IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1353
14.5.18 18:04

@riana12 nedavno ksem byla u gynekolozky at mi rekne vse o ket a tak my mame zamrazeno 2 a 2 spolu…a rekla nam ze v ten den rano rozmrazi ty 2co jsou spolu a kdyby to neprezili tak muzou hned rozmrazit dalsi 2 takze mame v ten den jakoby 4sance :dance: to by bylo aby to nebylo :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
14.5.18 18:09

@Tulipankaa ja som sa to prave zabudla dr. spytat. a ani nie ze zabudla, ale hlavu som mala inde.
tak ale snad bude vsetko oki. a ty mas vsetky embryjka 2-dnove? :)

• Citovat
  • Upravit
1353
14.5.18 18:14

@riana12 ano ano ja prave chtela kontrolu u dr at mi rekne na cem jsem a co jak bude a prave jsem byla mile prekvapena ze se to da takhle rychle vse v ten den rozmrazit.ano ano vse dvoudenni vis jak tu se neptaji ale jsem rada ze TED poprve pokud se 2rozmrazi a prezijou tak rikali pokud budu chtit tak mi je oba dva vlozi. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
14.5.18 18:19

@Tulipankaa tak ked ich mate este take mini, tak je aj fajn, ze mate po 2. po vklade sa mozu kamosit v brusku :D

my mame jedneho drobceka :srdce: blastocystu.

• Citovat
  • Upravit
1353
14.5.18 19:01

@riana12 ty jo tak treba nam to obema prave ted vyjde :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.18 19:29

Zdravím chtěla bych se zeptat koncem května začínám stimulovat gonalem a zajímá mě jestli už při stimulaci mohu začít brát inofolic děkuji za rady ;)

• Citovat
  • Upravit
664
14.5.18 23:41
@Anonymní píše:
Zdravím chtěla bych se zeptat koncem května začínám stimulovat gonalem a zajímá mě jestli už při stimulaci mohu začít brát inofolic děkuji za rady ;)

Tak ten jsi měla začít brát už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
15.5.18 06:54

@katerina1006 Jejda :( Tak to me mrzi :,( Tak to půjdeme do dalšího boje spolu :hug: Ted čekám na MS abychom se s dárkyni sladily a za měsic hurá na ET. A hrubym odhadem Ty to budeš mit časově taky tak nějak ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
15.5.18 08:55

@Ajaandy ano pokud teď ve čtvrtek bude krev negativni a to bude. Tak vysadit všechny léky abych jsem dostala ms a pak se dohodneme na ket. To počítám že by mohl být v červnu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
15.5.18 10:21

@katerina1006 Drzim palce :palec:

@riana12 My KET nemeli, ale u nas v CAR rozmrazuji den predem a jeste je nechavaji jeden den do vkladu kultivovat aby se videlo jak to zvladaji. Je to modernejsi postup, nez rozmrazit a soupnout, protoze takto muzou vlozit embryo, ktere uz je KO. Proto taky nekdy volaji, ze po rozmrazeni neni embryo v dobrem stavu a KET se rusi. Je to myslim lepsi, nez vlozit embryo, ktere to neda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
15.5.18 13:55

@raflash no uvidime, ako u nas. uz to neriesim. ale dakujem aj za tvoj nazor. aspon viem, ako to je v inych CAR :)

• Citovat
  • Upravit
riana12
16.5.18 12:59

Mam dost stres a strach :,( Zacala som spinit este vcera vecer tak bezovo, ze vsak v pohode, bezovo je pre mna nic. Ale dnes aj ruzovo, zistila som to az po prichode do Bratislavy. Neviem, co bude, o chvilu mam mat vklad. Mam take nervy :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
2276
16.5.18 13:20

@riana12 no oni ti poví v caru co to je a jestli bude ket. držím palečky :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
16.5.18 16:40

@katerina1006 doktorka, ze to nic. nech pokracujem s liekmi a pridam pre istotu magnezko a aj ascorutin mozem. ze asi je teraz uz viac prekrvena maternica. a nemam si robit tazku hlavu a setrit sa, aby som si to nedrazdila. tak dufam :srdce:
co ma dnes potesilo, uz mohol mm na salu ku vkladu. tak to bolo moc fajn :) minuly rok to este nebolo mozne.

• Citovat
  • Upravit
2276
16.5.18 16:48

@riana12 tak to jsem ráda. tak se hlavně opatruj a moc nepracuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat