IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.3.23 07:05
@daudinka píše:
Ale to je preci taky stesti :srdce: ja doufam, ze se jednou dostanu do takove faze, ze aspon jeden zdravy mrazacek na me bude cekat :srdce: tak treba opravdu zacneme spolecne :) a budeme si vzajemne drzet palce

Jo jsme za to rádi a už se těšíme, přirozeně jsme se nasnazili od roku 2021 snad v pátek přijde MS, abych mohla začít brát prášky. No a pak transfer jednoho eskymaka. :D, ale dostaneš proč by jsi neměla? Však teď bude stimulace, pak odběr a třeba když bude vše ok budeš mít hned i transfer.

Mě se bohužel po stimulaci zblaznili hormony, takže po OPU v lednu jsme je museli hned nechat zmrazit. V únoru v nativním cyklu Dr zjistila, že mám 14 vajíčka opět a to bez stimulace… Tak se čeká teď na březen s tím, že už to opět bude hlídání.

Hlavně pij ten kopřivový čaj na pročištění těla, klidně si dneska dej i horkou vanu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.23 07:09
@Embryjka píše:
@daudinka a myslis, ze to zozdeni MS fakt muze drmek?? Co jsem tak vypozorovala, tak je bezne mit zpozdeni MS pred stimulaci ;)
Ja taky uz ocekavam MS abych mohla stimulovat, take jsem pila doted caje primo na podporu IVF, ale uz jsem vysadila a zustanu jen u listovky a Inositolu :)
Cim budes stimulovat, uz mas nejaky cyklus IVF za sebou? :srdce:
Člověk co má pravidelnou MŠ tak ani před stimulací se nezpozdi. Drmek je bylina která při delším užívání upravuje cyklus. První měsíc nefunguje, jelikož se ukládá v těle. druhy měsíc ti buď cyklus zkrátí nebo prodlouží, mám zkušenosti s opakem s tím, že ženy neměly ani ovulaci. A 3 měsíc od. Užívání se teprve vše začne dávat do pořádku.

Proto já ho vůbec nedoporučuji.
Tak držím palečky ať Ti to vše dobře dopadne.

• Citovat
  • Upravit
1625
8.3.23 10:13

@anonymni od 2021 to uz je nejaka doba 8o
Ja hned tak transfer mit nebudu, jeste predtim budou embrijkam delat genetiku, takze je zamrazi a nejdriv asi v kvetnu, kdyz budu mit nejake embrijko k transferu. A bude zase zalezet na nacasovani, kdy bude ovulace a tak.. tahne se to hrozne. A ja si to ted jeste prodlouzila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.23 13:01

@daudinka jo táhne se to, taky mě štve každý den a týden co se to prodlužuje. Ale pořád si říkám, že to tak má být. No jinak na IVF jsem byla teď poprvé v lednu.

Ty jdeš na svoje první IVF? A kam chodíš?
Já už mohla mít transfer v lednu ale po stimulaci jsem dostala ten syndrom. Tak mi řekla Dr, že transfer uděláme v únoru. Ale jak jsem psala, místo, aby se hormony uklidnily tak mi vaječníky blázni jako kdybych procházela opět stimulací. Takže až teď v březnu. Sice pak celý první trimest budu brát amilegn ale to už je maličkost. Taky se nemohu dočkat MS. A doufám, že přijde hned v pátek :D

• Citovat
  • Upravit
1625
8.3.23 14:00

@anonymni jj, jdu poprve a chodim do Reprofitu, ty kam? Tak at se ti to vydari a v patek mas cerveno :)
Ja se porad nijak necitim, doktorka rekla, ze kdyz menstruace do konce tydne nedorazi, dame vyvolavaci injekci. Pry to stimulaci neovlivni. Ale rada bych, aby prisla sama. Piju tu koprivu a vecer dam vanu, ale zatim ani naznak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
8.3.23 16:22
@Anonymní píše:
@miskuet Ahoj, je to na hlavu ale nevim. Dnes už jsme to nevydrželi tak tam manza volal a prý ještě fakt nejsou. Tak já nevím :nevim: A.

