Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tulipankaa je to krasne videt ze je silnejsi nez ten vcerejsi. v realu to musi byt videt jeste lepe. vypada to opravdu moc nadejne. rozmazluj se dej si neco dobreho a hlavne pozitivni mysl.
![]()
@Jedna babička dekuju moc tak doufam muzu dokud nebude krev ze…takze zatim mam radost
![]()
@Tulipankaa : ano byl hodně podobný, první úplně slabý nebyl skoro vidět a pak sílil, uvidíš jestli bude postupně silit
a co ukáže krev ![]()
@katerina1006 jo jeden velky-NETRPELIVOST
jinak spim pres den-podle me z toho progesteronu-unava a sem tam to bricho ale jen nekdy jak pri/pred mens…ale jako podle me zadne zvlastni citeni fakt ne
![]()
@Tulipankaa no tak to tu netrpělivost máme asi všichni
no unavu mám taky a bolest hlavy ale to je stěch hormonu. ![]()
@katerina1006 prave jako neverim ze to je priznak.....to jsou ty hormony proste
to zname uz…
@Tulipankaa : já dlouho neměla žádné příznaky kromě únavy, až kolem 8 týdne mi sem tam něco nevoňelo a začala jsem mít citlivé prsa ty mám doteď, jinak žádné ranní nevolnosti a nic jiného, každé těhotenství může být jiné, mě u prvního bývalo ráno zle a teď vůbec ![]()
@marfusik no jasne vse je ruzne u kazdeho…proste se uvidi co bude dal
aaach joooo drzim si palce
a vsem devcatum co cekaji ![]()
@Tulipankaa
No to není žádný duch, to je už krásně viditelná čárka
. Mám velikou radost. Vyšlo to určitě, ještě jen aby vše i dobře pokračovalo, moc moc fandím dál ![]()
@Tulipankaa píše:
@potvurka89 vsak jeste nevis…holky takova prihodasednu do travy minuly tyden normalne to nedelam ale bylo tak hezky a proste jsem si sedla se psem…opru se rukou a podivam se hned u ruky ctyrlistek
nahoda uplne…tak jen tak
Čekala jsem, že na konci místo čtyřlístku bude napsané hovínko
. To jsem slyšela že také nosí štěstí ![]()
@potvurka89 Štěstí je mrška přelétavá, ale na každého si někdy sedne, tak vydrž Prďka vydrž ![]()
@Pučmeloun asi červen mi nikdy přát nebude minulý rok taky v červnu to nevyšlo ![]()
@Pučmeloun ahoj
no teda to dekuju za povzbuzeni to se pekne cte
ale nezda se ti to slabe?kamaradka rikala:silny duch nebo slaba carka
no ja nevim ale veriiim modlim se preju si tak uvidime no ![]()
@Tulipankaa
Ne, mě to slabé fakt nepřijde. Je důležité aby sílil, ale o tom že je tam určitá hladina hcg není pochyb
. Z léků to být nemůže, ne? Testuj dál (stačí co každý druhý den) a uvidíš jak bude čárka sílit
- já věřím že bude. ![]()