Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
To je teda už dost, nechápu, že ti nepichla tu injekci. Já 32DC a 7 dní zpoždění ale pořád si říkám, že v prosinci jsem to dostala až 34DC tak, že mám čas… Ale to je snad podruhé v životě co mám takhle blbě zpoždění…
Napodobne
je to jak naschval, uz tak 2,5 roku jsem nemela takovy zpozdeni. Max 2-3 dny. Nechtela mi ji pichnout, protoze videla, ze se to tam uz hejbe a trochu jsem spinila. Ze by to pokazilo tu stimulaci pry.
Jenze ted mi prijde, ze uz zase nespinim. Jako ted jsem mela stimulaci koncit a ja ani nezacala
jsem z toho uz dost nestastna.
Ahojky holky, jsme s rodinou na welnessu, takže odpočinek atd od všeho 🙏 👊.
Od včera mě pobolívá podbříšek a dnes jsem začala špinit.
Jsem 15DC, takže nejspíš ovu?
Stalo se vám to někdy?
Mě dnes poprvé.
Ahoj holky jdu vás pozdravit a podpořit v tom nekonečným kolotoči… pořád poctivě pročítám všechny příspěvky a všem pořád držím palce dnes jsem byla na kontrole 9+5 a bublinka už nám mává ❤️ stále není vyhráno ale zatím to vypadá že je vše v pořádku…
@daudinka píše:
Napodobneje to jak naschval, uz tak 2,5 roku jsem nemela takovy zpozdeni. Max 2-3 dny. Nechtela mi ji pichnout, protoze videla, ze se to tam uz hejbe a trochu jsem spinila. Ze by to pokazilo tu stimulaci pry.Jenze ted mi prijde, ze uz zase nespinim. Jako ted jsem mela stimulaci koncit a ja ani nezacala
Já už taky nevím, včera mě pobolival podbřišek, dneska chvílemi taky. Už si říkám, že půjdu koupit test a pak si říkám, že ne. Že každý měsíc pokaždý když to udělám a udělám si test tak to hodinu na to dostanu.tak si říkám, že ještě počkám ![]()
Hele a nechceš si spíš zavolat do toho Caru kam chodíš? Že pořád nic?
@Paja.525 píše:
Ahoj holky jdu vás pozdravit a podpořit v tom nekonečným kolotoči… pořád poctivě pročítám všechny příspěvky a všem pořád držím palce dnes jsem byla na kontrole 9+5 a bublinka už nám mává ❤️ stále není vyhráno ale zatím to vypadá že je vše v pořádku…
Tiše závidím ![]()
Ahoj holky
, poctivě jsem přečetla za dva dny všechny zprávy tady 😁 a rada bych se k vám přidala. 2 roky jsme se s manželem snažili prirozene, po roce to začali řešit u doktoru (u mě vše v pořádku), manzel hodně špatný spg
. V ramci testu nám dělali i genetiku oboum a ta je v pořádku. Manzel bral půl roku nějaké hormony na zlepšení spermii, ale zlepšil se akorát počet, nikoli morfologie a pohyblivost. Absolvovali jsme 3× neúspěšně IUI. Nyní absolvujeme poprvé IVF. Stimulaci jsem nenesla moc dobre (jsem docela hubena), takže migrény, totální únava a i dost křeče v podbrisku. Po 2 kontrolách na UZ mám okolo 14 folikulu, tak uvidíme. Brala jsem Puregon 200. Dnes večer píchám Ovitrelle a v sobotu jdu na odběr vajíček. Jste některá teď v podobném procesu?
