Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@raflash jsem opatrována. Muž se snaží
a mám velkou radost že je zatím vše v pořádku a snad to bude pokračovat
Je devcata krasne fotecky moc vam gratuluju je to krasne videt tady vase krasne uspechy
verim ze se kazda docka v ten jeji pravy cas
![]()
5DC a MS nechce prestat. Vcera som chodila kazdu hodinu na wc. Aj v noci
Dnes je uz o troska lepsie, ale stale brutal. Vacsinou mam na 4DC uplne koniec. Cakala som, ze s Estrimaxom to bude uplne slabe. Ale asi je to lepsie takto. Teraz sa precistim a verim, ze potom bude sliznica kvalitnejsia. Drzte palecky ![]()
@Petra_z_Nuslí
krasa to mas jedno ze nejde uplne dobre videt hlavne at jsou prdelky zdrave
ja jdu 15.6 na drujej screening ![]()
@HandulkaK páni, ale 5 kousků je krásná úroda! Tak budu držet pěsti, aby to vyšlo! ![]()
@Martyla ty jsi vlastně přede mnou, já až někdy týden po Tobě na ten 2. screening, nechám si zase udělat detailnější na genetice, ať mám jistotku
Hlavně ať jsou dětičky zdravé, když už si to místečko na světě vybojovaly ![]()
@Petra_z_Nuslí pět ano, ale jen jedno krasne, čtyři byla taková pomalejší. Snad bude stačit to jedno ![]()
Dekuju.
Ještě srovnat zelezo, tomu se nějak nechce… ![]()
@Petra_z_Nuslí ano presne tak hlavne at jsou zdrave
My uz se strasne na malou tesime
Ja mam termin 25-29.10
@riana12 Když jsem poprvé našla dvě čárky, hned jsem naplno věřila že budeme mít miminko, když jsem slyšela od Dr ve 12. týdnu že srdíčko nebije… Hned druhý den revize, měsíc jsme odmítala komunikovat. Zažádali jsme o adopci, protože jsem měla hrůzu z toho že by se to mohlo opakovat. 3 měsíce po revizi jsem šla na KET. Strašně moc jsem doufala že to nevyjde. Ano, slyšíš dobře. Myslím že manžel věděl co cítím, ale asi doufal že to vyjde a ve mě se něco zlomí. Samozřejmě to nevyšlo. Po roční pauze se začal manžel opatrně vyzvídat co další IVF. Pořád jsem o tom neuměla mluvit, tak jsme zažádali o IVF, protože máme DV dostali jsme termín za půl roku. Konečně jsem si uvědomila že takhle to dál nejde. Pracuji ve zdravotnictví a mými kolegy jsou psychologové, svěřila jsem se jedné a ta mi doporučila psycholožku, která sama prošla IVF. Stačilo mi v podstatě říct nahlas co chci a nechci. Pomohla mi mluvit o tom co se stalo a stane. Díky ní vím jak vysvětlit manželovi své potřeby v určité chvíle. Z ET jsem otěhotněla a zároveň jsem dostala pozvání na predadopcni kurz. Po screeningu jsme kurz museli odříct a pozastavit adopci. Nyní jsem ve 22.tydnu a přemýšlím zda mi jednou nebudu líto že si těhotenství „neužívám“. Prostě do teď s tím nejsem úplně srovnaná? Těžko to vysvětlit. Jestli chceš napiš SZ. Vím že je to těžké