IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.4.23 14:44
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jak rychle roste delozni sliznice? Plánujeme ket, dnes 10dc je to 6,6 mm, v sobotu mám píchat ovitrelle… nikdy jsem se sliznici problem nemela, nevim co to ted zas je. :think: jaké je minimum? Děkuji…

Ahoj, hele nevím jak roste já nic nepichla, měla jsem řízený cyklus a sliznici při kontrole 7mm a řekla, že to je krásný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.23 16:09
@Anonymní píše:
Netvrdím, že za to někdo tady může, ale psát stylem, že čekat za výlohou 2 hodiny je ok. Řešilo se to, čti. Arogantní sestry… Jsem po KET a nikdo nic neřekl. Takže přejít jinam? No a to mi dají i jinam zmrazena vajíčka anebo budu muset podstoupit znovu IVF?Já jen doufám, že to bude ok a za 14 dní pozitivní test…

Anonymní psala, že taky čekala…a ne, ze je normální čekat za výlohou. Chtělo by se to hodit do klidu, tím embryu v bříšku prospěješ nejvíc :palec: a čtu to, neboj, proto jsem reagovala…taky otázka jaké mají “arogantní” sestry pacienty…jestli to jen třeba nebylo nastavené zrcadlo z jejich strany, ale to jen jeden z tipů, taky pracuji ve zdravotnictví a vím, že ne vždy lze na nepříjemné pacienty reagovat s úsměvem a plná elánu :lol:
Jinak, kdyby si šla do jiného CAR, tak embrya jdou samozřejmě “přemístit”, určitě to bude mít tvůj CAR na stránkách a nebo ti to zodpoví lékař. Určitě to bude ale za poplatek.
Přeju Ti, aby ti ale vyšel tento KET a nemusela si řešit jiný CAR a když půjdeš pro mrazáčky za par let, aby tam už nebyly arogantní sestřičky ;)

• Citovat
  • Upravit
845
6.4.23 19:10

Ahoj @Anonymní mrzí mě tvoje zkušenost… Jen ti spíš hodím recenzi na jiný CAR… Já chodila do Prahy do ISCARE a byli jsme ve všem moc spokojení… Čekačky na všechno max 15 minut… Příjemné prostředí dost místa pro všechny holky na recepci super… Sestřičky naprosto úžasný se vším pomohli všechno vysvětlili i když jsem volala s kdejakou kravinou :D a doktoři se kterýma jsem se dostala do kontaktu naprosto úžasný… Za mě komplet profesionální centrum… Jinak po vložení embria jsem ležela 10 minut a frceli jsme… Celý proces nám lékař vysvětloval a komentoval vše co dělá a kde co je fotku teda tak nedávají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.23 19:18
@Paja.525 píše:
Ahoj @Anonymní mrzí mě tvoje zkušenost… Jen ti spíš hodím recenzi na jiný CAR… Já chodila do Prahy do ISCARE a byli jsme ve všem moc spokojení… Čekačky na všechno max 15 minut… Příjemné prostředí dost místa pro všechny holky na recepci super… Sestřičky naprosto úžasný se vším pomohli všechno vysvětlili i když jsem volala s kdejakou kravinou :D a doktoři se kterýma jsem se dostala do kontaktu naprosto úžasný… Za mě komplet profesionální centrum… Jinak po vložení embria jsem ležela 10 minut a frceli jsme… Celý proces nám lékař vysvětloval a komentoval vše co dělá a kde co je fotku teda tak nedávají…

Tyjo, tak to je super.
No nás už to štve, zatím co mohli to podělali, dokonce nám to přiznala i jedna Dr od nich… Sestry z 90% neochotné a nepříjemné. Tak už jsme celkové naštvaný.
Třeba na otázku zda si můžu zkusit udělat těhotenský test když beru Amelgen a estrogen aby nebyl falešné pozitivní sestra odpověděla: a k čemu Vám bude si zajděte až toho 19 na krev. Říkám, že bych chtěla zkusit i test ale že na krev půjdu. A ona no to na ní půjdete… Říkám, ano a můžou ty léky ovlivnit těhotenský test a ta sestra 19 jděte na krev… Ignor úplný

