IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
820
10.3.23 19:06

@Thaly1
Ani nevíš, jak moc ti rozumím.
Strašně mě to mrzí, vlastně u nás všech, co se to takhle táhne.
Je to všechno na prd.
Já mám sice jednoho mrazáčka, ale už v to ani nedoufám, že by se umoudřil a zkusil to s námi
O kamarádkách a ostatních lidí v rodině mi ani nemluv, je mu z toho všeho zle.
Rádoby řeči- moje máma „holka pokom tohle máš, o mě se otřely trenýrky a byla jsem v tom😡“ Ségra, která má tři děti a je o 6 let starší „kdyby si chtěla, tak já bych ti šla darovat vajíčka 😡“ A kámoška která má taky tři děti a to třetí vlastně ani nechtěla, že by mi to prý odnosila.
Z jednoho pohledu to vypadá jako, že my ti chceme pomoct, ale to necítí v těch slovech to ublížení, že se musím cítit úplně neschopně a jako úplná troska, co nemůže otěhotnět 😡?
Takže věř, že úplně chápu tvé pocity.
Jinak se mi to pokaždé vše také vrací, když jdu na kliniku, zase jsem u sestry fňukala, hlavně se mi vybaví, jak jsem tam šla schvacená, aby se na mě podíval, když jsem potrácela a to je fakt strašný.

Neboj všechno to zvládneme, jsme přeci ženský a ty se nesmí nikdy vzdát, prostě to dopadne dobře pro nás všechny, věřím tomu.
Všechno nám to uteče, čas letí strašně rychle a věř, že nám to miminko brzy někdo pošle :hug: :hug: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
10.3.23 19:10
@sarkahuncarova píše:
@Bella277 děkuju :srdce: no teď to byly v lednu 3 roky co se snažíme :) minulý rok jsem absolvovala neúspěšně 3 iui…během těch 3 let ani duch na testu prostě nic…tak jsme se s Dr dohodli že dál už jdeme do ivf…na to jsem čekala od podzimu no a nakonec k němu snad už nedojde :) ještě jsem teda byla v listopadu na formové metodě…tak možná i to pomohlo :nevim: nebo prostě to byla u mě fakt psychika a pomohlo to že jsem se smířila tento měsíc s ivf a už neřešila nic jiného a nedoufal že by se mohlo zadarit :nevim: no ráda bych dala nějakou radu co mi k otěhotnění pomohlo ale sama nevím…doplňky už neberu dávno žádné…takže fakt nevím :nevim: :) budu ti moc držet palce ať to ty vyšetření proběhnou co nejrychleji a můžeš jít do dalšího pokusu…už by sis to opravdu moc zasloužila :hug:

Moc ti to přeji, také jsem doufala v tenhle zázrak před stimulací, stává se to prý velmi často.
Bohužel u nás to nefungovalo.
Každopádně tenhle měsíc si dávám pauzu od ovu testů a všeho kolem, jedeme na welness, takže ať se děje vůle boží.
Dej o sobě vědět, co u doktora :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.3.23 09:43
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.23 09:44
@daudinka píše: @anonymni No, to teda nvm, jestli podle postavy a vahy :D ty jsi nejaka drobounka? Me se ani nikdo neptal, kolik vazim nebo merim. Jsem myslela, ze spis podle toho hormonalniho profilu a veku treba. No buhvi, doufam, ze doktorka vi, co dela. Prvni kontrolu mam mit az 7.den.Ted uz jsem vic v klidu, sice me to stve, ale uz je to dobry :) uz jsem si i sla zacvicit :dance:

165cm 47kg :D, nevím mě Dr řekla, že jsem drobná a že dá nízkou davku

• Citovat
  • Upravit
1625
11.3.23 15:55
@Anonymní píše:
165cm 47kg :D, nevím mě Dr řekla, že jsem drobná a že dá nízkou davku

Jeej, to ty jsi taky stihlounka teda :D to ja mam asi opodstatnene vyssi davku :D ja kramy zatim porad nic, co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
11.3.23 17:31

Caues já měla 250 puregon a mám 174 cm a 76 kg takže žádná křehule 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.23 08:01
@daudinka píše:
Jeej, to ty jsi taky stihlounka teda :D to ja mam asi opodstatnene vyssi davku :D ja kramy zatim porad nic, co ty?

Hele zatím nic, myslím si že mě lehce bolí podbřišek, ale asi se mi to zdá :lol:.
Co ty?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.23 08:07

Já si pořád rikam, že každým dnem přijde :lol: ale u mě je zvyk, že ji mám obvykle o 3 dny později než má přijít. Jen před stimulací jsem ji měla o 4 dny dřív :D. Takže potvora mě chce zase potrápit tehotenskymi testy a jak si ho udělám tak to dostanu :lol:. Takhle to mám celý rok co se snažíme :D.

Jinak dobrý, rodina naprd, krom táty. Ostatní nějak nemůžou pochopit, že to nejde a ještě mají u toho debi.ni kecy… Máma mi dokonce řekla, tě se můžu ještě 10 let snažit a že nechápe proč bych šla na IVF a natož kdybych adoptovala… Prostě to do teď nerozdychala. Ale s tátou ten jediný je normální a jediný ví, že jsme s IVF začali. :D.

