Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Andy1010 v CAR jsem byla na UTZ 6+3 vycházelo to nějakých 14 dní od potvrzení z krve kterou nabírají jakmile se objednám po pozitivním testu kterej máš dělat 14 od KETU ![]()
@anonymni porad nic
injekce byla v pondeli, jeste to muze trvat, a pak hold budu mit smulu
co ty? Uz vis, kdy bude transfer?
@anonymni tak dnes rano mi bazalni teplota jeste vzrostla. Takze teprve roste progesteron. Menstruace dnes nebude a s tim, jak vzrostla, si myslim, ze ani zitra. Nejdriv mozna v sobotu. A od nedele, kdyz bych mela 14 dni stimulace do dalsi nedele, bych mela po odberu do dovolene 4 dny. To je asi na houby ![]()
@daudinka píše: @anonymni tak dnes rano mi bazalni teplota jeste vzrostla. Takze teprve roste progesteron. Menstruace dnes nebude a s tim, jak vzrostla, si myslim, ze ani zitra. Nejdriv mozna v sobotu. A od nedele, kdyz bych mela 14 dni stimulace do dalsi nedele, bych mela po odberu do dovolene 4 dny. To je asi na houby
Ještě nic nevím, teprve jdu v příštím týdnu na kontrolu a podle velikosti sliznice budu vědět kdy bude transfer. Moc se těším, ale zároveň mám trochu obavu z těch vaginálních čípku. Prý je budu muset užívat cely první trimestr. Posledně jsem je měla jen 5 dní a hned druhý den od ouzivani jsem z toho chytla nějaký zánět. Tak jsem zvědavá na tři měsíce. Jestli to bude dobrý, anebo budu mít záněty.
Znáš zákon schvalnosti? Myslím si, že tím jak nechceš aby Ti to zasáhlo do dovolený ti to tuplem do ní zasáhne. Už by mě nepřekvapilo kdyby ti odběr vyšel na dovolenou.
Ale ne, neboj bude to dobrý. Jen ti mohla dát tu inekci dřív, nechápu proč Ti ji nedala… A říkala něco na kontrole? Dělala ti odběr krve aby zjistili proč máš tak velké zpoždění?
@anonymni, zrejme to budu muset nechat na ten dalsi mesic
mela bych strach, ze budou nejaky komplikace a 3-4 dny do dovoleny mi nebudou stacit na zotaveni. Vsechno vychazi tak spatne. Manzel ma od dubna novou praci, bude z toho vystresovamy. Navic ho chteji na 2 tydny poslat do nemecka a my nevime kdy
mam pocit, ze zivot nechce, abychom meli miminko
vubec nam to nepreje, vsechno se jen kazi.
Netestovala nic, jen hcg. Ja zrovna jak na potvoru, kdyz jsem tam sla, zacala spinit a ona, ze mi to nemuze pichnout. Ja se ji ptala, jestli bychom nemeli zkontrolovat progesteron nebo udelat nejaky testy, ale ona, ze to nam nic nerekne
.
Snad ti ty cipky nic neudelaji tentokrat. Uz jsi tak blizko ❤️
@daudinka píše: @anonymni, zrejme to budu muset nechat na ten dalsi mesicmela bych strach, ze budou nejaky komplikace a 3-4 dny do dovoleny mi nebudou stacit na zotaveni. Vsechno vychazi tak spatne. Manzel ma od dubna novou praci, bude z toho vystresovamy. Navic ho chteji na 2 tydny poslat do nemecka a my nevime kdy
mam pocit, ze zivot nechce, abychom meli miminko
vubec nam to nepreje, vsechno se jen kazi.
Netestovala nic, jen hcg. Ja zrovna jak na potvoru, kdyz jsem tam sla, zacala spinit a ona, ze mi to nemuze pichnout. Ja se ji ptala, jestli bychom nemeli zkontrolovat progesteron nebo udelat nejaky testy, ale ona, ze to nam nic nerekne
Snad ti ty cipky nic neudelaji tentokrat. Uz jsi tak blizko ❤️.
