Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pučmeloun no hovinek po pejskovi sbiram dost tak by to taky mohlo platit sakra ![]()
@Pučmeloun tak v patek uz jdu na krev…leky to si nemyslim protoze prvni testy bylo bilo a pak duch…no ale co to jinak muze byt?
@Tulipankaa
Nemej strach, je to krasna čárka, navíc jsi měla třídenní embryjko, takže je ještě brzy na dálnici..náhodou na třídenní embryjko jsou to krasny testy!! První krok mas za sebou, tak teď držím moc palce ať se mimisek hezky drží a roste!????☺️
@Alishaaa oprandu myslis???vubec nevim nevim ale jako dekuju za napsani to tak povzbudi
bylo by to neuveritelne kdyby to vyslo tyyy jo
![]()
@katerina1006 kez by vsem nam tady jsou to nervy
ja se bojim nejak radovat ale i z ducha me busilo srdce
ale tak az co krev…ale keeez by holky keeeez by to vyslo ![]()
@Tulipankaa ano kéž by všem se to povedlo. věěřím že i z ducha ti busí srdíčko to by mě taky bušilo. ![]()
@Tulipankaa
Já myslím, že už se můžeš těšit na pozitivní test z krve a pak na první utz a tak dále až do porodu ![]()
@Pučmeloun @katerina1006 holky vy jste tak pozitivni
snad me podrzite i v patek kdyz to treba nevyjde
a ja byla jen lovec duchu
fakt se bojim,ale dobre jeste dva dny se budu tesit a myslet ze to vyslo
![]()
@Tulipankaa
Ale ono to vyšlo, tím sem si jistá
. Teď jen aby se to i udrželo a těhu probíhalo vpořádku, a já věřím že bude
. Dnešní testík nebyl-miluju testíky
. Tak už zítra to budeš mít tutovku z krve
. Těším se na dobré zprávy
.
@Pučmeloun ahooj no to dekuju krasne se to cte tak mi muzes vyhodnotit dnesni test i kdyz ty fotky nic moc
zitra krev bojim bojim ![]()
@katerina1006 ahoj jinak docela normalne-uz dva dny mam ledove nohy chodim v hrubych ponozkach a mam i tu spec.hrejici flasku na nohach…vcera me pichalo/bolelo trochu bricho vecer jak pri/pred mens ale to urcite z tech prasku tohle vse…CO TY?neudelas test jo?