Všem moc držím palce ![]()
@Iriss86 děkuju moc 😁 jojo asi ty naše těla potřebovaly vystrašit že už jde fakt do tuhyho a najednou to šlo
chodím do práce ale snažím se nenápadně šetřit radši
nezvedat těžký věci a tak…ale doma by mě do té kontroly kleplo…v práci to mnohem líp utíká
a co ty jaký máš teď plány…co tě čeká? Já už v tom mám zmatky ![]()
@Paja.525 jeee to je super že je vše v pořádku
tak jen tak dal
nádherná fotečka ![]()
@Bella277 ahoj
jo mě se to stalo asi 3× že jsem spinila až krvácela při ovulaci
bylo to najednou…3 cykly za sebou tak jsem radši šla k Dr a ten potvrdil že je to k ovulaci tak jsem to dal neřešila a pak to zase zmizelo
užívejte dovču a pěkně si odpocin…zasloužíš si to
![]()
@sarkahuncarova píše:
@Bella277 ahojjo mě se to stalo asi 3× že jsem spinila až krvácela při ovulaci
bylo to najednou…3 cykly za sebou tak jsem radši šla k Dr a ten potvrdil že je to k ovulaci tak jsem to dal neřešila a pak to zase zmizelo
užívejte dovču a pěkně si odpocin…zasloužíš si to
![]()
Já právě přemýšlím, jestli raději nemám jít na kontrolu, aby se na mě doktor podíval.
Dnes jsme se vrátili domů a byl to teda neskutečný relax a klid, jestli i takhle hezky vyšla ovulace, tak by bylo krásný kdyby se nám zadařilo, za to bych byla moc vděčná, ale víš jak to je,,,už tomu moc nevěřím.
Tobě moc držím palečky, ať je vše v pořádku ![]()
Děkuji za info, snad to budu mít stejně jako ty s tou ovu.
@Paja.525 píše:
Ahojky krásná bublinko, co nám všem mává a přináší velkou naději ![]()
Jsem moc ráda, že je vše v pořádku a držím palečky, ať to tak zůstane.
Myslím, že už teď bude vše v naprostém pořádku
![]()
@Bella277 no udělej to podle toho jaký z toho máš pocit…jestli tě uklidní kontrola tak si klidně zajdi
ale jestli je to jen slabé špinění které do pár dní přejde tak bych klido nikam nechodila a hodila to na ovulku a uvidíš jestli se to bude opakovat
já jsem šla až druhý měsíc protože to už bylo spíš krvácení než špinění a to už jsem byla trochu vyděšená
věřím že u tebe je to nějaká super ovulace a třeba se stane zázrak
vím že tomu už vůbec nevěříš ale to je ta nejlepší doba na zázraky
jeste když jsi tak krásně odpocata z dívčí zrovna ![]()
@daudinka píše:
Napodobneje to jak naschval, uz tak 2,5 roku jsem nemela takovy zpozdeni. Max 2-3 dny. Nechtela mi ji pichnout, protoze videla, ze se to tam uz hejbe a trochu jsem spinila. Ze by to pokazilo tu stimulaci pry.Jenze ted mi prijde, ze uz zase nespinim. Jako ted jsem mela stimulaci koncit a ja ani nezacala
Jsme na to úplně stejně stejně… Fakt nechápu toto. Snad už se ti to dnes rozjelo. Držím palečky, aby to šlo. Hele zkus červené víno 🍷, já bych ho zkusila, kdybych po něm nezvracela
. Já jedu jen ty horký vany. Ale od včera mě bolí podbřišek ještě víc. tak jsem se těšila, že ráno a ono ho.no
No, možná bych udělala i to, pokud nejsi na nemocenské tak se na ni nechat hodit, ono i ten stres není dobrý z práce a nějaká námaha. Mě na Gennetu hodili hned. Jsem sociální pracovnice máme 12ky. Když jsem to řekla tak hned na nemocenskou, akorát já už byla cca 3mesice předtím kvůli zádům. Takže si mě akorát doktoři přehodili.
@anonymni vubec nic
asi jsem se sekla a nejspis pomuze jen ta vyvolavacka. Ja to uz vzdala, nic necitim, nespinim a ted mam strach, ze ta vyvolavacka ovlivni tu stimulaci. Navic mam ted zrovna hromadu stresu i doma, ani to volno z prace by mi nepomohlo.
Bud prijde sama vcas nebo dam tu vyvolavacku a stimulaci necham na dalsi cyklus. Tohle nema smysl, vis co. Jsem z toho akorat nestastna. Davala jsem ty horky vany, sex i cerveny vino. Nic se nedeje. Neboli me ani prsa ani podbrisek. Tak to necham byt, asi mi to neni souzeno ted.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.