IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.2.23 18:55

@Bella277 jojo dopadlo ji to dobře má 2 letaka

• Citovat
  • Upravit
2488
22.2.23 19:15

@Bella277 ach jo kočko, je to strašně těžký. Jasně že by bylo nadějnější kdyby se tam něco kreslilo. Někdo skutečně vyplavuje hcg do moči později…Já pro sebe měla hranici naděje 11.den, když tam bylo bílo, bylo pro mě rozhodnuto, a šla jsem na krev. Já ale současně hodně citlivě vnímala co se děje a jestli bublinka žije nebo už ne. Proto mi nikdy nepomohlo plané utěsňování holek že zítra určitě čárka vyskočí. Ale současně jsem si poručila, že dokud nemám jistotu, neudělám jí to že jí budu koupat ve stresových hormonech a prostě jsem to zhroucení se dokázala odložit, i když mi veselo nebylo. Snad jen zkusit věřit že věci co se dějí jsou pro mě v danou chvíli to nejlepší a i když to právě nechápu a je to šíleně těžký, odevzdávám to do rukou Boha, vesmíru nebo prostě vyšší moci. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
22.2.23 22:02
@Anonymní píše:
@Bella277 jojo dopadlo ji to dobře má 2 letaka

Tak to je úplně něco neuvěřitelného.
To je velké povzbuzení a naděje 🙏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
22.2.23 22:07

@AnneMarie2

No právě, nikdo neví kdy hcg začne stoupat.
Našla jsem takový zajímavý článek viz. příloha.
Taky na sobě zatím nic necítím a proto mám strach.
Ale jak píšeš, nic s tím nikdo neudělá, takže musím vydržet.
Hezky si to napsala a také to tak vnímám, ikdyž je to těžký. Má to určitě nějaký důvod, že to před tím nevyšlo a možná i teď.
Asi to prostě má tak být.
Díky moc :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
22.2.23 22:36
@sarkahuncarova píše:
@Thaly1 zlato vůbec nevím co napsat…snad jen moc mě to mrzí a drž se :,( :hug: budu ti strašně držet palce ať brzy naberes síly a optimismus do dalšího pokusu…i když to musí být strašně těžké :( už jsem to i obrecela za tebe protože jsem ti to strašné přála…ale věřím že další pokus vyjde…že tohle prostě byl jen zkouškový a blbě podchyceny cyklus od caru a že příště už budou vědět jak to u tebe probíhalo a změní vše tak aby bylo vajíček víc a kvalitnější :hug: a genetiku bych si určitě vydupala…me ji dělali hned jako vstupní takže nevím proč by s tím měli dělat takové caviky :zed: tak se drz holka a když budeš mít sílu tak nám sem aspoň občas napiš jak se daří :srdce:

Určitě za mě nemusíš brecet, ja jsem to obrecela dostatečně. Ted se snažím sebe sama přesvědčit, že dítě nechci. Upřímně - asi nějaká obrana, fakt nějak nemám nervy. Dneska jsem šla cvicit a normalne se mi zaslzely oči uprosted kliků pred ostatnimi lidmi, už mám fakt dost rozlozenou psychiku asi. Vidím všechny ty páry, co mají děti bez problémů a říkám si proč. Jaktoze oni nikdy nezažiji, co je to za peklo. Navíc to přišlo hlavně kvůli tomu, že jsem si uvědomila, že pravděpodobnost, že budeme mít dítě aspon v mých 33, je najednou mizivá. Bude mi 32 a snažíme se od 30. :roll: než bych otěhotněla a donosila… nekdo je tehotny hned…Ja fakt nevím, je to :zed: Včera mi ještě doktor volal výsledky z krve a úplně jsem za něj slysela, jak to ani nechce říct, že je to negativní, tak jsem ještě uklidnovala ja jeho, že jsem to už věděla, že je to v pohodě. :,( bojím se, že se stejně embrya nebudou uchycovat a že nejenomze máme problém, aby se oplodnila, ale ještě bůh ví co skrytého pro uchycení a donoseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
23.2.23 06:13

@Thaly1 taky jsem takhle uvažovala proč zrovna my se s tím trápíme a někdo si neváží toho že těhotní okamžitě. Já ve svém okolí nikoho kdo by měl problém neměla, cítila jsem se v tom sama, ale tady je nás takových víc :hug: Nevím proč to tak je, někdo má problém otěhotnět, někdo je nemocný, někdo třeba hloupý a ošklivý a někoho bije manžel a někde je válka :nevim: Já začala věřit ve vyšší smysl toho všeho jen abych si nemusela myslet že prostě jen mám blbou smůlu. Drž se holka, posílám obejmutí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
23.2.23 06:25

