IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1016
26.2.23 19:17

@Bella277 to mě strašně moc mrzí že zase nic :,( jsi strašně silná…dva neúspěchy to musí bys strašně těžký na psychiku…ani si to nechci představovat :? Je super že jsi to vybrečela a teď jsi odhodlaná jít dál…třeba ten poslední mrazacek bude už ten pravý který na vás čeká :hug: je moc dobře že ti dodelaji tu gennetuku a imunologii…kdyby byl nějaký problém tak ať zbytečně neplitvate embrijky :srdce: drž se a dávej vědět jak se máš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
26.2.23 19:20

@Bella277 ahoj ach jo moc mě to mrzí už toho máš tolik zasebou :,( teď hlavně ať vyjdou dobře ta vyšetření budu na tebe myslet a dávej vědět jak to jde :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
26.2.23 20:24

@Bella277 To je mi líto :hug: Jsi silná bojovnice. Posilam hodne sílí :hug:
Odejde s ms.Me po vysazení amelgenu přišla cca do 3 dni ve stejné síle a délce jako normálně. Akorat další cyklus byl desny slabou cke krvácení 2- 3 týdny než mi gyndar dal něco na zastavení. A ted ani nevím kdy ji čekat a jaký jsem DC když jsem to měla tak rozházené. Preji ať moc dlouho nečekas na termíny imuna a genetiky.At se to hýba. Mas ještě nějaké mrazacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
26.2.23 20:41
@AnneMarie2 píše:
@Bella277 to mě moc mrzí že to má tenhle vývoj. Jj, embryjko odejde s krví, já si ani po krátkém biochemku v ms krvi ničeho divného nevšimla, je to všechno ještě malinké, no.
Drž se abys tím prošla až do konce, jsi silná ženská. Dodělat vyšetření určitě dává smysl :hug:

Jako měla jsem opravdu velkou naději, bohužel zase nic a teď ta představa, že máme poslední je fakt na prd.
Bez dalších vyšetření fakt do dalšího ketu nejdu.

Snad MS bude v pohodě.
Jako minule, po tom potratu to bylo fakt hodně děsivé.
V životě jsem neviděla to co ze mě vylítlo, ten bílý krvavý obal byl úplně hrozný.
Takže si říkám, co to bylo, když embryo je tak maličké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
26.2.23 20:46
@sarkahuncarova píše:
@Bella277 to mě strašně moc mrzí že zase nic :,( jsi strašně silná…dva neúspěchy to musí bys strašně těžký na psychiku…ani si to nechci představovat :? Je super že jsi to vybrečela a teď jsi odhodlaná jít dál…třeba ten poslední mrazacek bude už ten pravý který na vás čeká :hug: je moc dobře že ti dodelaji tu gennetuku a imunologii…kdyby byl nějaký problém tak ať zbytečně neplitvate embrijky :srdce: drž se a dávej vědět jak se máš :hug:

To víš není to vůbec, ale vůbec jednoduchý.
Na úterý se vůbec netěším, protože to bude zase poslední štace ke konci toho všeho, ale nějak to zvládnu.
Právě, už vůbec nechci plýtvat posledním embryem, prostě až budeme mít zase trošku jistotu, že jsme udělali víc.
Až budou výsledky, tak bych ještě před létem chtěla stihnout ket.
Pokud to neklapne, tak nejspíš půjdu po létě na další stimulaci.
Určitě dám vědět a moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
26.2.23 20:51
@Iriss86 píše:
@Bella277 To je mi líto :hug: Jsi silná bojovnice. Posilam hodne sílí :hug:
Odejde s ms.Me po vysazení amelgenu přišla cca do 3 dni ve stejné síle a délce jako normálně. Akorat další cyklus byl desny slabou cke krvácení 2- 3 týdny než mi gyndar dal něco na zastavení. A ted ani nevím kdy ji čekat a jaký jsem DC když jsem to měla tak rozházené. Preji ať moc dlouho nečekas na termíny imuna a genetiky.At se to hýba. Mas ještě nějaké mrazacky?

