IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.3.23 10:30

Holkyyy, tak už po kontrole od MUDr. Sliznice prý je super. Folykul je tam jak nás. rano :lol: :D a 5.4 jdu na transfer. Trochu mě nazlobilo to, že partner má přijet semnou ale na zavedení embrya být nesmí. Jak jste to měly vy?

• Citovat
  • Upravit
1016
29.3.23 10:38

@Linusren no vidíš já nenapsala…mě je poslední týden hrozně blbě..a když koukám do mobilu tak ještě hůř…takže jsem tady včera byla po delší době a nevzomela si :lol: kontrola dopadla dobře byla jsem 6+3 a bylo už srdíčko :srdce: sice podle ms bych měla být 7+3 ale dr říkal že s nepravidelnými cykly se to tak nedá brát…takže je to prý ok :) další kontrola za měsíc 21.4…no táhne se to teda strašně už teď :zed: snad bude zase vše v pořádku 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4350
29.3.23 10:40

@sarkahuncarova no u tebe se nedivim, že to máš o týden jinak :mrgreen: vždyt jsi měla dlouhý cyklus :kytka:.. jojo ty kontroly jednou za měsíc jsou peklo :mrgreen: mě vždycky 2 týdny utečou ale pak ty další dva do další kontroly, to je nekonečný :lol: ale jsem ráda, že je vše v pořádku :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
29.3.23 11:58
@Anonymní píše:
Holkyyy, tak už po kontrole od MUDr. Sliznice prý je super. Folykul je tam jak nás. rano :lol: :D a 5.4 jdu na transfer. Trochu mě nazlobilo to, že partner má přijet semnou ale na zavedení embrya být nesmí. Jak jste to měly vy?

Jee, tak to je parada :dance: to uz mas za chvilinku :) vsak budete hned spolu po zavedeni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.3.23 12:27

Semnou tam manzel byl u zavedení, i mu sestřičky řekli, ať se prave dívá 😁 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.23 12:44
@Clarisa7 píše:
Semnou tam manzel byl u zavedení, i mu sestřičky řekli, ať se prave dívá 😁 😊

Doufám, že bude aspoň fotečka

• Citovat
  • Upravit
59
29.3.23 13:38

Nám řekli, ze si můžeme fotit monitor😁 fotku nedali.. mám jedni embryjko sobě po et a 6 mrazacku.. naše první ivf.. testovat mám 4.4.. a co vy holky? V jake jste nyní fázi? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.23 14:24
@Clarisa7 píše:
Nám řekli, ze si můžeme fotit monitor😁 fotku nedali.. mám jedni embryjko sobě po et a 6 mrazacku.. naše první ivf.. testovat mám 4.4.. a co vy holky? V jake jste nyní fázi? 😊

Aha tak to se máš. U nás se to dělá na operacnim sále prý kvůli hygieně. Takže prý noční košile, opět přezůvky a na operační sál si nesmím sebou nic vzít. A ani partner u toho nesmí být. Prý kvůli hygieně bude čekat na pokoji. Trvá to prý 5-15 minut. A pak půl hodiny budu ležet na pokoji. Sakra jak já toto nesnáším… Hlavně že začátku tvrdila, že u toho může partner být a teď prý ne :zed:… Doufám, že je to vidět, že dávají embryo… Začínám panikařit aby neudelali jako že dávají embryo a nakonec nic nezavedou a budu muset znovu.
Jsem se ptala zda bude fotka z toho a sestra se podívala že k čemu. A já na památku a když u toho nemůže být chlap tak ať mu můžu aspoň ukázat foto. A ona. Na té fotce stejně nic neuvidíte :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
59
29.3.23 15:22

Ty jo a na jakou kliniku chodíš? Mne ten ET dělali na stejným sále jako odběr vajíček a mohl tam manzel v pohodě být. Viděli jsme na obrazovce, jak ho vkládají a máme to i vyfoceno. Je to malá bílá tečka, ale vidět jde 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
29.3.23 18:37

Ahoj já chlapa u transferu měla musel si Teda vzít ten nemocniční hábit :D všechno nám popisovali co zrovna dělají kde co je i embrijko jsme viděli pak jsem zůstala ležet cca 10 minut a pak jsme frceli :D
Holky držím palce ať to klapneeee :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.23 21:14

@Clarisa7 gennet Holešovice

• Citovat
  • Upravit
283
29.3.23 22:20

Ahojda 🤗 mě zaváděli kuličku bez partnera, ten na mě čekal v pokojíku, kam mě pak zavezli ze sálu. Měli jsme tam soukromí, hodinku jsem tam ležela a povídali jsme si jak to asi teď bude ♥️ 🙂 ještě na sále mi ukázali takovou tyčinku s mým rodným číslem, po zavedení bez ultrazvuku ještě zkontrolovali katetr pod mikroskopem, zda v něm kulička neuvízla a teď jsem už ve 20tt ♥️ holky moc vám všem tady fandím a přeju jen a jen to nejlepší = 9 měsíční zdravý zázrak ♥️ 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
31.3.23 13:39
@Clarisa7 píše:

Ahoj,
My taky 1. IVF, ET 22.3. - 1 5denní blastocysta, testovat mám 5.4.
A ještě máme 4 mrazáčky.
Jsem samozřejmě na nervy a neustále se pozoruju a sjíždím diskuze. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
1.4.23 09:54

Ahoj holky :hug:
tak mám výsledky z imunologie, přesně se stalo to co jsem si myslela úplně od začátku.
vyšší aktivace NK buňek po stimulaci trofoblastem, vyšší produkce TNFa, hraniční ANA IF- jemně zrnitá.

Jsem celkem naštvaná, že se tohle všechno nevědělo dřív, úplně zbytečně jsme přišli o ty naše dvě bublinky 😪.
Ta první se tam asi držela zuby nehty, když se udržela pár dní k pozitivním testům.
Je to děsný všechno :,(
Prý mi doktor předepíše Prednison, včera když jsem četla ty nežádoucí účinky atd, tak je to teda síla. Taky jsem si četla, že vlastně NK buňky bojují s nádorovým onemocněním a když ty NK buňky zabijeme, tak to taky není úplně dobrý pro obranyschopnost těla.
Holky máte s tím lékem nějakou zkušenost?
Díky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
1.4.23 10:37

Ahoj Bello, chapu tve pocity.. Mela jsem to stejne.. Nechapu proc nedelaji kompletni imunologii na zacatku.. Ja se na imunologii objednala sama po 3 ivf, kdy ani jednou nebyl pozitivni test.. Vysledek vysoke NK bunky proti spermiim a trofoblastu.. Partner je naprosto v poradku.. Lecba zabrala a aktualne beru udrzovaci davku 4 mg. Na zacatku jsem brala 16 mg a zadrzovala jsem vodu.. pribrala jsem hlavne v oblasti bricha.. pocity nic moc.. Pak jsem zacala cvicit a citila se mnohem lepe.. Dulezite je, ze lecba zabrala.. Sice nevim, jak dlouho kortikoidy mohu brat, ale zatim je to pry ok.. Doufame, ze se zadari prorozene.. a kdyz ne, tak za mesic zaciname 4. ivf…
Niceho se neboj.. doporucuji se hybat… Cviceni pomaha.. Drzim ti palecky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.