IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anais
28.6.18 18:51

@Ajaandy držím všechny palečky které mám :srdce: :srdce: už si ty kulíšky zasloužíš :hug:

• Citovat
  • Upravit
1888
28.6.18 19:39

@Ajaandy držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
28.6.18 20:14

@Anais @koblizeq holky díky moc :-)

@Anais a Ty už se taky chystáš nebo ještě relaxuješ? Jestli si to dobře pamatuji, tak si říkala něco o září, ne ? Stále to platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
29.6.18 06:46

@Ajaandy juju, možná zkusíme už srpen… sice jsem překročila magickou hranici a tak jsme taky samoplátci, ale snad nás to iui nezrujnuje. :mrgreen: … dávám tomu do konce roku a pak už to vzdávám…

• Citovat
  • Upravit
1467
29.6.18 08:32

@Mimonoska90 Muzes odejit, uz jsem tvou reklamu nahlasila adminum :mrgreen:
IVF centrum, ktere si tak tupe dela reklamu je hodne spatne centrun, je fajn, ze jsi tady ostatni varovala. A ani se nedivim, v Olomouci maji lepsi vysledky i servis a Zlinacky to maji kousek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
29.6.18 09:05
@raflash píše:
IVF centrum, ktere si tak tupe dela reklamu je hodne spatne centrun, je fajn, ze jsi tady ostatni varovala. A ani se nedivim, v Olomouci maji lepsi vysledky i servis a Zlinacky to maji kousek :lol:

@raflash
Dobře si to napsala, hned sem také chtěla reagovat. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
29.6.18 09:18
@raflash píše:
IVF centrum, ktere si tak tupe dela reklamu je hodne spatne centrun, je fajn, ze jsi tady ostatni varovala. A ani se nedivim, v Olomouci maji lepsi vysledky i servis a Zlinacky to maji kousek :lol:

Také mě to pobavilo, zvláštní, že v některých centrech musí vyhlašovat stop stavy, protože nestíhají odbavovat nápor pacientek a některá centra se snaží dělat reklamu tímto způsobem. O čem to asi svědčí. A ještě ta přezdívka :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
29.6.18 10:25

@raflash Á koukám, že jsem tu přehlédla nějakou zábavu :mrgreen: ? Admin už to asi odstranil, tak jsem zase neinformovaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
29.6.18 15:25

To je fajn, ze tu admini zakroci takto rychle. Delat si takhle hloupe reklamu a z jednoho nicku se ptat a hned si i odpovedet :mrgreen:
Asi ve Zlinskem IVF zamestnali novou uklizecku a ona jim chtela zvednout trzby, aby mela vyssi plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
30.6.18 06:33

@Anais držím palečky ať k nějakému vzdávání není důvod :hug: :pankac: Ber to tak, že Reflash už je těhulka, já na čekačce a Ty se musíš přidat také jakožto třetí mušketýr z loňska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
30.6.18 10:49

@Ajaandy no uvidíme… :mavam: určitě se pak ozvu…

• Citovat
  • Upravit
3896
2.7.18 13:09

Tak jak holky? Někde nějaké novinky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
2.7.18 19:20

@Pučmeloun ahoj :hug: dneska hcg 12 530 :dance: pocitam dny do kontroly kde uvidime snad srdicko :srdce: a co u tebe? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
2.7.18 21:13

Ahoj holky. Tak jsem tu chvilku nebyla. A jen koukám. Všem co objevily // gratuluji :kytka:
A všem co mají bublinky u sebe a čekají moc držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
2.7.18 22:19

@Tulipankaa Super, gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...