IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
26.7.18 10:37

@Michalkaa tak to už vypadá líp, než když dr tvrdil, že tam miminko není viď :hug: tak moc držím palce a dej brzy vědět, jak se to vyvíjí dál! Snad se miminko bude na tom světě chtít udržet :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
26.7.18 11:40

@kocourek88 ahojky,děkuju :) v pondělí budu vědět vic,tak hned napíšu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
26.7.18 15:10

@koblizeq Jaký kočár jste vybrali?

@marfusik Gratuluji k holčičce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
26.7.18 17:20

@raflash : děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
26.7.18 17:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
26.7.18 17:45

@raflash bylo to náročný, ale vyhrál tfk :) A co vy?Kočár bude jediná nová věc, ostatní máme z druhé ruky :D vybrali jsme sportovni kočár, jsme celá rodina akční a pořád venku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
27.7.18 14:48

@koblizeq Ja se kocarem jeste nezabyvala vubec. S malou jsem mela Inglesinu Magnum a to byl super kocar i do terenu a pres zimu ve snehu v pohode :palec:
Ted premyslim spis, jestli vubec kocar vyuziju. Budu hlavne nosit a vozit v aute, tak nevim… Asi se poohlidnu nezi kamaradkama jestli nekdo neprodava nejaky takovy podobny, novy urcite neplanuju. Nove si budu kupovat nosici obleceni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
28.7.18 14:56

@raflash Moc gratuluji k princezně :kytka: Ať se všechno ubírá jak má :pankac:

Příspěvek upraven 02.08.18 v 12:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
28.7.18 15:22

@Tulipankaa Tak to moc gratuluji :hug: Tohle je vždycky super zážitek :pankac:

@koblizeq tý brďo to to uteklo :lol: Teď máš asi nejhezčí období těhu, když už víš, že je prcek v pořádku a ještě není tak velký, že nemůžeš spát a nevidíš si ani na špičky bot :mrgreen:

@marfusik Moc gratuluji k slečince :kytka: Ať je i nadále vše ok. Koukám, že že tu rozhodně převaha holčiček :mrgreen:

@Michalkaa držím palečky ať to dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
28.7.18 15:32

@Ajaandy ahoj moc dekuju bylo to krasne :srdce: A jak se vede tobe nevidela jsem ze si neco napsala :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
29.7.18 10:42

@Tulipankaa Já jsem těsně před KETem 2.8 Máme jen jednoho nanuka, tak snad je to ten pravý. Minule jsme dávali 2 embouše v ET a nic. Nechytil se ani jeden. Teda spíš mi přišlo, že se přestali vyvýjet. Což je ale jen můj pocit, páč nebyl ani dušík. Trochu mám strach, aby se vůbec probudil ze zmrazení, ale pokud bude v pohodě, tak budu klidnější, když je dost silný na toto, tak má šanci se chytit i u mne v bříšku. Alespoň si to namlouvám :mrgreen: Ta uvidime :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
29.7.18 10:59

@Ajaandy nikdy nevis a najednou to vyjde drzim ti moc moooc moc palce a myslim na tebe :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
29.7.18 12:05

@Ajaandy moc ti držím palečky, aby se bobiskovi u tebe líbilo :D mám v břiše taky zmrzlinku :srdce: a kope jak malej čertík :srdce:
My se máme dobře, celý dny trávíme venku, chodím se koupat…trochu víc už funim do kopce, ale snažím se hodně chodit a udržovat si kondicku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
30.7.18 10:26

Ahoj holky, tak dnešní ultrazvuk bohužel nedopadl… :,( Mám molu :( Tak Vám tady všem přeju aat se mimuškách dobře daří a užívejte si těhotenství :) Já budu po čase zkoušet dál. Držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
30.7.18 10:41

@Michalkaa
Jej, tak to mě mrzí :roll: . Tolik zklamání, pak naděje a nakonec se úspěch nekoná, to je fakt smůla :roll: . Tak snad se povede v příštím pokusu, držím palce :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí