Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anais @koblizeq holky díky moc ![]()
@Anais a Ty už se taky chystáš nebo ještě relaxuješ? Jestli si to dobře pamatuji, tak si říkala něco o září, ne ? Stále to platí?
@Ajaandy juju, možná zkusíme už srpen… sice jsem překročila magickou hranici a tak jsme taky samoplátci, ale snad nás to iui nezrujnuje.
… dávám tomu do konce roku a pak už to vzdávám…
@Mimonoska90 Muzes odejit, uz jsem tvou reklamu nahlasila adminum ![]()
IVF centrum, ktere si tak tupe dela reklamu je hodne spatne centrun, je fajn, ze jsi tady ostatni varovala. A ani se nedivim, v Olomouci maji lepsi vysledky i servis a Zlinacky to maji kousek ![]()
@raflash píše:
@Mimonoska90 Muzes odejit, uz jsem tvou reklamu nahlasila adminum
IVF centrum, ktere si tak tupe dela reklamu je hodne spatne centrun, je fajn, ze jsi tady ostatni varovala. A ani se nedivim, v Olomouci maji lepsi vysledky i servis a Zlinacky to maji kousek
@raflash
Dobře si to napsala, hned sem také chtěla reagovat. ![]()
@raflash píše:
@Mimonoska90 Muzes odejit, uz jsem tvou reklamu nahlasila adminum
IVF centrum, ktere si tak tupe dela reklamu je hodne spatne centrun, je fajn, ze jsi tady ostatni varovala. A ani se nedivim, v Olomouci maji lepsi vysledky i servis a Zlinacky to maji kousek
Také mě to pobavilo, zvláštní, že v některých centrech musí vyhlašovat stop stavy, protože nestíhají odbavovat nápor pacientek a některá centra se snaží dělat reklamu tímto způsobem. O čem to asi svědčí. A ještě ta přezdívka
![]()
@raflash Á koukám, že jsem tu přehlédla nějakou zábavu
? Admin už to asi odstranil, tak jsem zase neinformovaná ![]()
To je fajn, ze tu admini zakroci takto rychle. Delat si takhle hloupe reklamu a z jednoho nicku se ptat a hned si i odpovedet ![]()
Asi ve Zlinskem IVF zamestnali novou uklizecku a ona jim chtela zvednout trzby, aby mela vyssi plat.
@Anais držím palečky ať k nějakému vzdávání není důvod
Ber to tak, že Reflash už je těhulka, já na čekačce a Ty se musíš přidat také jakožto třetí mušketýr z loňska ![]()
@Pučmeloun ahoj
dneska hcg 12 530
pocitam dny do kontroly kde uvidime snad srdicko
a co u tebe? ![]()
Ahoj holky. Tak jsem tu chvilku nebyla. A jen koukám. Všem co objevily // gratuluji ![]()
A všem co mají bublinky u sebe a čekají moc držím palce ![]()
@Ajaandy držím všechny palečky které mám
už si ty kulíšky zasloužíš