IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.3.23 19:10

@daudinka nevadí, akorát to podpoří

• Citovat
  • Upravit
1625
14.3.23 12:34

@anonymni tak jsem rano sla k doktorce, ze mi pichne tu injekci a rekla jsem ji, ze jsem vcera trochu zacala spinit. A ona ze to tu injekci dat nemuzeme, ze by to mohlo naopak nejak uskodit ted. Pak se divala a ze pry vidi, ze uz se to tam hybe. No tak jsem odesla bez injekce a ted se jen modlim, ze uz se to opravdu dalo nejak do pohybu a konecne uz menstruace prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4350
14.3.23 12:49

@daudinka zkus ricinovy zabal.. holky ve snazilkach to praktikovaly a vetsinou jim pomohl a ms prisla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
14.3.23 13:06

@Linusren diky za radu, to slysim poprve.. jak se takovy zabal dela? Jestli to tu muzes teda nejak popsat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4350
14.3.23 15:16

@daudinka myslim ze psaly, koupit ricinovy olej a udelat si z toho zabal na brise, nakapat ten olej na rucnik a zabalit nebo prilozit na bricho :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4350
14.3.23 15:31

@sarkahuncarova jsem moc rada, ze vam to vyslo! :hug: Kdy jsi objednana na kontrolu? :)
Ja byla na kontrole dnes, vse v poradku :mrgreen: mimco prospiva, mrskalo se tam :mrgreen: jsem 17+1, zacina to utikat :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.23 15:44
@Linusren píše:
@daudinka zkus ricinovy zabal.. holky ve snazilkach to praktikovaly a vetsinou jim pomohl a ms prisla :)

No, to spíš zabral ten teplý zábal. to samé jako tepla vana. ricinovy olej, tinktura atd. Nemá vliv na ms, ale na klouby. Ale teplo, je dobré pro lepší prokrvení a ten zábal, fungoval místo horké vany

• Citovat
  • Upravit
1625
14.3.23 16:45

Tak ja dnes zkusim dalsi horkou vanu :D uz to teda praktikuju tejden cca obden, ale ted je treba az ten spravny moment.. nechci videt ucet za vodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4350
14.3.23 16:55
@Anonymní píše:
No, to spíš zabral ten teplý zábal. to samé jako tepla vana. ricinovy olej, tinktura atd. Nemá vliv na ms, ale na klouby. Ale teplo, je dobré pro lepší prokrvení a ten zábal, fungoval místo horké vany

Ja jen predavam info, jak jsem nakoupila :) tepla vana holkam nezabrala; udelaly zabal a ms prisla. Treba nahoda, tezko rict :). Ja s tim zkusenost nemam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
14.3.23 17:31

@Linusren jsem objednaná na 24.3…adi mě do té doby klepne :zed: to čekání je nekonečný a po tom co jsem tady přečetla tolik příběhu tak mám strach co vše se může stát :? Ale prostě musím věřit že to dobře dopadne a hotovo :D to jsem ráda že máš za sebou další kontrolu a vše je v pořádku :hug: tak si to užívej a opatrujte se :srdce: jo neskutečně to uteče…první těhotenství jsem taky koukala jak rychle to uteklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4350
14.3.23 17:49

@sarkahuncarova hele to mi povidej, jak se to tahne :mrgreen: kontrola vzdy po mesici a ten tyden do kontroly vubec neutika :lol:
Ale 24.3 je za chvilku :mrgreen: :hug: budu na tebe moc myslet a dej hned vedet :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
15.3.23 11:45

@sarkahuncarova No mě klepne, :mrgreen: čtu až teď co se děje…to je super zpráva :dance: takže obě dvě ty i @Linusren léky doma a zbytečně :mrgreen: paráda tak držím palečky ať je vše v pořádku a bublinka se udrž (když přežila hory) :mrgreen: bude to bojovník a bude vše ok neboj. Chodis do práce nebo jsis vzalal do kontrol DV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.23 06:39

@daudinka kolikátý den jsi dostala MS? Anebo se to ještě nerozjelo? Já pořád čekám a nic nezabírá. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1625
16.3.23 06:51
@Anonymní píše:
@daudinka kolikátý den jsi dostala MS? Anebo se to ještě nerozjelo? Já pořád čekám a nic nezabírá. :pocitac:

Jeste nerozjelo :( dnes 40dc, 10 dni zpozdeni.. a nic necitim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.23 08:08
@daudinka píše:
Jeste nerozjelo :( dnes 40dc, 10 dni zpozdeni.. a nic necitim :(

To je teda už dost, nechápu, že ti nepichla tu injekci. Já 32DC a 7 dní zpoždění ale pořád si říkám, že v prosinci jsem to dostala až 34DC tak, že mám čas… Ale to je snad podruhé v životě co mám takhle blbě zpoždění…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.