druhé IVF nepovede, tak asi není na co čekat, pokusy jsou jen čtyři a je třeba vyzkoušet, jestli metody jiného CARu nebudou úspěšnější, takže určitě jdi do změny ![]()
@potvurka89
A kolik máte ještě mrazáčků? A pořád chodíš do CUBE?Asi není důvod ke změně, že?
@Pučmeloun Máme ještě jednoho mrazáčka a pokud ten nevyjde tak začnu zjišťovat kolik stojí IVF v centru kam odešel můj doktor , teď mi dělala ket nová doktorka.
@Pučmeloun ahoj byla jsem na krvi a oni pak odpoledne volaji az vysledky
taky vyhlizim no srdce mi biiiije az do krku
@Tulipankaa
No to už je víc než tutovka
. Gratuluju! A už nemusím ani potichu, prostě to vyšlo!!!!Jupíííí
, další spokojená těhulka
. Užívej si to, moc ti to přeju…No a samozřejmě se těším i na svou euforii z pozitivního testu
.
@potvurka89
A kam odešel? Myslíš že to mohla ta doktorka nějak pokazit?
@Pučmeloun no ty jsi ale moc moc mila uplne se smeju ale jako co krev a to hcg jako mi jde hlava kolem
uvidime co reknou a pak podekujy no jako ted bojim bojim ![]()