Ahojky,
Tak co, uz vite? Jinak ja dostala se zpozdenim 9 dnu ms, dnes jsem 7.DC a 13.3. jdu na 1. UTZ, pokid vse dobre pujde, mela bych mit transfer ted v breznu. Akorat jak na potvoru me vcera a dmes boli v krku, tak nevim kestli se mi nerozjizdi nejake nachlazeni :/
Co u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.23 18:14

@miskuet ahoooj ano tak už konečně víme ale byl to boj :mrgreen: máme 3 mrazacky doufám že mezi nimi čeká ta dušička na nás :hug: to máš parádní že by to vycházelo ještě v březnu já mám pocit že se to vše strašně táhne ale krůček po krucku no…stimulace, opu, výsledky, ms, ovulace, kontrola…no máme to těžký holky ale my to zvládneme, co nám zbývá :kytka: já právě měla taky zpozdeni dnes jsem 9dc a hned jak sme dostali výsledky tak jsem se objednávala to jsem byla 4dc a sestřička mě objednala na 24dc že se musí vyloučit cysta atd. a ketik v dalsim cyklu po ovulaci takže by to vycházelo nejak po velikonocich, buhvi kdy zas dorazi ms, po te stimulaci si chodi jak chce mi prijde. Tak snad u tebe bude vše v pořádku a konečně budeš mít :srdce: u sebe, je to nekonečné ale že :hug: A.

• Citovat
  • Upravit
1344
8.3.23 18:41
@Anonymní píše:
@miskuet ahoooj ano tak už konečně víme ale byl to boj :mrgreen: máme 3 mrazacky doufám že mezi nimi čeká ta dušička na nás :hug: to máš parádní že by to vycházelo ještě v březnu já mám pocit že se to vše strašně táhne ale krůček po krucku no…stimulace, opu, výsledky, ms, ovulace, kontrola…no máme to těžký holky ale my to zvládneme, co nám zbývá :kytka: já právě měla taky zpozdeni dnes jsem 9dc a hned jak sme dostali výsledky tak jsem se objednávala to jsem byla 4dc a sestřička mě objednala na 24dc že se musí vyloučit cysta atd. a ketik v dalsim cyklu po ovulaci takže by to vycházelo nejak po velikonocich, buhvi kdy zas dorazi ms, po te stimulaci si chodi jak chce mi prijde. Tak snad u tebe bude vše v pořádku a konečně budeš mít :srdce: u sebe, je to nekonečné ale že :hug: A.

No tak to velka gratulace! A teda 3 z kolika? My mame teda 2 zdrave, ale zamrazene i treti-holcicku, ktera by ale byla prenasecka jako ja. Do toho se mi moc nechce, chci tu nemoc vymytit z rodu, tak snad tam padnou ty dve :mrgreen: Urcite tam na vas dusicka cekaaa :srdce: nepichali ti nahodou diphereline? Mas pravdu, hrozne moc se to tahne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.23 18:48

@miskuet ano tak to chápu že nechceš na holčičku prenaset to samé co musíš resit ty, ale určitě se podaří jedno nebo druhé ze zdravých :hug: nam na testy šly 4 ale říkali že to 4te bylo pomalejší. Vůbec nevím jaké kvality atd jsou ale jsem za ně i tak moc vdecna, jen se modlím ať alespoň jedno z nich je to prave :srdce: a nevis jak to je, když je třeba 5ti denní embryjko tak se vkládá zhruba těch 5 dnů po ovu? Já naposledy pichala decapeptyl ci jak před opu, pak už jsem ‚cista‘ :lol: :) A.

• Citovat
  • Upravit
1344
8.3.23 19:38

Ano, rika se ze ten paty den od ovu, ale celkove tam hraje roli vic faktoru, asi bych to netvrdila takto plosne. Snad mas dobre doktory a vedi, co delaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.23 06:58
@daudinka píše: @anonymni jj, jdu poprve a chodim do Reprofitu, ty kam? Tak at se ti to vydari a v patek mas cerveno :)
Ja se porad nijak necitim, doktorka rekla, ze kdyz menstruace do konce tydne nedorazi, dame vyvolavaci injekci. Pry to stimulaci neovlivni. Ale rada bych, aby prisla sama. Piju tu koprivu a vecer dam vanu, ale zatim ani naznak.

