Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj devcata,dneska jsme byli na prvnim oficialnim ultrazvuku a slyseli jsme bit srdicko
byl to nadherny momemt
moc na vas tady vsechny myslim a porad si vse procitam drzte se ![]()
@Tulipankaa krásná zpráva
užívej si to
taky sem pořád nakukuju a držím všem palečky ![]()
My už pomalu končíme 25.týden
A mimi kope ostošest
vybíráme kočárek, už mám i pár oblečení ![]()
@Tulipankaa @koblizeq holky to jsou krásné zprávy! Moc Vám to přeju a užívějte si to plnými doušky!
![]()
@Tulipankaa @koblizeq Čas letí jako bláznivý, za chvilku už budete chovat. Všechno to strašně utíká, tak si to holky užívejte ![]()
@koblizeq jee tak to je krasne ze kope taky se na to moc tesim jee a kocarek
tak hlavne zdraviii
![]()
@kocourek88 dekuju moc snad to dobre dopadne a snad to tady vsem vam vyjde
![]()
@Pučmeloun dekuju
utiika tak snad bude vse v poradkh a tobe drzim moc palce na zari
![]()
Tak se taky přidám s dobrými zprávami. Dnes jsem 20+3. Velký ultrazvuk vše v pořádku a vypadá to že k 9 leté dceři nám v prosinci přibude holčička
![]()
Ahoj holky,můžu se k vám přidat? Zajímalo by mě co si myslíte… Podstoupila jsem 3. IVF, 14 den po ET jsem byla na krvi a měla jsem 1800j. Za 5dni na to jsem přes den trošku zašpinila (to jsem ještě byla v klidu),pak jsem na večer začala krvácet čerstvou krev a měla bolesti jak na MS. Volala jsem do car co mam dělat,prej mam zítra přijít a vezmou mi krev a udělaji UZ. V noci byla krev už jen na toaletaku a ráno špinění. Doktor mi udělal UZ a řek,ze jsem potratila! Prý jsem 5tt+4 (vím,že ještě nemusí jít nic vidět) Ale že mi ještě vezme krev ale že hodnota klesne. Pak mi volali,ze krev vyrostla přes 12000j a že to pan doktor nechápe! Mam přijít za 4dny zas na krev a UZ. Jsem ted hrozně vyplašená a nevím co si mám myslet. Už nešpiním. Ležím a věřím že malej bojuje. Beru utroš 4-0-4. Co si o tom myslite?? Děkuji za odpověď ![]()
@Michalkaa ahoj Michalko, vítej mezi námi! Koukám, že příspěvek je už ze soboty - jak se to tedy vyvíjí. Je třeba možné, že se Ti tam udělal hematom a miminko opravdu bojuje a vše dobře dopadne. A nebo to taky může dopadnout špatně, to bohužel ukáže až čas. Každopádně moc držím palce a dej vědět!!
![]()
@kocourek88 Ahojky,tak jsem trošku klidnější. V pondělí jsem byla na krvi a UZ. Tak doktor to nechápe ale byl krásně vidět váček a mimuško (bylo menší než má být ale to prý ničemu nevadí,ještě to dožene). Srdíčko ještě nebylo,byla jsem 6tt+0. Jsem objednaná zase za týden,tak snad bude uz srdíčko a prcek poporoste. Doktor říkal,že ještě není vyhráno ale malej bojuje ![]()
@Michalkaa
No ty bláho, to je drama.Tak snad to mimísek vybojuje, budeme držet palce
.