• Citovat
  • Upravit
845
7.4.23 07:41

Amelgen jsem zavadela taky a já byla velkej zvědavě takže jsem testovala už to kdy bude z těla venku ovitrell :D takže jsem od 5-6 dne po transferu věděla že se bublinka chytla… Jinak u mě dle slov doktoru nastavili standartni stimulaci k prvnímu IVF sice jsem neměla moc vajíček odebrali jich 5 z toho 4 oplodněny metodou ICSI a od druhého dne nám bojovali jen dvě ale zvládli prodlouženou kultivaci jedno mám u sebe a čeká mě 11.4. první screening a druhé máme v mrazáku… Držím palce ať ti to vyjde a bublinka se chytí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.23 08:09
@Paja.525 píše:
Amelgen jsem zavadela taky a já byla velkej zvědavě takže jsem testovala už to kdy bude z těla venku ovitrell :D takže jsem od 5-6 dne po transferu věděla že se bublinka chytla… Jinak u mě dle slov doktoru nastavili standartni stimulaci k prvnímu IVF sice jsem neměla moc vajíček odebrali jich 5 z toho 4 oplodněny metodou ICSI a od druhého dne nám bojovali jen dvě ale zvládli prodlouženou kultivaci jedno mám u sebe a čeká mě 11.4. první screening a druhé máme v mrazáku… Držím palce ať ti to vyjde a bublinka se chytí :kytka:

Super děkuji tak já začnu taky testová od 5 dne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.23 08:11
@Paja.525 píše:
Amelgen jsem zavadela taky a já byla velkej zvědavě takže jsem testovala už to kdy bude z těla venku ovitrell :D takže jsem od 5-6 dne po transferu věděla že se bublinka chytla… Jinak u mě dle slov doktoru nastavili standartni stimulaci k prvnímu IVF sice jsem neměla moc vajíček odebrali jich 5 z toho 4 oplodněny metodou ICSI a od druhého dne nám bojovali jen dvě ale zvládli prodlouženou kultivaci jedno mám u sebe a čeká mě 11.4. první screening a druhé máme v mrazáku… Držím palce ať ti to vyjde a bublinka se chytí :kytka:

Taky držím palečky ať ti vše dobře vyjde :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
60
7.4.23 11:08

@anonymní Tak já jsem taky po řízeném transferu:) čárka na mě vykoukla už 6.den po transferu :) beru taky estrofem a amelgen. Akorát já nepichala ten ovitrelle. Zrovna včera jsem byla na pohotovosti skrz bolest na jedné strane :? bála sem se znovu mimodelozniho tehotenstvi a naštěstí dopadlo vše v pořádku potvrzené tehu 5+6 i se srdičkem ♥️ Tak přeju moc stesticka :dance: dobře to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.23 13:56
@Andy1010 píše: @anonymní Tak já jsem taky po řízeném transferu:) čárka na mě vykoukla už 6.den po transferu :) beru taky estrofem a amelgen. Akorát já nepichala ten ovitrelle. Zrovna včera jsem byla na pohotovosti skrz bolest na jedné strane :? bála sem se znovu mimodelozniho tehotenstvi a naštěstí dopadlo vše v pořádku potvrzené tehu 5+6 i se srdičkem ♥️ Tak přeju moc stesticka :dance: dobře to dopadne :hug:

To je úžasný, :srdce:, Ježíš já doufám a už se těším na testy mám z toho trochu strach, ale spíš přemýšlím pozitivně. Blahopřeji k miminku, to je úžasný :srdce:

• Citovat
  • Upravit
60
7.4.23 14:20

@Anonymní Dej potom vědět :kytka: a hlavně v klidu ;) držím palečky!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
8.4.23 11:55

Holky používal tady někdo před transferem prolutex?
Jinak jdu konečně na KET zítra. Tak držte palce. Díky 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.23 09:48

@Haruki zkušenost nemám ale moc ti držím palce na dnešek :kytka: :hug: mě to čeká za týden :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.23 13:57
@Haruki píše:
Holky používal tady někdo před transferem prolutex?
Jinak jdu konečně na KET zítra. Tak držte palce. Díky 😊 😊

Tak co všechno dobrý? Držím palečky ať uvidíš dvě čárky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.23 14:58

@Andy1010 kolikáté je to tvoje ivf nebo transfer? Já už chci středu :lol: dneska jsem si ze zvědavosti udělala jen ten a nic.. ale tak je to 4 den on transferu.

• Citovat
  • Upravit
60
9.4.23 17:29

@Anonymní 4.den to je ještě moc brzo. Ikdyz podle mého bylo brzo i ten 6.den. Test sem si dělala jen skrz bolest podbřišku. Jinak já měla to štěstí, že nám to vyšlo na poprvé. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.