@Thaly1 vubec nepremyslej nad vekem, to bych to taky mohla vzdat. Zacali jsme se snazit lehce pred myma 30,myslela jsem, ze mimi bude hned, oba jsme zdravi a sportovci. Bylo pro me tezky smirit se s tim, ze to tak snadne nebude, ale cele dva roky, co to neslo, jsem verila, ze to nakonec vyjde prirozene. Dva potraty na konte a porad jsem verila. Po tech 2 letech jsrm se konecne smirila s klinikou a v den mych 32. narozenin mi doktorka zavolala, ze sami se o dite pokouset nesmime. Ze ma manzel problem v genech a sance na zdrave mimi je jen 30 %. Myslim, ze jedine tady dokazete pochopit, jak jsem se citila. Takze uz je mi 32, pokud by vse vyslo, prvni mimi budu mit ve 33. Nechtela jsem to tak, ale snazim se verit, ze to tak melo byt, verit v osud a zivot, ze to nakonec preci jen dopadne tak, jak ma. Tezko se mi to pise, protoze sance na zdrave mimi mame mizerny :( sama tu vidis, kolik vyvijejicich se embrijek obvykle zbude po tech 5 dnech.. a z nich mozna 30 % bude zdravych, ale nemusi byt. Jestli ja stale verim, tak bych rekla, ze ty muzes taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
23.2.23 23:40

Ahojky holky :hug:
tak já už nevím, dneska jsem dělala test a mini douška tam vidím, snad nemám už vidiny, protože mi přijde, že mi začíná totálně hrabat 😪, celý den se na ten test chodím koukat a jednou douška vidím, pak zase ne, tak brečím :,(
Je to tak náročné období, nejradši bych si někam zalezla a nikoho neviděla.
Zítra zkusím test, tak mi držte palečky ✊️.

Holky vidíte tam něco?
:hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
23.2.23 23:51

@AnneMarie2 no je to tak. Je to něco mezi nebem a zemí. Budu teď vděčná za to, co mám. Nekdo nemá ani partnera,.pořádně kde bydlet, o někoho přišel… takže jsem vlastně šťastný člověk a nechci ztrácet roky v mizerii, že nám nejde otěhotnět. Holt je to tak :nevim:
@daudinka těžko se mi čtou takové příběhy. Myslím, že tě to jenom posílí, je to opravdu těžké něco takového překonat a naučit se s tím žít. Věřím tomu, že vám to vyjde, i když to máte těžší než většina lidí. Zase musíš si říct, že je dobré, že tuto informaci máte dopředu a můžete s tím pracovat :hug:
@Bella277 Něco vidím. Kolikátý si den? Nehazela bych flintu do žita. Každopádně proto jsem chtěla testovat až 14 den, abych nic nelovila. Ja se ale dočkala jen 10.dne :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
24.2.23 00:32

@Thaly1
Dneska 9 den od ketu, to už by asi mělo být vidět víc, viď?
Samozřejmě pořád doufám ✊️🍀 🙏.

Jak se teď cítíš?
Vše bude dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
24.2.23 06:28

@Bella277 Ahoj, nejaky naznak tam vidim. Uvidis dnes, treba prece jen 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
24.2.23 06:43

@Bella277 doufej, ještě se může prokreslit v dalších dnech 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
24.2.23 06:48

@Thaly1 nerada bych to zjednodušovala že my vlastně jsme ty šťastné. Stres žen co řeší neplodnost je prý srovnatelný se stresem onkologických pacientů, také se to dotýká samé naší podstaty. Jen jsem za sebe došla k tomu že chci víc vidět to co v životě mám, než to co ne. Ale jak píšeš, trvalo mi to roky, a zahojené to pořád není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
24.2.23 07:53

@Bella277 ja tam asi nic nevidim, ale vim, ze to jde na fotce videt vzdycky hur. Drzim palce, at zesili, vsak do 14 dne ma jeste spoustu casu :hug:
@Thaly jj,zkusime, co muzeme, jestli to nevyjde, tak nvm. Ale uz abychom mohli aspon zacit, at vim, na cem jsme. Nejvetsi starost mam, aby bylo aspon nejaky zdravy embrijko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
24.2.23 10:08

@Bella277 no já začala 9.den spinit a 10.den už MS, bylo to 15.den od OPU a to je i moje normální lutealni fáze, takze to asi odpovídá. :roll: Ale na základě krve 10.den po ET mi i řekl, že už mám vysadit léky. Takze uz by tam asi něco být mělo :,( přeci jenom je to 15.den embrya :nevim: A hnízdí má ta 5 denní blastocysta max do 3 dní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.