Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To teplicko miluju
začínáme 28 tt a pohoda, celý den venku…Teď jsme si dali obídek a vyrazíme k řece
voda je luxusní…
@Ajaandy tak to já už začínám být ko při 25 stupních… teď je to náročný. Vycházíme ven brzo ráno, tak to 10 jsme zpátky doma a nejhorší je synovi vymyslet nějakou aktivitu doma…
Od kdy máš zavádět utrogenstan ??
@Ajaandy uz od kvetna jsou tady strasne vedra casto skoro denne 50st na slunku normalne bych si to taky uzivala ale ted uplne zdecham a pocitam dny do zimy a -18stupnu jako vloni
dycham jak slon a mam caste hodne neprijemne buseni srdce…byla jsen na vysetreni ale rikali ze vse je ok tak nevim asi to je prostr tim jinym stavem
no proste je to hodne narocne.Myslim na tebe a zas dej vedet ![]()
@Anais Já jsem začala zavádět 2-2-2 od 14DC a 19DC byl KET. A má řízený cyklus, takže ho beru ještě s Estrofemem 1-0-0 A injekcí Clexanu až do 12tt.
@koblizeq jsi moje krevní skupina ![]()
@Tulipankaa Díky
, držím palečky ať je ti lépe.
Příspěvek upraven 04.08.18 v 22:48
@Ajaandy tak toho máš teda docela dost. Já mám ode dneška brát 2 tablety večer… tak jsem fakt zvědavá.....
@Anais A Ty máš přirozený cyklus ne ? Takze to máš jen jako podporu žlutého tělíska. Já mám řízený, takže jsem neměla ovulaci a všechny potřebné hormony se musí dodávat v prášcích.
@Anais Ahojky, tak jak to vypadá u Tebe? Už jsi začala testovat? Nerada bych to zakřikla, ale vypadá to, že první krok jsme zdárně udělali ![]()
@Ajaandy
Juuuuu
.No gratuluji vypada to kraaasne
.Tedim se na dalsi silici testiky ![]()
@Pučmeloun @koblizeq Díky moc holky
Dnešní testik byl o trosilinku silnější než včera, ale hlavně byl vidět už v termínu. Ten včerejší byl poradne vidět až po půl hodině ![]()
@Ajaandy krásné
![]()
Já zatím vyčkávám, ovitrelle jsem píchala 31. července navečer a dneska jsem 10-ten po iui, tak to je ještě na testík brzo. Asi zkusím v pondělí.. buď a nebo ![]()
@Ajaandy uvidíme, vždyt sama víš, že je to cesta dlouhá … nejdřív musím ještě koupit testík ![]()
Holky dlouho jsme tu nebyla. Včera 21+6, druhý screening a čekáme holčičku a vše je v pořádku
Všem ostatním držím palce