Ahoj, no doufám, ale dle mé pleti bych řekla, že tu bude každým dnem :lol:.
Taky jsem byla poprvé, do gennetu.

• Citovat
  • Upravit
1625
9.3.23 09:07
@Anonymní píše:
Ahoj, no doufám, ale dle mé pleti bych řekla, že tu bude každým dnem :lol:.
Taky jsem byla poprvé, do gennetu.

Ja podle pleti prd poznam :D od posledniho biochemka mam plet hroznou porad..i ted. Jinak porad nic necitim :( myslis, ze bych mohla o vikendu zkusit jeste neco, aby se rozjela? Treba salvejovy caj nebo ten malinik :nevim: nebo by to fakt bylo blby a radsi cekat..? moc se mi na tu vyvolavaci injekci nechce. Teplou vanu jsem uz mela myslim potreti :D zhruba obden a nic. Dalsi dam mozna zitra vecer.

Tobe urcite prijde vcas :) a jsi spokojena v gennetu? Jaka byla stimulace, krom toho, ze jsi na ni reagovala hodne teda. Kolik ti ceho dali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.23 11:10
@daudinka píše:
Ja podle pleti prd poznam :D od posledniho biochemka mam plet hroznou porad..i ted. Jinak porad nic necitim :( myslis, ze bych mohla o vikendu zkusit jeste neco, aby se rozjela? Treba salvejovy caj nebo ten malinik :nevim: nebo by to fakt bylo blby a radsi cekat..? moc se mi na tu vyvolavaci injekci nechce. Teplou vanu jsem uz mela myslim potreti :D zhruba obden a nic. Dalsi dam mozna zitra vecer.Tobe urcite prijde vcas :) a jsi spokojena v gennetu? Jaka byla stimulace, krom toho, ze jsi na ni reagovala hodne teda. Kolik ti ceho dali?

No, já teď kvůli pleti si půjdu opět nasbírat kopřivu. Tak na pleť je super i vylouhovana kopřiva anebo šťáva z kopřivy, já jdu dnes sbírat a vytvořit.

No, doufám, že přijde nejpozději do neděle :D ale člověk prd ví, zvlášť teď s těmi hormony.

Jo gennet v celku jsem spokojená, teď jsem přešla k jiný DR a ta je super. Ta předchozí mě pokaždé odpalkovala a nic nevysvětlila.

Stimulace dobrý, měla jsem problém ten, že jsem pokaždé k jinými doktorovi a teď řekl něco jiného a nakonec mi prepalili hormony. Takže čekám. Ale s výsledkem jsem spokojená a doufám, že vše bude dobrý.

Já měla menopur 125, a pak orgalutran. A nakonec decaptyl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.23 11:12
@daudinka píše:
Ja podle pleti prd poznam :D od posledniho biochemka mam plet hroznou porad..i ted. Jinak porad nic necitim :( myslis, ze bych mohla o vikendu zkusit jeste neco, aby se rozjela? Treba salvejovy caj nebo ten malinik :nevim: nebo by to fakt bylo blby a radsi cekat..? moc se mi na tu vyvolavaci injekci nechce. Teplou vanu jsem uz mela myslim potreti :D zhruba obden a nic. Dalsi dam mozna zitra vecer.Tobe urcite prijde vcas :) a jsi spokojena v gennetu? Jaka byla stimulace, krom toho, ze jsi na ni reagovala hodne teda. Kolik ti ceho dali?

Jo a ještě, zkus spíš čaj z měsíčku. Nebo pokud najdeš tinkturu tak tu.

• Citovat
  • Upravit
1625
9.3.23 15:04

@Anonymni jee, no tak to jsem zvedava, kdyz jsem dostala 200, co to udela :D pak asi taky bude orgalutran. Jestli teda vubec nekdy zacnu :D kdybychom v dubnu neleteli na dovcu, tak by me ten cas tak netrapil, ale mam strach, abych to stihla a kdyby byly komplikace pak, abych se z toho stihla zbraborat pred tou dovcou. Kupovali jsme letenky, kdyz jsem jeste netusila, ze musime mit ivf. A ted je to tak na akorat, jestli prijde do konce tydne.
Hlavne, ze mas dobrou urodu :) ten vysledek je nakonec nejdulezitejsi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.