IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9500
19.6.18 17:49

@Tulipankaa je to krasne videt ze je silnejsi nez ten vcerejsi. v realu to musi byt videt jeste lepe. vypada to opravdu moc nadejne. rozmazluj se dej si neco dobreho a hlavne pozitivni mysl. :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
19.6.18 17:55

@Jedna babička dekuju moc tak doufam muzu dokud nebude krev ze…takze zatim mam radost :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
19.6.18 18:27

@Tulipankaa : ano byl hodně podobný, první úplně slabý nebyl skoro vidět a pak sílil, uvidíš jestli bude postupně silit :) a co ukáže krev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
19.6.18 18:29

@Tulipankaa a nějaké příznaky už máš ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
19.6.18 18:30

@marfusik no jo krev krev uz by si ji vzala i sama ted :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
19.6.18 18:32

@katerina1006 jo jeden velky-NETRPELIVOST :lol: jinak spim pres den-podle me z toho progesteronu-unava a sem tam to bricho ale jen nekdy jak pri/pred mens…ale jako podle me zadne zvlastni citeni fakt ne :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
19.6.18 18:34

@Tulipankaa no tak to tu netrpělivost máme asi všichni :D no unavu mám taky a bolest hlavy ale to je stěch hormonu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
19.6.18 18:35

@katerina1006 prave jako neverim ze to je priznak.....to jsou ty hormony proste :roll: to zname uz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
19.6.18 18:38

@Tulipankaa : já dlouho neměla žádné příznaky kromě únavy, až kolem 8 týdne mi sem tam něco nevoňelo a začala jsem mít citlivé prsa ty mám doteď, jinak žádné ranní nevolnosti a nic jiného, každé těhotenství může být jiné, mě u prvního bývalo ráno zle a teď vůbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
19.6.18 18:46

@marfusik no jasne vse je ruzne u kazdeho…proste se uvidi co bude dal :dance: :srdce: aaach joooo drzim si palce :D a vsem devcatum co cekaji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
20.6.18 11:28

@Tulipankaa
No to není žádný duch, to je už krásně viditelná čárka :dance: :dance: :dance: . Mám velikou radost. Vyšlo to určitě, ještě jen aby vše i dobře pokračovalo, moc moc fandím dál ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
20.6.18 11:32
@Tulipankaa píše:
@potvurka89 vsak jeste nevis…holky takova prihoda :lol: sednu do travy minuly tyden normalne to nedelam ale bylo tak hezky a proste jsem si sedla se psem…opru se rukou a podivam se hned u ruky ctyrlistek :D nahoda uplne…tak jen tak :*

Čekala jsem, že na konci místo čtyřlístku bude napsané hovínko :lol: . To jsem slyšela že také nosí štěstí :-)
@potvurka89 Štěstí je mrška přelétavá, ale na každého si někdy sedne, tak vydrž Prďka vydrž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
20.6.18 11:34

@Pučmeloun asi červen mi nikdy přát nebude minulý rok taky v červnu to nevyšlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
20.6.18 11:36

@Pučmeloun ahoj :hug: no teda to dekuju za povzbuzeni to se pekne cte :dance: ale nezda se ti to slabe?kamaradka rikala:silny duch nebo slaba carka :lol: :mrgreen: no ja nevim ale veriiim modlim se preju si tak uvidime no :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
20.6.18 11:39

@Tulipankaa
Ne, mě to slabé fakt nepřijde. Je důležité aby sílil, ale o tom že je tam určitá hladina hcg není pochyb ;-). Z léků to být nemůže, ne? Testuj dál (stačí co každý druhý den) a uvidíš jak bude čárka sílit ;-) - já věřím že bude. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí