IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.4.23 12:26

@Nejmeno teď nevidím nic, zkus to lépe zaostřit. Určitě je lepší si na ten počátek koupit citlivost 10mlU/ml, tak vyzkoušej ty :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.23 06:53
@Anonymní píše:
@Nejmeno teď nevidím nic, zkus to lépe zaostřit. Určitě je lepší si na ten počátek koupit citlivost 10mlU/ml, tak vyzkoušej ty :palec:

Ahoj, používám pořád ty 20mlU/ml, byl víkend a nejbližší lékárna 30 km, tak koupím až dnes. Ale koukej. Dneska už jasná čárka :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.23 07:11
@Anonymní píše:
Ahoj, používám pořád ty 20mlU/ml, byl víkend a nejbližší lékárna 30 km, tak koupím až dnes. Ale koukej. Dneska už jasná čárka :srdce:

Ahoj, nádhera :dance: hezky se čárka vybavila. Na tom “desítkovém” testu už by jsi měla dálnice :palec: tak držím palce ať sílí a krev to potvrdí ;)

• Citovat
  • Upravit
1625
18.4.23 09:59

@miskuet @anonymni ahoj holky, moc dekuju, ze na me myslite. V patek vecer mely byt vysledky zamrazeni. Rano jsme odleteli na dovolenou a ja se uplne odpojila od sveta a od starosti. Rozhodli jsme se s manzelem, ze se podivame az doma. Takze dneska nekdy odpoledne na to koukneme.

@anonymni doufam, ze carka stale sili :srdce: zitra uz budes vedet z krve :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
18.4.23 12:02

Ahoj holky, zbyl mi gonal, budu ho prodávat. Expirace 06/2023. Kdyby už byl někdo samoplátce a potřeboval, napište mi zprávu, domluvíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.4.23 15:37

@miskuet @anonymni mame jich 6 poslanych na genetiku :( takze sance na mozna 1 nebo 2 zdrave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 07:39

@daudinka určitě budou dobrý všechny. A kdy bude výsledek?

• Citovat
  • Upravit
1625
19.4.23 07:43
@Anonymní píše:
@daudinka určitě budou dobrý všechny. A kdy bude výsledek?

Praveze rikali az 6 tydnu. Ale holky tu psaly, ze to byva i driv, tak to snad bude driv. Kez by byly, ale pan genetik vi, co rika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 12:03

Ahoj holky, dneska jsem byla na krvi. Ptám se paní kdy mám volat na výsledky. Byla jsem tam v 7 ráno. Tak prý doktorka bude mít výsledky dneska odpoledne nebo zítra a pokud je potrebuji nějak rychle tak si mám přijít do laborky v pátek… :D tak teď nevím. Říkám si, že kolem druhé zavolám doktorce.
Ale zase doktorka mi řekla, že budou volat, ale v papíru je, že jim mám výsledky zavolat :D :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
845
19.4.23 12:30

Ahoj @Anonymní taky mi reklize mi zavolají a celej den nic tak jsem si tam pak před zavirackou cinkla a bylo :D to čekání je hrozný moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 12:46
@Paja.525 píše:
Ahoj @Anonymní taky mi reklize mi zavolají a celej den nic tak jsem si tam pak před zavirackou cinkla a bylo :D to čekání je hrozný moc držím palce :hug:

To čekání je na… :D říkám, zavolám už teď… Neee ještě hodinu počkám třeba se ozvou a vzadu v hlavě. Oni se neozvou volej hned :lol:. Ale zase mě vyšla dneska i včera krásná dálnice takže vím, že to je. Jen chci ujistit. :D a navíc mi dochází Amelgen takže stejně musím dnes volat :D.

Myslíš, že bude problém, když k nim na kontrolu UTZ nepůjdu, ale už rovnou začnu chodit ke svojí gyndarce? Mám ji 10 minut pěšky od bytu. Si říkám, aby nebyli naštvaný :D

Chlap říká, kašli na ně a zavolej rovnou svoji gyn..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.23 13:41

@Paja.525 @daudinka
Holky, tak jsem nakonec volala teď, a HCG je 647 takže to mám potvrzené :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1625
19.4.23 14:38

@anonymni to je parada :dance: moc gratuluju :srdce: at uz jde vse jen dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
19.4.23 19:20

@Anonymní gratuluju :dance: jinak k tomu utz já bych asi zavolala do CAR a domluvila se s nima pokud to máš daleko tak ti určitě vyhoví ale jen tak bych se na to asi nevyprdla… Já byla dost vystresla až do 1.screeningu aby se něco nepo… Mám to do CAR 1,5hodiny cesty a na první utz jsem tam frčela už jen protože co kdybych je tam náhodou ještě potřebovala tak ať dělám vše jak mám… Ale chápu tě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
19.4.23 21:29
@Anonymní píše:
@Paja.525 @daudinka
Holky, tak jsem nakonec volala teď, a HCG je 647 takže to mám potvrzené :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Moc gratuluju :hug: je vidět že OHSS i pan doktor, co ti navýšil dávku, ti „prospelo“. O to víc nechápu, proč se vám nedařilo. Užívej :hug: :jazyk: ja se půjdu dal utapet ve své beznaději bez vajíček :mrgreen: co budete dělat s dalšími 14 dětmi mrazenymi? :mrgreen: :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.