IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
11.8.18 12:51
@Michalkaa píše:
Ahoj holky, tak dnešní ultrazvuk bohužel nedopadl… :,( Mám molu :( Tak Vám tady všem přeju aat se mimuškách dobře daří a užívejte si těhotenství :) Já budu po čase zkoušet dál. Držím palečky :)

To mě strašně mrzí, ale nevzdávej, ono se to podaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
11.8.18 21:31

@Lucoule Super :potlesk: :palec: :potlesk: Gratuluji ke krásným výsledkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
11.8.18 22:30

@Ajaandy
Tak jak vypadaji testiky? ;)
@Lucoule
Holčička, supeeer :palec: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
12.8.18 00:01

@Pučmeloun Takhle to vypadlo dneska ráno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.8.18 08:00

@Ajaandy děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.8.18 08:00
@Ajaandy píše:
@Pučmeloun Takhle to vypadlo dneska ráno :dance:

Máš krásné testy, držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
12.8.18 09:04

@Ajaandy
No to je paradicka :palec: :dance: :potlesk: .Tak to uz je tutovka, ted uz jen at vse zdarne pokracuje ;) - hlaš se :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
12.8.18 10:57

@Pučmeloun Díky :hug: To víš, po dvou loňských zamklých v cca 8tt (po již potvrzených srdíčcích) mám malinko obavy, ale zatim instinkt říká, že je vše ok, tak vzhledem u tomu, že jsem i teď ještě před testy poznala, že to se prcek chytil a minulý měsíc po ET poznala i bez testů, že to neklaplo a stejně tak i loni jsem přesně vycitila, že mrňouci zamlkly, tak věřím, že můj instinkt funguje. A já se mu budu snažit naslouchat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
12.8.18 12:11

@Ajaandy moooc ti přeju ať se už toho mimíska konečně dočkáš :srdce: :srdce: :srdce:
Zítra musím koupit testík a pak uvidím, ale mám pocit, že tento měsíc to neklaplo … no uvidíme… :oops:
Kdy máš kontroluv CAR ? já mám mít 15-tého krev, ale pokud na papírovém testu nic nebude vysazuju utrouš a čekám na další pokus

• Citovat
  • Upravit
3896
12.8.18 18:11

@Ajaandy
Tak to je fajn, ze to na sobe tak poznas. Moc ti preju aby to dopadlo dobre, a verim ze to tak bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
12.8.18 18:23

@Ajaandy tak já pokračuju v dalším „level“ :pankac: tento měsíc nic, vysadím utrogestan a uvidíme, jak a kdy proběhle další iui ;)

• Citovat
  • Upravit
1231
13.8.18 09:00

@Anais Hele a na krev nepujdes ? Fakt si ses jista, že to neklaplo ? Vzdyt to neni ještě 14 dní ne ?
Já mám jít na krev teď v pátek. A na UZ mezi 30.8 a 7.9.
@Pučmeloun díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
13.8.18 19:30

@Ajaandy myslím, že je to zbytečný, iui je takový časovaný „sexík“, tak za tu svoji v CAR těhotnící kariéru to platilo, když byl test bílý, nemělo cenu chodit ani na krev. Testnu pro jistotu ještě ráno, ale výsledek je víc než jistý… ono u iui je pravděpodobnost 30%, 2× se zadařilo na 3 -tí pokus, teď v lednu to bylo sice na poprvé,ale neprosperující těhotenství, tak uvidíme…
Snad u tebe bude vše v pořádku :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1231
13.8.18 21:46

@Anais Tak to jo. To mne mrzí, že to teď nevyšlo. Půjdeš na to hned při další MS? Nebo musí být nějaká přestávka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
13.8.18 22:00

@Lucoule jeeee to je krasa :srdce: GRATULUJU :hug: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie