IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.5.18 08:57
@raflash píše:
@Petra_z_Nuslí Ono to nejvic zalezi na kvalite pristroje ty fotky ;) A jak ti je?

ten přístroj byl právě ten nejkvalitnější, nechala jsem si udělat lepší multimarkerový prvotrimestrální screening, protože na normálním ultrazvuku (běžné kvality) nebyla viditelnost vůbec a vyšel mi tam proto horší screening…na běžným ultrazvuku mi to vyšlo 1:750 a na lepším na specializovaném pracovišti u paní Frisové (Profema) po přeměření víc markerů mi vyšlo 1:2000.
Na tom normálním ultrazvuku totiž sotva že viděli hlavu, natož nosní kůstku. Na tomhle lepším už je nosní kůstka jasně vidět.

Z toho normálního utz nemám ani fotku, protože tam to byly opravdu „gorily v mlze“, jen šmouhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.18 09:03

@raflash a je mi báječně fyzicky, ale teda měla jsem po tom prvním screeningu fakt nerva - věděla jsem, že ho neudělali dobře, protože slova doktora směrem k sestřičce byla třeba: tak tam napište třeba xy a přepočítejte to…sestra: 1900, doktor: aha, tak tam dejte radši xy, kolik to je teď? sestra: 750, doktor: jo, nechme tam tohle 8o 8o 8o

Takže konečně jsem v klidu, že jsem šla fakt k odborníkovi a celý to přeměřil.

Ale zas abych nebyla v klídku zas moc, tak mi tam objevila placentu previ - což se teda ještě může změnit, jak děloha poroste. Měla jsem jizvu na děloze z minulosti, jeden steh…tak se asi mimi zavrtalo zrovna do ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
4.5.18 09:04

@raflash díky, asi to vidím ohledně vitamínů podobně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.18 09:04
@koblizeq píše:
@Petra_z_Nuslí krásný miminko a nejdůležitější je, že je zdravý :srdce: A pohlaví?

pohlaví ještě nevíme, je brzy i na tento podrobný ultrazvuk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
4.5.18 09:08

@Petra_z_Nuslí nám vysvětloval, že podle zakriveni močové trubice se to dá poznat…A prý holčička, ale bereme to s rezervou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
4.5.18 09:32

@Lucoule @Petra_z_Nuslí @Martyla
Jůů, to je tady zase pěkných fotek. To je paráda!!! Už je tu víctěhulek, než snažilek, a to je super!!!
@riana12
To si tak nesmíš říkat. Já myslím, že to vyšlo i holkám které vůbec nevěřily v úspěch a nebyly též v dobré kondici před ivf. Ono se na to prostě ani nedá připravit. Člověka to chtě nechtě semele, zvlášť když už má zažitých několik neúspěchů. Já trošku věřím na to, že tohle je pro mě zkouška. Někdo třeba má rakovinu, nebo nějakou nemoc, nebo ho čeká jiná životní zkouška, která ho má dovézt k tomu, aby ve svém životě něco změnil, něco si uvědomil, překonal to a žil pak spokojenější život. Já věřím, že neúspěchy ve snažení o miminko jsou součástí mojí cesty a odhaluje mi to zákoutí mého života, které jsem neviděla, neřešila, nebo nechtěla řešit. Já prostě věřím, že můj čas na miminko přijde! Cítím u sebe velký posun v tom, že už nejsem nedočkavá a není mi líto každého těhotenství v mém okolí. Už mě to nesráží na kolena, ale těším se z toho, a nemrzí mě že to opět nejsem já kdo otěhotněl. Já prostě vím, že na mě to teprve čeká ;). Tak si nezoufej, najdi v sobě vnitřní klid a přijmi to tak, jak to je, ono nám stejně nic jiného nezbývá. Myslím na tebe a přeju vše dobré :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
4.5.18 12:34

@Lucoule @Martyla @Petra_z_Nuslí Krásné fotečky :srdce: :hug: přeji ať jde všechno krásně a nejsou nikde žádné problémy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
4.5.18 13:13

@Petra_z_Nuslí Teda, ta to si s utz fakt užíváš, to je mazec. Snad se ti placenta vytáhne s dělohou výš, abys mohla rodit normálně, drží palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.18 14:00

@koblizeq už brzy se to dozvíte s jistotou :-)

Už abysme cítily pohyby viď? To zas bude další level, na to se už moc těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.18 14:04

@raflash četla jsem dost příběhů, kdy se vytáhla, ale už se i pomalu smiřuju s tím, že budu rodit císařem, hlavně aby se do té doby nic nestalo, bývá s tím dost předčasných porodů, tak hlavně, ať vydrží uvnitř co nejdéle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
4.5.18 14:31

@Petra_z_Nuslí krasna fotecka. Často na tebe myslím. :hug:
Ještě pockej, mě se začala vytahovat až po 24tt, také jsme to neviděli dobre, ale nakonec to dopadlo nejlíp jak mohlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.18 16:03

@HandulkaK jé, ty jsi zlato :hug:

moc děkuju za povzbuzení, snad se taky vytáhne, to by bylo skvělý :D

A jak to vypadá s Tebou? Už sem moc nechodím, tak nejsem v obraze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
4.5.18 16:27

@Petra_z_Nuslí ja za sebou mám 5.IVF, museli jsme nechat 5 kousku zamrazit, protože jsem musela jsem na operaci. :roll:
Teď čekám, kdy budu ok, a budeme moc na KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
4.5.18 17:32

@aptacek to je super. Mimi roste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
4.5.18 17:33