IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.2.23 17:36

Ahoj holky, po kolika dnech jste to dostaly následující cyklus po stimulaci, kdyz nebyl ET? Nemyslim hned tu prvni MS po opu, ale tu dalsi. Dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1446
19.2.23 17:44

@Bella277 Chapu, ono je to těžké, co je vlastně lepší, já mám tu zkušenost, že nikdy nic ani čárečka, takže bych ráda zažila aspoň kousek těhotenství a přišlo by mi to lepší než jen zírat na bílý test furt :,( ale zase se dokážu vcítit, jakou bych pak asi měla radost a pak obrovský smutek, kdyby se to chytlo a odešlo :? Ani jedno není ono a je to k prdu :pocitac:, jen u mě je ještě další možná pravděpodobnost, že třeba bude i problém donosit, ale to zatím nemám zkušenost, ale možnost tam je, kdo ví, jsem vlastně úplně na začátku, kdy nám nejde ani ten začátek :zed:
Já věřím, že u tebe bude za 2 dny v úterý čárečka a pak se tady budeme ve skupině modlit, aby šlo vše hladce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
19.2.23 20:04
@Thaly1 píše:
@Bella277 Chapu, ono je to těžké, co je vlastně lepší, já mám tu zkušenost, že nikdy nic ani čárečka, takže bych ráda zažila aspoň kousek těhotenství a přišlo by mi to lepší než jen zírat na bílý test furt :,( ale zase se dokážu vcítit, jakou bych pak asi měla radost a pak obrovský smutek, kdyby se to chytlo a odešlo :? Ani jedno není ono a je to k prdu :pocitac:, jen u mě je ještě další možná pravděpodobnost, že třeba bude i problém donosit, ale to zatím nemám zkušenost, ale možnost tam je, kdo ví, jsem vlastně úplně na začátku, kdy nám nejde ani ten začátek :zed:
Já věřím, že u tebe bude za 2 dny v úterý čárečka a pak se tady budeme ve skupině modlit, aby šlo vše hladce :hug:

Jo, ono když to všechno pak dlouho trvá, tak člověk by byl vděčný i za náznak čárky, viď?
To si nevybere. Úplně nejkrásnější by bylo, kdyby to vyšlo a donosily jsme ty naše lásky zdravé bez problémů, ale co nám osud chystá to nemůžeme vědět.
Já si vždycky říkám, že když se něco děje, tak je to kvůli něčemu a až třeba za dlouhou dobu člověk pozná proč to tak bylo.
Takže to, že nám ještě neposlali miminko má určitě nějaký důvod.
Hlavně nebuď smutná, protože, už to že máš v sobě bublinku je obrovský úspěch :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.2.23 09:45

Ahoj holky, jsem 14.den po OPU a 9.den po ET a začala jsem špinit, bolí mě záda jak při začátku MS :,( Na hnízdění je fakt pozdě. Jak jsem chtěla nějaké „příznaky“, tak tohle opravdu ne, asi mě intuice nezklamala, že to náš bojovník vzdal. Tak do 3 dnů očekávám krev, možná i dřív. Ani k tomu testu 14.den po ET se nedostanu :,( Já nevím, proč s námi žádné miminko nechce být… čekání na další IVF bude dlouhé a ani se na to vůbec netěším :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.2.23 09:51

@Thaly1 jeste to nevzdavej, spineni i bolest zad prece taky muzou znamenat tehotentvi. Spousta tehotnych v zacatku spini a nemusi to byt jen hnizdeni. Beres neco na udrzeni ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.2.23 10:07

@daudinka jojo mám progesteron 3× denně 1 prášek a i tak. Počkám, jestli přijde krvácení do par dnu a pak už to do sebe nebudu zbytečně ladovat asi. Dneska je špatný den :,( díky za povzbuzení :hug: bojím se v cokoliv doufat, podle mě je to fakt jasne :roll:
Kéž bychom měli neco zamrazeno a mohla jsem hned další cyklus na KET,.ale čekat další 3 měsíce, vůbec na to nechci myslet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.2.23 10:32

@Thaly1 ja vim, je mi to jasny, citila bych se uplne stejne. Kez by ti to vyslo, moc bych to tomu bojovnickovi prala, aby si vybojoval misto na tomto svete. Jeste to opravdu nevzdavej, dokud netece cervena poradne, je nadeje a te se drz, dokud to jde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.23 11:04

@Thaly1 nechci ti dávat falešné naděje ale u mě taky spineni znamenalo tehu a jak píše daudinka spousta holek to tak má. Moc ti drzim pěsti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
191
20.2.23 11:11

Tak holky nám to bohužel nevyšlo :,( už je to potvrzené :,( ten musím mít 3mesice pauzu a pak zase vše znovu :,( držím Vám všem palečky ať vám to vyjde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.2.23 11:20

@bejusinek To mě moc mrzí :,( Drž se, posílám hodně sil a štěstí do dalšího pokusu! :hug: Příště už to musí vyjít :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.2.23 11:24

@Thaly1 To mě mrzí a nechceš pro jistotu zkusit test už teď? Pokud by na testu nějaký náznak byl, třeba by ti ještě něco přidali aby se nerozjelo krvácení třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.2.23 11:27

@bejusinek :,( myslím, že jsem ti v patach, navíc s naším výkonem 1 vajíčka přemýšlím, zda to další má vůbec smysl :roll: dneska je prostě den na prd. @anonymni děkuji, malicka naděje je vždy, ale necítím to tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.2.23 11:32

@Kristeena0 zkusím zítra, dneska se musim pripravit psychicky na bílý test, chtěla jsem ten 14. Den, abych nemusela nic lovit kdyztak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.2.23 11:48

@Kristeena0 děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.2.23 11:49

@Thaly1 neztracej naději :kytka: držím ti palce :andel: přece to nevzdame :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.