IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1353
19.7.18 23:35

Ahoj devcata,dneska jsme byli na prvnim oficialnim ultrazvuku a slyseli jsme bit srdicko :srdce: :* :dance: byl to nadherny momemt :hug: moc na vas tady vsechny myslim a porad si vse procitam drzte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
20.7.18 08:21

@Tulipankaa krásná zpráva :srdce: užívej si to :D taky sem pořád nakukuju a držím všem palečky :)
My už pomalu končíme 25.týden :srdce: A mimi kope ostošest :) :D vybíráme kočárek, už mám i pár oblečení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.7.18 10:43

@Tulipankaa @koblizeq holky to jsou krásné zprávy! Moc Vám to přeju a užívějte si to plnými doušky! :hug: :hug: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
20.7.18 10:52

@Tulipankaa @koblizeq Čas letí jako bláznivý, za chvilku už budete chovat. Všechno to strašně utíká, tak si to holky užívejte ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
20.7.18 12:24

@koblizeq jee tak to je krasne ze kope taky se na to moc tesim jee a kocarek :dance: tak hlavne zdraviii :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
20.7.18 12:25

@kocourek88 dekuju moc snad to dobre dopadne a snad to tady vsem vam vyjde :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
20.7.18 12:26

@Pučmeloun dekuju :hug: utiika tak snad bude vse v poradkh a tobe drzim moc palce na zari :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
20.7.18 13:33

@Tulipankaa
Děkuji ;-), už se těším a věřím že to už vyjde :nevim: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.7.18 14:06

Tak se taky přidám s dobrými zprávami. Dnes jsem 20+3. Velký ultrazvuk vše v pořádku a vypadá to že k 9 leté dceři nám v prosinci přibude holčička :lol: :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
20.7.18 21:33

@marfusik krasne a holcicka gratuluju :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
21.7.18 08:19

@Tulipankaa děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
21.7.18 14:20

Ahoj holky,můžu se k vám přidat? Zajímalo by mě co si myslíte… Podstoupila jsem 3. IVF, 14 den po ET jsem byla na krvi a měla jsem 1800j. Za 5dni na to jsem přes den trošku zašpinila (to jsem ještě byla v klidu),pak jsem na večer začala krvácet čerstvou krev a měla bolesti jak na MS. Volala jsem do car co mam dělat,prej mam zítra přijít a vezmou mi krev a udělaji UZ. V noci byla krev už jen na toaletaku a ráno špinění. Doktor mi udělal UZ a řek,ze jsem potratila! Prý jsem 5tt+4 (vím,že ještě nemusí jít nic vidět) Ale že mi ještě vezme krev ale že hodnota klesne. Pak mi volali,ze krev vyrostla přes 12000j a že to pan doktor nechápe! Mam přijít za 4dny zas na krev a UZ. Jsem ted hrozně vyplašená a nevím co si mám myslet. Už nešpiním. Ležím a věřím že malej bojuje. Beru utroš 4-0-4. Co si o tom myslite?? Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.7.18 08:34

@Michalkaa ahoj Michalko, vítej mezi námi! Koukám, že příspěvek je už ze soboty - jak se to tedy vyvíjí. Je třeba možné, že se Ti tam udělal hematom a miminko opravdu bojuje a vše dobře dopadne. A nebo to taky může dopadnout špatně, to bohužel ukáže až čas. Každopádně moc držím palce a dej vědět!! :srdce: :srdce: :kytka: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
25.7.18 09:24

@kocourek88 Ahojky,tak jsem trošku klidnější. V pondělí jsem byla na krvi a UZ. Tak doktor to nechápe ale byl krásně vidět váček a mimuško (bylo menší než má být ale to prý ničemu nevadí,ještě to dožene). Srdíčko ještě nebylo,byla jsem 6tt+0. Jsem objednaná zase za týden,tak snad bude uz srdíčko a prcek poporoste. Doktor říkal,že ještě není vyhráno ale malej bojuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
25.7.18 14:10

@Michalkaa
No ty bláho, to je drama.Tak snad to mimísek vybojuje, budeme držet palce ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí