Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tulipankaa Dekuji ale asi vím jak bude znít telefon pak. Ale byla bych moc ráda za jedno mimi
![]()
@Tulipankaa No občas mám dobře tuseni
ale 100% verdikt bude krev ![]()
Devcata mam dotaz…zjistila jsem ze tady v norsku je zakazany trippeltest…pouze pro ty pres 38 let s rizikem a velkou sanci kvuli tomu ze to maji v rodine nebo ze by se nezvladli postarat o nemocne m…ani to nechci psat.
Ale co ja ted??ani soukrome mi to nikdo neudela je to zakazane…ani nemam slov ![]()
Ja nechtela letet letadlem takhle brzy mam strach,pri nejhorsim po tom co mi tady dr rekne bych treba nakonec zaletela do prahy( nemuze to ohrozit
Neco?)
Co na to rikate????mam strach,dekuju za jakekoliv rady ![]()
@Tulipankaa Určitě nemůže. Já jsem se synem letěla 2× (3mesic a 6mesic) a Ondráš je naprosto v pohodě. Vždyť máš normální pracovní režim v práci. Tedy pokud nejsi dřevorunec
Neboj, domluv se v Praze a buď v klidu, když jsou norové takoví tupci.
@Tulipankaa To je dobře, že tam nedělají tripple testy jsou velmi nespolehlivé. Nemají se jen ony dělat už ani v ČR, není to tzv. lege artis.
Jdi na prvotrimestrální screening, ten v Norsku dělají. Jestli tě to vyjde levněji v ČR než tam, tak není problém se objednat zde a doletět na něj tady. Jen se musíš objednat na správný termín, ať to je smysluplné.