No a ostatní… To je hrozný jak jsou někteří lidi hnusní, nebo ne hnusní, ale bezohlední… Ach jo…

Máte to tak taky?

• Citovat
  • Upravit
1625
12.3.23 08:26

@anonymni porad nic :( asi si dnes zavolam, jestli zitra vyvolavacka, nemuzu to uz moc odkladat a i po te vyvolavaci to muze byt jeste tejden, nez zabere :(

U nas to nikdo z rodiny zatim nevi.. rekla jsem to jen dvoum kamaradkam. Ale kazdej, jak ma svuj zivot, tak je to moc nezajima..clovek si o tom poradne nema s kym promluvit, tak jsem rada, ze tady nekoho mam :srdce: a nejsem na to tak sama. Manzel se sice snazi, ale taky mu to nemuzu omylat porad dokola :nevim:

Lidi by meli byt opatrni na to, co rikaji. Jedna ma kolegyne z prace rekla, ze i, co jim to nejde prirozene, by nemeli mit deti. Ze priroda vi, co dela. Doted to mam v hlave. Zabolelo to hrozne. Pritom je to fajn zenska a mam ji rada :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
12.3.23 09:50

Ahojky tak jak se máte? Já čekala na ms která přišla po 35.dnech v pátek a s ní přišel i zanet a pohotovost kde mi rvaly moudrak a další 2 protilehlé zuby s kořeny takže huba natelka, uslintana, od anestezie. Pichli dáseň a tvar aby mohl vytékat hnis :poblion: nasadili ATB.Tak nemluvím, nejím protože skrz otok pusu neotevru.Tak jen do sebe laduju ATB, valetol, vodu a leduju A nekontrovarelne slintám.
Pátek a včera celý dny prospala. Vcera konečně násilím Pres otok a bolest 3 lžičky brambor.kase.snedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.23 09:57
@daudinka píše: @anonymni porad nic :( asi si dnes zavolam, jestli zitra vyvolavacka, nemuzu to uz moc odkladat a i po te vyvolavaci to muze byt jeste tejden, nez zabere :(

U nas to nikdo z rodiny zatim nevi.. rekla jsem to jen dvoum kamaradkam. Ale kazdej, jak ma svuj zivot, tak je to moc nezajima..clovek si o tom poradne nema s kym promluvit, tak jsem rada, ze tady nekoho mam :srdce: a nejsem na to tak sama. Manzel se sice snazi, ale taky mu to nemuzu omylat porad dokola :nevim:

Lidi by meli byt opatrni na to, co rikaji. Jedna ma kolegyne z prace rekla, ze i, co jim to nejde prirozene, by nemeli mit deti. Ze priroda vi, co dela. Doted to mam v hlave. Zabolelo to hrozne. Pritom je to fajn zenska a mam ji rada :(

Tak tyhle slova přesně říkal ex… Ale in byl psychopat… Dokonce řekl, že ten kdo jde na umělý tak by měl mít postižené děti, protože když to příroda nechce tak to být nemá. Že prý přežijí jen Ti silný. Takže dle jeho slov, každý nemocný člověk by měl umřít a neměl by se léčit…

Lidi jsou zlý a někdy dost hloupí…

Tak uvidíš asi možná raději na to jdu pokud už to je déle jak 35 dní. Je to hrůza co člověk vše musí řešit.

• Citovat
  • Upravit
1344
12.3.23 17:00

Holky, tak tento mesic mel byt transfer a co myslite - viroza. Na zitra jsem objednana na itz (11. den cyklu), transfer by byl casove cca za 14 dni (mam pozde ovulaci), ale jsem totalne zarymovana, nachlazena. Zitra tam pujdu pro vysledky a zeptam se, ale bojim se, ze se to odlozi. Jsem na to smolar, v predchozim cyklu IVF zase pred transferem cpvid :zed: jak ke rok dlouhy, tak clovek neni nemocny, ale jak to nejmin potrebuje, tak onemocni. Klasika.
Doufam ze vam ostatnim se dari dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
12.3.23 17:02
@Iriss86 píše:
Ahojky tak jak se máte? Já čekala na ms která přišla po 35.dnech v pátek a s ní přišel i zanet a pohotovost kde mi rvaly moudrak a další 2 protilehlé zuby s kořeny takže huba natelka, uslintana, od anestezie. Pichli dáseň a tvar aby mohl vytékat hnis :poblion: nasadili ATB.Tak nemluvím, nejím protože skrz otok pusu neotevru.Tak jen do sebe laduju ATB, valetol, vodu a leduju A nekontrovarelne slintám.
Pátek a včera celý dny prospala. Vcera konečně násilím Pres otok a bolest 3 lžičky brambor.kase.snedla.

To si teda uzivas :( tak at jsi co nejdriv fit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
12.3.23 17:03

@daudinka jak dlouho mas zpozdeni? Ja sla k dr. se zpozdenim 9 dni a tesne pred vstupem do ordinace jsem to dostala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
12.3.23 17:28

Ja dnes 2. Den stimulace Puregon plus Meriofert, vse OK, vcera jsem mela 1/4 sklenice pistaciovýeho likeru, tak snad to moc nevadi😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.