IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
4.7.18 17:09

@HandulkaK
To mě moc mrzi :( ja si tím prošla taky, měla jsem ohs po punkci, nebylo mi vůbec dobre, břicho mě bolelo tak divne, dr měl podezření zda nedošlo k perforaci střeva při punkci, tak mě vzali na sál nejdřív laparo a tam zjistili, ze krvácim do břicha z obou vajecniku, naštěstí sloužil šikovný pan doktor a veškeré krvacejici vpichy na obou vajecnikach po 3hod zasil, akorát mi to museli udělat klasicky řezem přes podbrisek, tak mám jizvu jak po císaři.. dávala jsem se dohromady skoro rok po cele te operaci, ale pomohly mi i lázně.. Tak držím palce, at se brzy všechno pěkne zahojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
5.7.18 09:51

@Pučmeloun neopatrnost doktorky při odberu, píchla proste víckrát než musela. Počítala jsem to dle zprávy a musela píchnout snad na každý folikul dvakrát. :roll:
Když jsem se probrala z narkozy, měla jsem tamponaz a přišla jen sestra, vyndat ji. Ze už to nekrvaci, ze UTZ není potreba a ze dr řekla ať jdu. Ze mě možná bude bolet bricho z hrozícího OHSS.
No a ja v břiše litr krve. A vesele si to teklo dal.
Mám metr padesát, tak pocitam, ze to byla skoro polovina toho co mám v sobe :mrgreen:
Když jsem odchazela z nemocnici měla jsem hooodne nízké zelezo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.18 20:39

@HandulkaK ahoj cetla jsem tvuj prispevek.a uplne me zamrazilo.. :srdce: za takovou nedbalost by klidne mohla stat i pred soudem!drzim palce a preji brzke uzdravení :hug:

• Citovat
  • Upravit
3355
5.7.18 21:28
@Anonymní píše:
@HandulkaK ahoj cetla jsem tvuj prispevek.a uplne me zamrazilo.. :srdce: za takovou nedbalost by klidne mohla stat i pred soudem!drzim palce a preji brzke uzdravení :hug:

Dekuji.
Premyslela jsem nad tím, ale nechci za nic vyměnit centrum. Takže jsem jen požádala ať už se s pani doktorkou NIKDY nepotkam. A bylo mi zatím vyhoveno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.7.18 21:35

@HandulkaK ahoj ted ctu Tvuj prispevek. Mrzi me co se Ti stalo hlavne, ze jsi v popradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
8.7.18 21:21

@HandulkaK Tý jo tak to je síla :? Já bych asi zašla na vedení CAR a chtěla bych, aby ji vyhodili jinak, že budu chtít odškodné. Taková dr by vůbec už neměla jít na sál, když si to pak po sobě neumí zkontrolovat a propustí pacientku v takovém stavu. To, že se na sále může něco stát co se nepředpokládalo to chápu, ale že když ví, že tam nebylo vše standartní a nezkontroluje si Tě to je nad mé chápání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
9.7.18 10:47
@HandulkaK píše:
@Pučmeloun neopatrnost doktorky při odberu, píchla proste víckrát než musela. Počítala jsem to dle zprávy a musela píchnout snad na každý folikul dvakrát. :roll:
Když jsem se probrala z narkozy, měla jsem tamponaz a přišla jen sestra, vyndat ji. Ze už to nekrvaci, ze UTZ není potreba a ze dr řekla ať jdu. Ze mě možná bude bolet bricho z hrozícího OHSS.
No a ja v břiše litr krve. A vesele si to teklo dal.
Mám metr padesát, tak pocitam, ze to byla skoro polovina toho co mám v sobe :mrgreen:
Když jsem odchazela z nemocnici měla jsem hooodne nízké zelezo

No to je příšernééé!!!Jako nechci si stěžovat, je mě jasné že v ČR je lékařská péče na vysoké úrovni, ale i tak jsou pak takovéhle případy a jim podobné. Nám málem v sobotu umřela babička, protože nebylo místo v nemocnici???!!!Nakonec se podařilo ji umístit a bylo to opravdu za 5 minut dvanáct (měla už jednu poslední bílou krvinku). Teď už je na JIPce a vypadá to s ní lépe, ale zatím stejně nikdo neví proč se jí začaly ty krvinky ztrácet :nevim: . Krvácela k tomu z uší nosu,pusya i tak ji nechtěli/nemohli přijmout kam bylo potřeba. Chci ale věřit tomu, že toto jsou jen výjimky Jinak by už člověk nemohl vlézt ani snad k obvodní lékařce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
9.7.18 10:52

@Ajaandy
Tak co u tebe? Ještě si netestovala? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.7.18 17:23

@Pučmeloun jo, jo testovala ale bohužel nic. Ve středu jdu na krev. Nečekám, ale že by to bylo pozitivní. Holt to bude na posledním nanučkovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
9.7.18 17:59

@Ajaandy
A tak se treba jeste ukaze ;-).Moc budu drzet palce!Vsak kolik si po KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.7.18 20:20

@Pučmeloun dneska jsem 12ty den po ET, ale dneska jsem netstovala. Zítra ještě testnu doma a ve středu na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
10.7.18 10:46

@Ajaandy
Tak snad tam bude, vlastně budou - byla dvě embryjka, že? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
10.7.18 19:28

@Tulipankaa @Pučmeloun no prave tych 17 hodin je este tak na 6-8 mesiacov. nechcem to zatial moc so psychlogickou riesit, surit ju a zbytocne si u nej „kazit meno“. na zaklade jej posudku nas potom zaradia/nezaradia do zoznamu cakatelov. takze zatial sme ticho, posluchame a cakame.

@HandulkaK to je hrozne, co mas za sebou :(

• Citovat
  • Upravit
3283
10.7.18 23:22

@HandulkaK Tybláho, to sis taky pěkně „užila“. :( :hug: Tad držím palce abys už nikdy nic podobného nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.7.18 11:56

@HandulkaK ježiši no tak to je teda síla :roll: ta doktorka by potřebovala zadupat do země! Člověk za to platí takový nehorázný peníze, a pak to takhle někdo svou nepozorností podělá :(
No snad už se Ti všechny špatné zkušenosti vyhnou :hug:

@Pučmeloun ahojk,y prosímtě já jsem na tom podobně jako Ty. Budeme zkoušet další pokus během září. Na imunologii mi nic nezjistili (doslova mi doktorka řekla, že takhle by měla vypadat imunologie ženy, která chce otěhotnět :lol: ), takže teď jsem ještě ve spojení s jednou slečnou, co se zabývá čínskou medicínu. Přiští týden se máme sejít, abyc si třeba udělala nějakou očišťující kúru. Prázdniny si chci ještě užít bez stimulace, a od září bychom se vrhli na toho našeho posledního mrazáčka :) tak snad budeme mít podzim obě pozitivní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí