IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.3.23 09:35
@daudinka píše:
@miskuet dneska prisla :dance: od rana slavim :D v zivote jsem nebyla tak stastna, ze prisla menstruace :D zitra zacneme pichat injekce.Modlete se prosim za me, at nejsou zadny komplikace, at to vsechno jde dobre. Bude to s tou dovcou tesny, ale nechci to odkladat.

No vidíš paráda, tak to držím palečky aby bylo vše v pořádku. Takže slavíš, až neuvěřitelné kvůli čemu člověk všemu může slavit :dance:. Tak a teď už to bude jen dobrý

• Citovat
  • Upravit
1625
26.3.23 09:47
@Anonymní píše:
No vidíš paráda, tak to držím palečky aby bylo vše v pořádku. Takže slavíš, až neuvěřitelné kvůli čemu člověk všemu může slavit :dance:. Tak a teď už to bude jen dobrý

Kez bys mela pravdu, trochu toho stesticka, abychom meli :srdce:
Cely cyklus mel 49 dni, to uz se mi nestalo nejmin dva roky :zed: uz to bylo vazne na hlavu. Jsem ted za tu menstruaci neuveritelne vdecna. I na ty injekce se tesim :D a to se pritom injekci bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.23 12:17
@daudinka píše:
Kez bys mela pravdu, trochu toho stesticka, abychom meli :srdce:
Cely cyklus mel 49 dni, to uz se mi nestalo nejmin dva roky :zed: uz to bylo vazne na hlavu. Jsem ted za tu menstruaci neuveritelne vdecna. I na ty injekce se tesim :D a to se pritom injekci bojim

Ty injekce budou v pohodě, taky jsem se ze začátku bála. Ale třetí den už jsem si to píchala sama

• Citovat
  • Upravit
1625
26.3.23 12:49
@Anonymní píše:
Ty injekce budou v pohodě, taky jsem se ze začátku bála. Ale třetí den už jsem si to píchala sama

No uvidim, zatim bude pichat manzel. Verim mu vic, nez sobe :D
Na kdy ti vychazi kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.23 19:52
@daudinka píše:
No uvidim, zatim bude pichat manzel. Verim mu vic, nez sobe :D
Na kdy ti vychazi kontrola?

Teď tam jdu 29.3 a jsem zvědavá, prý se podívají na to jak roste sliznice aby se naplanoval ket

• Citovat
  • Upravit
820
26.3.23 20:33
@Thaly1 píše:
Je to fakt hrozný to někdy poslouchat. Dřív jsem to nechtěla nikomu moc říkat, pak se mi celkem ulevilo, že se mě přestali ptát aspoň, no ale pak zase poslouchat tohle, to také není výhra :lol: U nás se taky o ostatní jenom otřely trenky a bylo to, na druhou stranu mi máma naopak říká, že i život bez dětí je krásný, tak já fakt nevim :nevim: vlastně jsem zjistila, že všechno, co mi lidé řeknou, je skoro špatně :lol: :mrgreen:
Jak si na tom, kdy si půjdeme pro mrazáčka? :hug: Závidim, závidim.
Ja si furt říkám, že nemám dobrý pocit, že nevím prostě, co bylo špatně, proč se to naše nechytlo :roll:

Ahojky, čekáme na výsledky z imunologie a genetiky.
Ve čtvrtek jsme byli na krvi a odpoledne nám volali, že v pátek musíme přijít znova, že se srazila mně i manžela krev ve zkumavce :nevim:
Po cestě jsme píchli gumu, takže samá paráda.
Doktor doporučil i hysteroskopii, ale to zatím počkám, nechce se mi zase pod narkózu.
Pro mrazáčka si půjdeme, až budeme vědět, co imunologie.
Není úplně co závidět, poslední bublinka taky není žádná výhra,,,je to zase šílený strach.
U tebe nevím, co mohlo způsobit, že se mimčo nechytlo, ale většinou první transfer je spíš zázrak, když se to povede.
Já si teď říkám, že nás celou cestou doprovázely samé trojky, pokoj na punkci jsem měla 3, u Apolináře taky pokoj číslo 3, teď na ketu zase 3 a 23.3.2023 jsme byli na imuno a genetice, tak třeba 3 transfer mi přinese štěstí.
To jsme ještě cestou na ket potkali kominíka, přeběhl nám přes cestu těsně před klinikou, tak jsem si říkala,,,to je štěstí, ale prd.
Tak teď budeme doufat.
Jak se cítíš a kdy chceš jít do dalšího ivf?
Drž se :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
26.3.23 22:27

@Bella277 ja nevím no, zase mi přijde tady v diskuzích, že se to často napoprvé podaří. Vzhledem k tomu, že jsem nikdy neviděla dvě čárky, tak jsem si říkala, že aspoň náznak uvidím a třeba se pak neudrží nebo tak, ale nic no :roll: a těmi trojkami chapu, že se člověk chytá všech znamení, viď? Budu věřit, že to tak bude u vas :hug:
Ja se cítím nějak smutne. Čekám na první „prirozenou“ menstruaci po IVF, doufam, ze me to nejak moc nerozhodilo. Plus čekáme na výsledky genetiky (2-3 mesice), takze času bohužel dost :roll: Na imuno jsem vlastně šla teď znovu na testy, jak jsem na tom, i když poprvé se na nic moc nepřišlo, i tak mi dali kortikoidy. Ted mám ale pauzu. :roll: pak se koukám na reality show a závidím lidem, kteří si plánuji mit deti a je mi jasné, že jim to vyjde bez problémů. Taky bych se ráda vrátila do té blazene nevědomosti. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
27.3.23 10:12

@daudinka
Tak to moc gratuluju, ze konecne prisla :potlesk: jak snasis injekce? :)
Ja mam mit tento mesic transfer v rizenem cyklu, ldy se zacinaji brat leky od 1. dne MS, coz ma byt cca za 5 dni, a samozrejme co se nestalo, zase se mi rozjelo nachlazeni. Mela jsem ho uz pred 14 dny. Porad klacky pod nohy. Tak nevim, jestli me nechaji ty leky brat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.23 12:18
@miskuet píše:
@daudinka
Tak to moc gratuluju, ze konecne prisla :potlesk: jak snasis injekce? :)
Ja mam mit tento mesic transfer v rizenem cyklu, ldy se zacinaji brat leky od 1. dne MS, coz ma byt cca za 5 dni, a samozrejme co se nestalo, zase se mi rozjelo nachlazeni. Mela jsem ho uz pred 14 dny. Porad klacky pod nohy. Tak nevim, jestli me nechaji ty leky brat.

Ahoj, co máš brát za léky? Jsem taky v řízeném cyklu, 29. Jdu na kontrolu sliznice, kvůli transferů. A beru 1-0-1 estrofem

• Citovat
  • Upravit
1625
27.3.23 12:42

@miskuet oh ne, to je na houby. Ale jestli mas jeste pet dni a je to treba lehci nachlazeni, mozna to stihnes jeste vylecit. Prvni tri dny byvaji nejhorsi. Nebo prinejhorsim byste mohli zkusit v prirozenem cyklu. Treba by tentokrat klapnul :hug:

Dnes jsem mela prvni injekci a bylo to uplne v pohode. Vubec jsem necitila, ze by mi neco manzel pichnul, jen jsem slysela pak to cvakani. Kez by vsechny ty injekce sly tak hladce. Vubec nevim, co cekat. Zatim se asi nic nedeje. Na kontrolu jdu v patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.23 15:33
@daudinka píše:
@miskuet oh ne, to je na houby. Ale jestli mas jeste pet dni a je to treba lehci nachlazeni, mozna to stihnes jeste vylecit. Prvni tri dny byvaji nejhorsi. Nebo prinejhorsim byste mohli zkusit v prirozenem cyklu. Treba by tentokrat klapnul :hug:Dnes jsem mela prvni injekci a bylo to uplne v pohode. Vubec jsem necitila, ze by mi neco manzel pichnul, jen jsem slysela pak to cvakani. Kez by vsechny ty injekce sly tak hladce. Vubec nevim, co cekat. Zatim se asi nic nedeje. Na kontrolu jdu v patek.

Já to na sobě začala pociťovat cca 5 den.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.23 10:31

Ahoj všem, nevíte jak to chodí v tom řízeném cyklu? Zítra mám jít na kontrolu a jsem na to zvědavá co a jak dál.

• Citovat
  • Upravit
1016
28.3.23 17:28

@daudinka jeee moc gratuluju že jsi se konečně dočkala ms :dance: ale že tě teda napínala :roll: tak přeju bezproblémový průběh, hodně folikulů a hlavně ten vysněný šťastný konec :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
28.3.23 17:40

@sarkahuncarova dekuju moc :) 19 dni zpozdeni :D to uz bylo k nevydrzeni. Jsem si dala dvoumesicni cyklus. Modlim se, at je toto uz ta cesta k miminku :srdce: uz si ho moc preji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4350
28.3.23 18:48

@sarkahuncarova heleee, ty jsi se neozvala v patek! Co kontrola? :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.