IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.4.23 18:23

@Andy1010 já vím, první testování by mělo být až po zpoždění MŠ :D ale ta nedockavost :srdce:

• Citovat
  • Upravit
60
9.4.23 18:44

@anonymní Tak me dala paní doktorka papír, kde bylo napsáno kdy testovat. A správně sem měla testovat za 12 dnů. Je to podle toho jak staré embryo ti zavádí. Mě zaváděli pětidenní hatchující blastocystu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
9.4.23 20:57
@Anonymní píše:
Tak co všechno dobrý? Držím palečky ať uvidíš dvě čárky.

Děkuji :) :) U mě zatím vše dobrý. Transfer proběhl bez problémů. A prolutex mám předepsaný na další dva týdny do potvrzení. Ach to nekonečné čekání teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
10.4.23 17:30

Ahoj holky, jak jste to mely se spinenim po odberu? Ja zacinam cim dal vic spinit. Odber jsem mela v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.23 19:27
@daudinka píše:
Ahoj holky, jak jste to mely se spinenim po odberu? Ja zacinam cim dal vic spinit. Odber jsem mela v sobotu.

Myslela jsem na tebe. Po odběru jsem spinila cca 3 dny pak to přestalo… První den víc, poté míň. Mě řekli že mám vyloženě 5 dní ležet abych krvácela co nejmíň. A že někdo špiní víc a někdo míň, že to je podle toho kolikrát museli napichovat.

• Citovat
  • Upravit
1625
10.4.23 19:36
@Anonymní píše:
Myslela jsem na tebe. Po odběru jsem spinila cca 3 dny pak to přestalo… První den víc, poté míň. Mě řekli že mám vyloženě 5 dní ležet abych krvácela co nejmíň. A že někdo špiní víc a někdo míň, že to je podle toho kolikrát museli napichovat.

Jee, no tak to mi nic takovyho nerikali. Jen ze prvni den klidovy rezim. Ja jsem teda ten prvni den v podstate lezela, ale vcera jsem uz tak nejak fungovala a dnes uz uplne..i prochazka. Jako ten podbrisek boli cim dal min. Ale nespinila jsem vubec v sobotu, vcera trosku a dnes uz dost. Jsem tam ted volala a pry mi zacina menstruace. Tak ja nevim, jestli muze prijit az tak brzy. Jsem z toho nervozni, snad neni nic spatne.

Jinak to dopadlo dobre. Odebrali jich 28, z toho tri byly spatny, 25 oplodnili a vcera se pry dve dalsi prestaly vyvijet a tech 23 by melo byt teda oplozenych. U 20 psali, ze maji ty dve prvojadra a tri mely nejake znaceni 0/1 coz nevim, co znamena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.23 19:46
@daudinka píše:
Jee, no tak to mi nic takovyho nerikali. Jen ze prvni den klidovy rezim. Ja jsem teda ten prvni den v podstate lezela, ale vcera jsem uz tak nejak fungovala a dnes uz uplne..i prochazka. Jako ten podbrisek boli cim dal min. Ale nespinila jsem vubec v sobotu, vcera trosku a dnes uz dost. Jsem tam ted volala a pry mi zacina menstruace. Tak ja nevim, jestli muze prijit az tak brzy. Jsem z toho nervozni, snad neni nic spatne.Jinak to dopadlo dobre. Odebrali jich 28, z toho tri byly spatny, 25 oplodnili a vcera se pry dve dalsi prestaly vyvijet a tech 23 by melo byt teda oplozenych. U 20 psali, ze maji ty dve prvojadra a tri mely nejake znaceni 0/1 coz nevim, co znamena.

Tybrdo tak to je hezká úroda, kolik ti je?
Já brala 5 dní po opu Amelgen aby se MS neupustila brzo.
To bude dobrý, uvidíš kolik jich bude nakonci. Já už zítra zkusím test, sice ještě brzo ale třeba už se něco ukáže.

• Citovat
  • Upravit
1625
10.4.23 20:00

@anonymni, kolikaty jsi zitra den? Budu drzet palce, at se tam ukaze druha carka :hug:

Ja zadny prasky nedostala, ta sestricka se me ted na telefonu ptala, jestli beru nejaky prasky, ale nic mi nedali. Tak ona ze to bude menstruace. Tak ted nevim, jestli je spatne, ze ju budu mit mozna tak brzy po :D to je fakt k zblazneni. Snad mi ty prasky nezapomneli dat.

Jo, to jsem hrozne zvedava, kolik jich bude. Mame problem s tou chybou v genech spermii, tak mozna jich uz hodne odejde kvuli tomu jeste pred genetikou :nevim:
32 mi je, uz to neni nejmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
10.4.23 20:14

@daudinka mně by teda zajímalo, kdy ty prášky po odběru dávají a kdy ne, já ani jednou pak na ET nešla a 3 dny po odběru jsem brala Amelgen, MS pak za 2 týdny, asi si to každý CAR dělá jinak :nevim:
každopádně je dobře, že tě tím uklidnili, že je to MS a tudíž se nejedná o nic nestandardního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
10.4.23 20:25

@Rhian no jako ona mi to rekla po telefonu :D ja se jen modlim, ze to tak opravdu je. Protoze na dalku prd pozna, vis co. Ale tak znela, ze si je jista, tak snad to tak opravdu je a nedeje se nic spatnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.4.23 21:36

@daudinka Mě po odběru vajíček taky nedali žádné prášky. Jen mi bylo řečeno ze MS dostanu do 5 dnů 🤭 takže asi opravdu to mají rozdílné :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
10.4.23 22:00

@Andy1010 a prisla do tech peti dnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
10.4.23 23:38

Ahoj ja taky po OPU zadne leky nemela, pocitalo se s tim, ze ET nebude. Az po genetice KET. Tak mi leky prijdou zbytecne :)
MS po OPU mi prisla 5. den, taky dost brzo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
10.4.23 23:40

A jakou mas krev? Rekla bych, ze po OPU je spis hneda a spineni, ne moc. MS klasika cervena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 06:19
@daudinka píše: @anonymni, kolikaty jsi zitra den? Budu drzet palce, at se tam ukaze druha carka :hug:

Ja zadny prasky nedostala, ta sestricka se me ted na telefonu ptala, jestli beru nejaky prasky, ale nic mi nedali. Tak ona ze to bude menstruace. Tak ted nevim, jestli je spatne, ze ju budu mit mozna tak brzy po :D to je fakt k zblazneni. Snad mi ty prasky nezapomneli dat.

Jo, to jsem hrozne zvedava, kolik jich bude. Mame problem s tou chybou v genech spermii, tak mozna jich uz hodne odejde kvuli tomu jeste pred genetikou :nevim:
32 mi je, uz to neni nejmin

6 den a nic, trochu zklamaná a začínám si říkat, že to nedopadne, ale snažím se uklidnit tím, že na test je ještě brzo. Na krev mám jít 19 tak si říkám, že je to ještě brzo a teprve se ukáže…
Neee to bude dobrý, uvidíš :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.