To jsou taky hovada s prominutím. me přijde jako kdyby měli problém udělat vyšetření navíc.
Budu držet palečky ať to brzo dostaneš a ten další cyklus bude už v pořádku.
@daudinka
Ahoj, ted jsem tu dele nebyla, tak nevim, jak se to s tebou vyvijelo? Ja mela mit tento mesic (presneji receno predevcirem) transfer v nativu, ale po ovitrelle mi nepraskl folikul, a tak se to nemohlo delat. Doktorka rikala, ze jsem druha pacientka, se kterou tento jev zazila, na tu prvni pacientku na to dokonce psala nejakou studii. Presne jak rikas, clovek ma pocit, ze mu snad neni souzeno to miminko mit. Ja uz mela i v minulem cyklu TOLIK odkladu. jednou uz kvuli tomu, ze to casove nevyslo, podruhe kvuli tomu, ze mi nesel provest transfer, embryo se muselo znovuzamrazit, dalsi mesic kvuli tomu hysteroskopie (aby zjistili, proc tam ten katetr nesel zavest), dalsi mesic covid, a takto se to porad z nejakeho duvodu odklada, uz to resime presne rok a dva mesice. Cloveka to fakt nebavi
Tak tentokrat uz nejdu v nativu, ale v rizenem, tak doufam, ze tento mesic to klapne, nebo me klepne
Co u tebe?
@miskuet ty to mas teda strasne dlouhy, je to hroznej proces cely
vsechno tak trva a tahne se to. Uz ti to musi klapnout
budes to mit extra zaslouzene. Dulezite je, ze mas ta zdrava embrijka ![]()
Ja jeste nezacala ani stimulovat
ivf resime od ledna. Mela jsem zacit skoro tri tydny zpatky, ale kramy nedosly. Ted v pondeli jsem dostala vyvolavacku, ale porad nic. Jenze 14.4. letime do Italie na 4 dny. Takze uz tu stimulaci nejspis nestiham
takze az dalsi cyklus. Ale manzel ma od dubna novou praci a ja mam strach, ze bude vystresovanej a ze spermii nic nebude. A chteji ho poslat na 2 tydny do Nemecka a to nevim vubec kdy. Bez nej to nezvladnu
ani psychicky, ani pichat injekce, ani jezdit na kontroly a na odber taky musi byt. Nevim, co delat. Jakoby se vsechno spiklo proti nam.
Ahoj holky platily jste za první ket když nebyl ET a embrya šla na genetiku? Myslela jsem ze je ten první v ceně, chtějí po nas dalsich 10tis ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky platily jste za první ket když nebyl ET a embrya šla na genetiku? Myslela jsem ze je ten první v ceně, chtějí po nas dalsich 10tis
Hele, já teda neplatila, mě řekla, že to je v cenně
Půjdu teda teď. My měli odběr a pak skoro 2 měsíce pauzu a teď půjdu na transfer. A když jsem se ptala, tak Dr řekla, že první transfer je v cenně.
@Anonymní píše:
Ahoj holky platily jste za první ket když nebyl ET a embrya šla na genetiku? Myslela jsem ze je ten první v ceně, chtějí po nas dalsich 10tis
Ahoj měla sem to samé jako ty
a peníze za KET po mě nechtěli, protože neproběhl hned ten první čerstvý transfer ![]()
@daudinka Achjo, to jsou ksefty :/ Mrzi me, ze vam to takto nevychazi… ms porad nedosla? A cim myslis ze to zpozdeni je?
@Anonymní píše:
Taky jsem 1. neplatila… to je divne ![]()
@miskuet dneska prisla
od rana slavim
v zivote jsem nebyla tak stastna, ze prisla menstruace
zitra zacneme pichat injekce.
Modlete se prosim za me, at nejsou zadny komplikace, at to vsechno jde dobre. Bude to s tou dovcou tesny, ale nechci to odkladat.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.