Moc díky za hezká slova :hug:
To víš není to snadné to vydržet, někdy dochází síly, ale bude zase dobře, věřím, že snad příště budeme mít štěstí.
Chtěla bych po vyšetření ještě před létem na ket, zkusili by jsme poslední štěstí 🙏 🍀 ✊️.
Vůbec nevím jak dlouho trvají výsledky imunologie a genetiky.
Měj se hezky a děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
26.2.23 20:53
@Paja.525 píše:
@Bella277 ahoj ach jo moc mě to mrzí už toho máš tolik zasebou :,( teď hlavně ať vyjdou dobře ta vyšetření budu na tebe myslet a dávej vědět jak to jde :hug: :kytka:

Ahojky :hug:
Moc ti děkuji :hug:
Není to snadne, pocity se neustále střídají, ale nějak to musím zvládnout ✊️.
Ty užívej bříško a opatruj se, jen jak je to možné 🤍.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
26.2.23 22:18

@Bella277 Já měla štěstí, že jsem nemusela nic vybehavat Dr v caru dal termín, na imuno odběr a papíry na vyplnění na genetiku, já přijela sestra nabrala krev za 14 dni si zavolat jak dopadla imuno. A genetika tam bylo zdlouhavé dovolat se. A na výsledky jsem čekala 5-6 týdnů. Ted akorát přemýšlím, že jestli vypotim co vypotim po té naloží hormonů tak nechám udělat genetiku embria. Poprve jsem nechtěla u jednoho odebraneho to nemělo moc cenu a 1.IVF dávala velké šance. A to zklamání, nervy a čůrání na testy a čekání na ducha do kontroly krve byly nekonečný. Ted už nechám i kdyby bylo jen jedno vajíčko. Neztracet naději. A když tak si pěkně poplakat.Ja bulím furt. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.2.23 14:00

Ahoj holky, budete nektera zacinat stimulaci v breznu? Ja mam dnes po ultrazvuku a druhy den menstruace muzu zacit stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
27.2.23 15:04

@daudinka já jsem po ultrazvuku v pátek a taky už jen budu čekat na ms :mrgreen: tak jsem ráda že v tom nebudu sama :D už teď jsem ze všeho nervózní jak prase 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.2.23 16:21

@sarkahuncarova taky jsem nervozni, ale zaroven se tesim, ze se konecne hneme kupredu. Jsem fakt rada, ze do toho ted nekdo jde. Ty uz mas nejaky ivf za sebou, mam pocit, ze? Kdyztak me oprav. Ja mam ted prvni. Rovnou jsem nafasovala leky, tak mi to tam sestricka ukazovala, i me nechala si to zkusit :D asi jsem nevypadala schopne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
28.2.23 08:49

@daudinka nene ještě jsem na ivf nebyla…je to právě taky mě první :D už jsem měla jít v listopadu ale od podzimu jsem pořád nemocná tak se to pořád odkládalo…tak teď už snad konečně :mrgreen: jo léky už mám taky doma a už jen čekám až budu moct začít :mrgreen: to je dobře že tě to nechala vyzkoušet…aspoň si pak budeš jistá jak na to :D a kdy tak očekávat ms? Já mám teď totálně rozházeny cykly takže vůbec nevím…dnes jsem 29 DC :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
28.2.23 10:19

@sarkahuncarova tak to jsme v tom uplne spolu :hug: ja jsem asi trosku pozadu casove, dnes 24dc a mivam vetsinou cyklus kolem 30 dni. Ale zrovna tento mesic byl anovulacni, takze netusim, kdy menstruace prijde. Snad to nicemu nevadi, ze byl anovulacni cyklus a snad to neznaci, ze je neco spatne :nevim: kdyz mas 29dc, tak uz bys ju mohla mit za chvilku, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
28.2.23 16:52
@Anonymní píše:
@miskuet myslela jsem na tebe, tak se konečně můžeš těšit na ket? Verim ze se to tentokrat podaří :hug: Budeš mít v rizenem nebo přirozeném cyklu? Já ještě porad čekám a začínám být pořádně nervózní, bojím se aby něco k transferu vůbec bylo :oops: :? A.

Ahooj, uz vis vysledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.23 17:52

@miskuet Ahoj, je to na hlavu ale nevim. Dnes už jsme to nevydrželi tak tam manza volal a prý ještě fakt nejsou. Tak já nevím :nevim: A.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.