IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
11.4.23 07:49

@anonymni, to jeste opravdu je brzy. Jeste urcite nehazej flintu do zita :srdce: asi bych zkousela testovat obden. Drzim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
11.4.23 07:58

@Embryjka tak to me uklidnuje, ze je to snad normalni. Krev zatim netece, jen jsem vcera zacala dost spinit. Po odberu prave vubec nic.
No dnes se mi zda, ze mozna podbrisek citim. Vajecniky uz skoro vubec necitim. A zatim teda nejsem ani nejak natekla, ale pry to jeste muze prijit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 08:14
@Rhian píše:
@daudinka mně by teda zajímalo, kdy ty prášky po odběru dávají a kdy ne, já ani jednou pak na ET nešla a 3 dny po odběru jsem brala Amelgen, MS pak za 2 týdny, asi si to každý CAR dělá jinak :nevim:
každopádně je dobře, že tě tím uklidnili, že je to MS a tudíž se nejedná o nic nestandardního

Ten Amelgen by se měl brát pokud bude transfer v daném měsíci… Ale asi to každý car dělá jinak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.23 08:19
@daudinka píše: @anonymni, to jeste opravdu je brzy. Jeste urcite nehazej flintu do zita :srdce: asi bych zkousela testovat obden. Drzim palecky :hug:
Člověk už je zoufalej, jsem dnes i brečela i když vím, že to je brzo. Ale nějak mě přepadl splín s tím, že každá ženská co kouří, fetuje o děti se nestará tak se jen otře o trenky a má zabřeznuto… No a pak my co chceme dát miminku první a poslední tak máme takové trable… Chtěla bych vidět konečně po roce a půl snažení ty dvě čárky…

Doufám a držím všem tady co se snaží o Mimi aby co nejdříve uviděli ty své vysněné čárky a za dalších 9mesicu držely ten svůj uzlíček v ruce :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1625
11.4.23 08:32

@anonymni mluvis mi z duse. Tohle presne jsem si rikala uz tolikrat. Jak je mozny, ze s zivotnim stylem takovych lidi jsou natolik zdravi, ze se jim podari miminko. V mych ocich je uz miminko takovy zazrak a souhra milionu okolnosti, ze to nechapu. Nezbyva nam nez verit, ze i na nas se jednou usmeje stesti :srdce: snazim se uklidnovat, ze jen nebyl ten spravny cas a ze ve spravny cas k nam miminko prijde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 09:13
@daudinka píše: @anonymni mluvis mi z duse. Tohle presne jsem si rikala uz tolikrat. Jak je mozny, ze s zivotnim stylem takovych lidi jsou natolik zdravi, ze se jim podari miminko. V mych ocich je uz miminko takovy zazrak a souhra milionu okolnosti, ze to nechapu. Nezbyva nam nez verit, ze i na nas se jednou usmeje stesti :srdce: snazim se uklidnovat, ze jen nebyl ten spravny cas a ze ve spravny cas k nam miminko prijde :srdce:

Jo, asi to je nějaký náš úděl, aby jsme si na něho takto počkaly… Pracovala jsem v azylovém domě pro matky s dětmi. A byla jsem fakt na. srana když jsem viděla co za ženský má děti a hned třeba tři. Jedna s nimi žila rok na smetišti, chlastala, fetovala… Pak přišla k nám na AD… Další je mlátila hlava nehla… Další své holky nabízela pedofilum (naštěstí ji je PČR sebrala) další o děti těžký nezájem… Ospod totálně v tomhle nefunkční. Prý jsme tam my jako dozor a to stačí… Fakt hrůza… A mě bylo těch dětí tak líto… Kdyby to šlo hned bychom adoptovali… No… A ještě ke všemu každá z nich tam skoro do roka otěhotněla znovu… Ach jooo…

• Citovat
  • Upravit
1344
11.4.23 09:40
@Anonymní píše: Člověk už je zoufalej, jsem dnes i brečela i když vím, že to je brzo. Ale nějak mě přepadl splín s tím, že každá ženská co kouří, fetuje o děti se nestará tak se jen otře o trenky a má zabřeznuto… No a pak my co chceme dát miminku první a poslední tak máme takové trable… Chtěla bych vidět konečně po roce a půl snažení ty dvě čárky…Doufám a držím všem tady co se snaží o Mimi aby co nejdříve uviděli ty své vysněné čárky a za dalších 9mesicu držely ten svůj uzlíček v ruce :srdce: :srdce: :srdce:

A mate ještě nějaké mrazacky? My se právě taky snažíme skoro dva roky a je to k zblazneni. A ted navic kolem me: kveten jeden porod, cerven druhy porod, cervenec treti porod, srpen ctvrty porod. A mne nezbyva nez gratulovat…
Drtim palce, aby to tam padlo! A ja i z mam za sebou druhy cyklus IVF a nekterym holkam, co otehotnely, se carka ukazala pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
11.4.23 09:45
@Anonymní píše:
Jo, asi to je nějaký náš úděl, aby jsme si na něho takto počkaly… Pracovala jsem v azylovém domě pro matky s dětmi. A byla jsem fakt na. srana když jsem viděla co za ženský má děti a hned třeba tři. Jedna s nimi žila rok na smetišti, chlastala, fetovala… Pak přišla k nám na AD… Další je mlátila hlava nehla… Další své holky nabízela pedofilum (naštěstí ji je PČR sebrala) další o děti těžký nezájem… Ospod totálně v tomhle nefunkční. Prý jsme tam my jako dozor a to stačí… Fakt hrůza… A mě bylo těch dětí tak líto… Kdyby to šlo hned bychom adoptovali… No… A ještě ke všemu každá z nich tam skoro do roka otěhotněla znovu… Ach jooo…

Nejde mi te jen zmínit tak musím „citovat“…tvoji práci obdivuji, ale v téhle etapě života nezávidím. Kdyz se snažíte dlouho, nejde to a kolem sebe v práci máš toto.To je pak na nervy a slzy každý den. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
11.4.23 09:46

@Paja.525 Ahojky už máš po kontrole nebo se chystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 09:53
@miskuet píše:
A mate ještě nějaké mrazacky? My se právě taky snažíme skoro dva roky a je to k zblazneni. A ted navic kolem me: kveten jeden porod, cerven druhy porod, cervenec treti porod, srpen ctvrty porod. A mne nezbyva nez gratulovat…
Drtim palce, aby to tam padlo! A ja i z mam za sebou druhy cyklus IVF a nekterym holkam, co otehotnely, se carka ukazala pozdeji.

Mrazacky naštěstí máme ještě 13 mrazacku z toho 4 po 2. Jo to je taky naprd, že pak gratulujes a ty nic… No já už jsem cca půl roku na nemocenský. Prý že když se to nepovede tak další pokus za 2 měsíce, jelikož prý mezi jednotlivými pokusy má být měsíc aspoň pauza… Tak já spíš jsem zoufalá i z toho… Je to celé dlouhé…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.23 09:55
@Iriss86 píše:
Nejde mi te jen zmínit tak musím „citovat“…tvoji práci obdivuji, ale v téhle etapě života nezávidím. Kdyz se snažíte dlouho, nejde to a kolem sebe v práci máš toto.To je pak na nervy a slzy každý den. 8o

To mi povídej. Děkuji. Ale naštěstí teď jsem cca půl roku na nemocenské. Tak se snažím nad tím nepřemýšlet… No a budu obden testovat a doufat že se ty dvě čárky ukážou

• Citovat
  • Upravit
1034
11.4.23 10:07
@Anonymní píše:
To mi povídej. Děkuji. Ale naštěstí teď jsem cca půl roku na nemocenské. Tak se snažím nad tím nepřemýšlet… No a budu obden testovat a doufat že se ty dvě čárky ukážou

Tak aspoň tak.
Držím palečky ať se // čárky ukážou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
11.4.23 10:12

@Iriss86 ahoj už máme po screeningu a vyšel negativní spadnul mi kámen ze srdce všechno máme v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.4.23 15:18

@daudinka Přesně ten pátý den došla :) a je pravda, že já sem taky šla až na KET, protože sem měla hodně vajíček. Tak je to asi jiné když jdeš na ET :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
11.4.23 19:46

@Paja.525 To je super zpráva. :potlesk: tak jen tak dál, dej vědět jak se daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.