Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Michalkaa píše:
Ahoj holky, tak dnešní ultrazvuk bohužel nedopadl…Mám molu
Tak Vám tady všem přeju aat se mimuškách dobře daří a užívejte si těhotenství
Já budu po čase zkoušet dál. Držím palečky
To mě strašně mrzí, ale nevzdávej, ono se to podaří ![]()
@Ajaandy píše:
@Pučmeloun Takhle to vypadlo dneska ráno
Máš krásné testy, držím palce
@Ajaandy
No to je paradicka
.Tak to uz je tutovka, ted uz jen at vse zdarne pokracuje
- hlaš se ![]()
@Pučmeloun Díky
To víš, po dvou loňských zamklých v cca 8tt (po již potvrzených srdíčcích) mám malinko obavy, ale zatim instinkt říká, že je vše ok, tak vzhledem u tomu, že jsem i teď ještě před testy poznala, že to se prcek chytil a minulý měsíc po ET poznala i bez testů, že to neklaplo a stejně tak i loni jsem přesně vycitila, že mrňouci zamlkly, tak věřím, že můj instinkt funguje. A já se mu budu snažit naslouchat ![]()
@Ajaandy moooc ti přeju ať se už toho mimíska konečně dočkáš
![]()
Zítra musím koupit testík a pak uvidím, ale mám pocit, že tento měsíc to neklaplo … no uvidíme… ![]()
Kdy máš kontroluv CAR ? já mám mít 15-tého krev, ale pokud na papírovém testu nic nebude vysazuju utrouš a čekám na další pokus
@Ajaandy
Tak to je fajn, ze to na sobe tak poznas. Moc ti preju aby to dopadlo dobre, a verim ze to tak bude ![]()
@Ajaandy tak já pokračuju v dalším „level“
tento měsíc nic, vysadím utrogestan a uvidíme, jak a kdy proběhle další iui ![]()
@Anais Hele a na krev nepujdes ? Fakt si ses jista, že to neklaplo ? Vzdyt to neni ještě 14 dní ne ?
Já mám jít na krev teď v pátek. A na UZ mezi 30.8 a 7.9.
@Pučmeloun díky moc ![]()
@Ajaandy myslím, že je to zbytečný, iui je takový časovaný „sexík“, tak za tu svoji v CAR těhotnící kariéru to platilo, když byl test bílý, nemělo cenu chodit ani na krev. Testnu pro jistotu ještě ráno, ale výsledek je víc než jistý… ono u iui je pravděpodobnost 30%, 2× se zadařilo na 3 -tí pokus, teď v lednu to bylo sice na poprvé,ale neprosperující těhotenství, tak uvidíme…
Snad u tebe bude vše v pořádku
![]()
@Anais Tak to jo. To mne mrzí, že to teď nevyšlo. Půjdeš na to hned při další MS? Nebo musí být nějaká přestávka?