IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
12.3.23 18:54

@anonymni to je snad jeste horsi, to co on rikal. Fakt si nekteri lidi nevidi do pusy. Kdyz by mel sam problem, tak bych ho chtela pak videt.

@miskuet Dnes 36dc, takze 6 dni zpozdeni. Jako verim tomu, ze prijde, ale otazka je kdy, ze :D vsechno by tak perfektne vyslo, kdyby prisla vcas a ted to vsechno perfektne nevyjde :D asi me omejou..i s praci, nevim jak budu vysvetlovat den volna v dobe, kdy si ho vzit nesmim :zed:
To je smula s tou virozou :( ja mam pocit, ze co se muze pokazit, tak se proste pokazi, kdyz to clovek zrovna nepotrebuje. Treba to jeste nejak stihnes prelecit.

@Iriss86 ty si teda taky uzivas, tomu rikam paradni nacasovani :( at je brzy lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
13.3.23 09:07

Holky, poradite prosim, za jak dlouho po odberu vajicek vam prisla menstruace? A jestli byla opravdu horsi nez normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.23 09:08
@daudinka píše: @anonymni to je snad jeste horsi, to co on rikal. Fakt si nekteri lidi nevidi do pusy. Kdyz by mel sam problem, tak bych ho chtela pak videt.

@miskuet Dnes 36dc, takze 6 dni zpozdeni. Jako verim tomu, ze prijde, ale otazka je kdy, ze :D vsechno by tak perfektne vyslo, kdyby prisla vcas a ted to vsechno perfektne nevyjde :D asi me omejou..i s praci, nevim jak budu vysvetlovat den volna v dobe, kdy si ho vzit nesmim :zed:
To je smula s tou virozou :( ja mam pocit, ze co se muze pokazit, tak se proste pokazi, kdyz to clovek zrovna nepotrebuje. Treba to jeste nejak stihnes prelecit.

@Iriss86 ty si teda taky uzivas, tomu rikam paradni nacasovani :( at je brzy lip

On když měl sám problém, tak lízal hne DPO různých odbornících a hned ze sebe dělal velkou chudinku jak je nomohoui… Takže asi tak…

• Citovat
  • Upravit
1344
13.3.23 10:02

@daudinka Mne 5 dni po. Ale na ukonceni mi pichali Diphereline, mozna to melo vliv. Ale dr. rikal obecne ze po odberu prijde ms driv, tak do 10 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
13.3.23 11:41

@miskuet no moje lutealni faze byvala 11 dni, tak se mozna zkrati.. zatim menstruace porad nic :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
13.3.23 11:43

@daudinka mne se taky zkratila. Pred 1. ivf jsem ji mela vzorovou a ted mam ovulaci az 19.-20. den. Jako by mi to prvni IVF uskodilo, doufam, ze se tedka s druhym IVF ta ovulace neposunula jeste vic :/
Drzim palce at brzo prijde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
13.3.23 11:57

@miskuet hele to nemusi byt tim ivf.. ja mivala ovulaci obvykle kolem 19dc a cyklus pak 30dni. Treba se ti to zase naopak srovna.
Diky, dnes jsem se objednala na zitra na tu vyvolavacku a ted jsem zacala spinit :D tak nvm. Jeste se teda nic vic nedeje, ale treba se konecne telo probralo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.23 14:05

@daudinka o 4 dny dřív než měla a byla úplně v pohodě oproti moji normální MŠ.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.23 14:07

@daudinka já jsem taky jen spinila a MS trvala 3 dny. Buď ráda já čekám od pátku a jsem zvědavá kdy přijde. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.23 14:08
@miskuet píše:
@daudinka mne se taky zkratila. Pred 1. ivf jsem ji mela vzorovou a ted mam ovulaci az 19.-20. den. Jako by mi to prvni IVF uskodilo, doufam, ze se tedka s druhym IVF ta ovulace neposunula jeste vic :/
Drzim palce at brzo prijde!

Dr mi řekla, že ty hormony že stimulace se můžou držet v těle až půl roku. Jde prý o to jak rychle je tělo odbourá

• Citovat
  • Upravit
1625
13.3.23 15:40
@Anonymní píše:
@daudinka já jsem taky jen spinila a MS trvala 3 dny. Buď ráda já čekám od pátku a jsem zvědavá kdy přijde. :D

Asi jsem to zakrikla, uz zase nic, to bylo jen takovy lehky zaspinenicko. Tak nvm, jestli ma smysl cekat nebo zitra na tu injekci. Myslis, ze by ta injekce mohla nejak vadit? Kdyz uz by se treba menstruace sama chystala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
13.3.23 16:41

Tak mám po kontrole a na úterý mám naplánovaný transfer, v nativu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
13.3.23 16:45

@miskuet paráda moc držím palce ať se bublinka chytne :hug: já mám ve čtvrtek kontrolu tak snad bude všechno v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
13.3.23 16:47

@Paja.525 dekuji :) Kolikatej tyden ted jsi? :) Drzim palce a pak napis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
13.3.23 16:56

Teď jsem 9+2 dám vědět 😊 je super že víš že je bublinka zdravá a určitě ti vyberou i tu správnou a za pár dní už budeš mít // moc bych ti to přála :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.