IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
20.2.23 13:01

@bejusinek kdyby se aspoň nemuselo čekat tak dlouho, že? :? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.2.23 14:13

@Thaly1 to cekani, to mi ani nezminuj.. od ledna uz cekam, abych mohla vubec zacit stimulovat. Ted se jen modlim, aby bylo vse v poradku v tomto cyklu, zatim ovulace nikde :nevim:
Test si udelej, aspon ti to trochu napovi, co se deje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
20.2.23 16:09
@Thaly1 píše:
Ahoj holky, jsem 14.den po OPU a 9.den po ET a začala jsem špinit, bolí mě záda jak při začátku MS :,( Na hnízdění je fakt pozdě. Jak jsem chtěla nějaké „příznaky“, tak tohle opravdu ne, asi mě intuice nezklamala, že to náš bojovník vzdal. Tak do 3 dnů očekávám krev, možná i dřív. Ani k tomu testu 14.den po ET se nedostanu :,( Já nevím, proč s námi žádné miminko nechce být… čekání na další IVF bude dlouhé a ani se na to vůbec netěším :zed:

Ahojky, ještě to určitě není ztracené, já jsem také špinila jeden den, pak za dva dny znova a pak už ne.
Sice to nedopadlo, ale špinění je někdy na začátku úplně normaní pokud to není čistá krev. Taky když jsem zašpinila, tak jsem si říkala a hotovo, to normálně dostanu. Být tebou, tak raději udělám test, ať prostě víš na čem jsi.
Držím palečky, ať je vše dobré :hug:
Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
20.2.23 16:11

@Linusren určitě dám :mrgreen: ale poslední cyklus jsem měla 50 dní takže to může ještě trvat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
20.2.23 16:14

@daudinka jee tak to by jsme mohli být nějak blízko…ale můj poslední cyklus byl 50 dní takže těžko říct :D já jsem z toho teda pěkně nervozni 8o jak na to čekám už tak dlouho tak si pořád něco přičítám a je to snad čím dál horší s tou nervozitou :roll: tak pak dej vědět jak ti dopadl ultrazvuk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
20.2.23 16:36

@Thaly1 chápu jak ti je, plně. Ale nevysazuj léky před testem z krve, pro jistotu…kdybys měla pocit že je úplně bílo, já se domluvila s car a byla na krvi o dva dny dřív abych mohla vysadit. Vzhledem k tomu že potřebují hcg kolem 400 se dá celkem odhadnout jestli je tam něco co stojí ještě za pokus nebo čistá nula. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.2.23 16:44

@AnneMarie2 diky za radu, udělám to tak, zítra test a volám tam :? Beru jeste na imunitu preventivně Prednison (i kdyz vysledky byly v norme, ale mam tu autoimunitu), tak to chci kdyztak taky vysadit co nejdriv. Zbytečné kortikoidy. Pak tam musím taky zavolat, aby mi udělali znovu testy, poslední jsou ze srpna. :zed: a vydupu si tu genetiku v caru, at mě už nestvou, že k tomu nemame indikaci :zed: nebo pujdeme rovnou jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
20.2.23 16:45

@Thaly1 ještě to nevzdávej…třeba tě zítra test překvapí…budu moc držet palce :hug: ale chápu te…taky už se vždy radši připravuju na nejhorší variantu :? Ale tvýmu bojovníčkovi věřím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
20.2.23 16:48

@bejusinek moc mě to mrzí :,( je to hrůza podstoupit všechno a s takovymhle výsledkem :? Tak ať ti aspoň to čekání rychle uteče a příští pokus už musí dopadnout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
20.2.23 16:50

@Thaly1 vím že plané útěchy jsou k ničemu… Někdo začne hcg do moči vylučovat později… Do výsledků z krve pořád malá naděje je, i když si pamatuju jak mě sestra nabírala a tekly mi u toho slzy. A úplně chápu jak jsi psala někde výš -„aspoň ty dvě čárky vidět“. Jasně, racionálně je nejlepší situace když už se nemá narodit, aby se vůbec nechytlo. Z biochemka jsem ale měla pocit že aspoň tam chvíli bylo, dostalo šanci se vyvíjet. Budu na tebe myslet. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.2.23 17:29

@AnneMarie2 děkuji, je to tak. :hug: Aspon bych to někdy chtěla zažít, aspoň „nějaký posun“ v příběhu :roll: :hug: ve mně se teď misi smutek a naštvání, uvidíme zítra. :nevim: je dost možné, že to budu mít při odběru stejně s těmi slzami, nějak častěji se mi to stává i na veřejnosti, hrůza :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
20.2.23 18:15

@Thaly1 to nic :hug: u nás mají odběrovou místnost vyzdobenou fotkami miminek. Možná někdo myslel že to je motivační… Ale nějak jsem to nedala když jsem to viděla. Myslím že jsou zvyklí…
Já měla před rokem v lázních v nějaké meditaci vizi že to ještě zažiju jaké je být těhotná, byla jsem si tím úplně jistá. Ale nebylo tam nic dál jak to dopadne, jen že ještě zažiju mít v sobě život. No a pak to biochemko… A pořád jsem nedokázala pochopit že tohle je to ono? Pár dní jsem se cítila těhotná a konec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
20.2.23 18:18

Holky, dlouho jsem sem nepsala, kazdopadne dnes mam vysledky. Z 5vtestivanych embryi 2 zdrave. A v breznu snad transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.2.23 18:20

@Thaly1 to máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.2.23 19:33

@AnneMarie2 achjoooo :hug: :,( co nadelame, závidím ti aspoň to jedno, už sis to zažila, máš nějaké své geny, které ti běhají kolem a můžeš se o ně starat a opecovavat :( :kytka: a nikdy neříkej nikdy, ale to mám ja co radit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.