Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ajaandy jo, pokud je folikul, tak klidně další měsíc. Já žádné léky na stimulaci neberu, tak počítám s tím, že to bude chvíli trvat
ovulaci vypadá, že mám pravidelně, tak prostě jen je to takové co možná nejpřirozenější umělý
![]()
Držím palečky,at máš to srdíčko krásných 9 měsíců u sebe
![]()
@Anais Díky moc
Držím palečky ať je další cyklus už ten pravý ![]()
@Lucoule Gratuluju, já dneska začla 26 týden a taky čekáme holčičku. I když to na tom screeningovém utz nebylo úplně jasně vidět, byla blbě natočená, ale pindíka jsme nenašli, tak uvidíme, no…
V pondělí jdu na gyndu, tak třeba na utz něco doktorka jasněji. Uvažuju o jednom červeném kočárku, tak abych v něm neměla nakonec kluka ![]()
@Ajaandy Moc, moc ti zatím opatrně gratuluju ![]()
@raflash jeee taky holcicku
ty jo to bude paradeni
ja dneska koncim 12 tyden
![]()
@raflash Diky moc
Držím palečky ať se překvapení s pindíkem nekoná a kočárek se hodí k princezně ![]()
@Tulipankaa To Ti moc přeji a trochu závidím
Já zítra končím 5tt, takže do klidu, že bude vše ok je ještě daleko. Ale zatím je vše ok, tak si to užívám jak je to jde ![]()
@Ajaandy dekuju moc
ale klidna zdaaaaleka nejsem nevim proste se furt bojim,ale zarovem mooooc tesim
tak at jde vse jak ma nam obema ![]()
@Tulipankaa To je super, moc ti to preju, prvni trimestr uz mas za sebou ![]()
@raflash Same holky
.Cervena se hodi i ke klukovi, s ruzovou by to bylo horsi, takze i kdyby tam nakonec pindik byl, tak cerveny kocar je ok ![]()
@raflash já mám kočárek takový modrý (tyrkysová) hodí se pro kluka i holku. 26tt to letí, je to mazec