Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@anonymni tak jsem rano sla k doktorce, ze mi pichne tu injekci a rekla jsem ji, ze jsem vcera trochu zacala spinit. A ona ze to tu injekci dat nemuzeme, ze by to mohlo naopak nejak uskodit ted. Pak se divala a ze pry vidi, ze uz se to tam hybe. No tak jsem odesla bez injekce a ted se jen modlim, ze uz se to opravdu dalo nejak do pohybu a konecne uz menstruace prijde.
@daudinka zkus ricinovy zabal.. holky ve snazilkach to praktikovaly a vetsinou jim pomohl a ms prisla ![]()
@Linusren diky za radu, to slysim poprve.. jak se takovy zabal dela? Jestli to tu muzes teda nejak popsat ![]()
@daudinka myslim ze psaly, koupit ricinovy olej a udelat si z toho zabal na brise, nakapat ten olej na rucnik a zabalit nebo prilozit na bricho
![]()
@sarkahuncarova jsem moc rada, ze vam to vyslo!
Kdy jsi objednana na kontrolu? ![]()
Ja byla na kontrole dnes, vse v poradku
mimco prospiva, mrskalo se tam
jsem 17+1, zacina to utikat
![]()
@Linusren píše:
@daudinka zkus ricinovy zabal.. holky ve snazilkach to praktikovaly a vetsinou jim pomohl a ms prisla
No, to spíš zabral ten teplý zábal. to samé jako tepla vana. ricinovy olej, tinktura atd. Nemá vliv na ms, ale na klouby. Ale teplo, je dobré pro lepší prokrvení a ten zábal, fungoval místo horké vany
Tak ja dnes zkusim dalsi horkou vanu
uz to teda praktikuju tejden cca obden, ale ted je treba az ten spravny moment.. nechci videt ucet za vodu ![]()
@Anonymní píše:
No, to spíš zabral ten teplý zábal. to samé jako tepla vana. ricinovy olej, tinktura atd. Nemá vliv na ms, ale na klouby. Ale teplo, je dobré pro lepší prokrvení a ten zábal, fungoval místo horké vany
Ja jen predavam info, jak jsem nakoupila
tepla vana holkam nezabrala; udelaly zabal a ms prisla. Treba nahoda, tezko rict
. Ja s tim zkusenost nemam ![]()
@Linusren jsem objednaná na 24.3…adi mě do té doby klepne
to čekání je nekonečný a po tom co jsem tady přečetla tolik příběhu tak mám strach co vše se může stát
Ale prostě musím věřit že to dobře dopadne a hotovo
to jsem ráda že máš za sebou další kontrolu a vše je v pořádku
tak si to užívej a opatrujte se
jo neskutečně to uteče…první těhotenství jsem taky koukala jak rychle to uteklo ![]()
@sarkahuncarova hele to mi povidej, jak se to tahne
kontrola vzdy po mesici a ten tyden do kontroly vubec neutika ![]()
Ale 24.3 je za chvilku
budu na tebe moc myslet a dej hned vedet ![]()
@sarkahuncarova No mě klepne,
čtu až teď co se děje…to je super zpráva
takže obě dvě ty i @Linusren léky doma a zbytečně
paráda tak držím palečky ať je vše v pořádku a bublinka se udrž (když přežila hory)
bude to bojovník a bude vše ok neboj. Chodis do práce nebo jsis vzalal do kontrol DV?
@daudinka kolikátý den jsi dostala MS? Anebo se to ještě nerozjelo? Já pořád čekám a nic nezabírá. ![]()
@Anonymní píše:
@daudinka kolikátý den jsi dostala MS? Anebo se to ještě nerozjelo? Já pořád čekám a nic nezabírá.
Jeste nerozjelo
dnes 40dc, 10 dni zpozdeni.. a nic necitim ![]()
@daudinka píše:
Jeste nerozjelodnes 40dc, 10 dni zpozdeni.. a nic necitim
To je teda už dost, nechápu, že ti nepichla tu injekci. Já 32DC a 7 dní zpoždění ale pořád si říkám, že v prosinci jsem to dostala až 34DC tak, že mám čas… Ale to je snad podruhé v životě co mám takhle blbě zpoždění…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@daudinka nevadí, akorát to podpoří