IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
13.4.23 16:27

@miskuet dekuju, snad jeste nektera do zitrka dojdou. Kez by to tim patym dnem skoncilo a mohla jsem hezky na transfer :( takto budu do zitrka na nervy, a pak k tomu dalsi 4 tydny cekani na verdikt :,( je mi uz z toho vseho uplne zle. Kdyby byly nakonec 3, tak 30% sance znamena mozna jedno a mozna taky zadny zdravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
13.4.23 16:40

@daudinka Uplne ti rozumim :( Kdyz jsem videla na displeji, ze mi volaji z kliniky vysledky genetiky, neskutecne se mi rozbusilo srdce. Jojo, prave ze to tim patym dnem nekonci, bohuzel :( Vis co, ber i dve, mozna i jedno jako uspech, protoze pri genetickem problemu je to opravdu uspech. Pak se nebudes upinatna nejaka velka cisla. A krome toho - i z jedineho embrya muze byt miminko :-) Ted jen pevne nervy pri cekani :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
13.4.23 17:16

@miskuet chteli bychom dve deti..ja vim, ze je to blbost a naivita prat si dve deti, kdyz nejsme schopni mit ani jedno a budu neskonale vdecna a stastna, jestli se vubec jedno podari. Ale zvazuju, pokud by to opravdu tak dopadlo, ze bude jedno nebo dve zdrave, jestli rovnou udelat dalsi ivf. Jestli to teda jde z pohledu pojistovny. Protoze pokud bych otehotnela a mela mimi, urcite nebudu mit prostor na dalsi ivf a cas leti. Tim ze uz nejsem nejmladsi a vzhledem k tomu, jak je tezke z 23 vyvijejicich se embriek dostat zdrava uz ted, jake sance budeme mit treba za dva roky u dalsiho ivf? Je to cely tak nestastny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
13.4.23 19:01

@daudinka S tim poctem deti mas pravdu. My bychom taky chteli dve, ale sama se tomu „smeju“, jak blahove to je, takto si rict, kolik by clovek chtel deti, kdyz budeme opravdu vdecni za to jedno.
No, co se tyce toho druheho IVF, tak nevim jak ty to mas u pojistovny, u genetiky, ale nam hradi PGT-M 5 embryi za rok a kazde dalsi 10 000. Ale vy mate asi PGD a tam to mozna bude jine, tezko rict. A je otazka, jestli takto rychle po sobe to neni moc velky zahul pro telo, ale cetla jsem, ze nekdo vylozene podstupuje 2 stimulace za sebou, aby mel vic na genetiku, protoze se pocita s velkym ubytkem. Je to proste hrozne blba situace :( Kolik ti je? Ja letos 31 :/ Tak taky nad tkm premyslim stran veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.4.23 19:24

@daudinka Ano mám nějaký překročeny chromozon. Držím páce at to dopadne co nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
13.4.23 19:50

@miskuet 32 uz mi bylo :( proste spatny. Mame PGT-SR a nic ohledne placeni nerikali, melo by jit vse na pojistovnu. Tak snad nebudeme mit nejaky prekvapko. Ja se pak musim s doktorkou pobavit na toto tema. Vim, ze se delavaji za sebou, ale urcite zalezi na tom, jak na tom budu. Asi to do vysledku resit nebudeme, takze jeden cyklus bych mela urcite volny. Jako uplne se mi nechce do toho znovu, clovek nikdy nevi, jak to pujde a jak to zvladne telo. Ale dava mi to smysl. Zitra uvidim, s cim nakonec teda pracujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
14.4.23 15:36

@daudinka Ahoj, tak jak to dopadlo??? Myslela jsem na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.23 07:40
@miskuet píše:
@daudinka S tim poctem deti mas pravdu. My bychom taky chteli dve, ale sama se tomu „smeju“, jak blahove to je, takto si rict, kolik by clovek chtel deti, kdyz budeme opravdu vdecni za to jedno.
No, co se tyce toho druheho IVF, tak nevim jak ty to mas u pojistovny, u genetiky, ale nam hradi PGT-M 5 embryi za rok a kazde dalsi 10 000. Ale vy mate asi PGD a tam to mozna bude jine, tezko rict. A je otazka, jestli takto rychle po sobe to neni moc velky zahul pro telo, ale cetla jsem, ze nekdo vylozene podstupuje 2 stimulace za sebou, aby mel vic na genetiku, protoze se pocita s velkym ubytkem. Je to proste hrozne blba situace :( Kolik ti je? Ja letos 31 :/ Tak taky nad tkm premyslim stran veku.

Tak jak si dopadla?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.23 07:41

Já 4 dny do potvrzení z krve a na testu pořád duch :think:… Tak si říkám jestli to je ok… KET byl 5.4., teď jsem začala číst na netu, že pokud čárka nesili, že to může být mimoděložní… No proboha… Už zase panikarim…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.23 09:17
@Anonymní píše:
Já 4 dny do potvrzení z krve a na testu pořád duch :think:… Tak si říkám jestli to je ok… KET byl 5.4., teď jsem začala číst na netu, že pokud čárka nesili, že to může být mimoděložní… No proboha… Už zase panikarim…

A ty čárky máš pořád stejné nebo nějaká změna? Testy máš stejnou značku? Sílit by určitě měly, ale ony sílí i při mimoděložním…spíš by to bylo asi biochemické :( ale ještě to nevzdávej…krev ukáže.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.23 09:24
@Anonymní píše:
A ty čárky máš pořád stejné nebo nějaká změna? Testy máš stejnou značku? Sílit by určitě měly, ale ony sílí i při mimoděložním…spíš by to bylo asi biochemické :( ale ještě to nevzdávej…krev ukáže.

Koukej: mě ty čárky přijdou stejný

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.23 11:24
@Anonymní píše:
Koukej: mě ty čárky přijdou stejný

Ta dnešní mi připadá silnější, ale zase včerejší slabší než byla predevčírem. Byly všechny z ranní moči? A citlivost testů je jaká?
Těžko říct no, asi bych to ale ještě úplně nevzdávala… :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.23 11:38
@Anonymní píše:
Ta dnešní mi připadá silnější, ale zase včerejší slabší než byla predevčírem. Byly všechny z ranní moči? A citlivost testů je jaká?
Těžko říct no, asi bych to ale ještě úplně nevzdávala… :hug:

Ta z 13 nebyla z ranní moči. Testy jsou stejný, si myslím, že je ještě brzo. Na krev mám jít až 19. Tak asi hledám čárky moc rychle :D počkám a uvidím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.23 12:14
@Anonymní píše:

A ten test co si dělám je 20miumi…

• Citovat
  • Upravit
175
15.4.23 12:19
@Anonymní píše:

Teď jsem si dělala opět test z odpolední moči a ani ne po 30 sekundách na mé vyskočil jasnější duch. Teď přemýšlím zda si nemám koupit lepší test, než mám teď. Teď mám tyto.
A přijde mi, že ten duch je tmavší než ten z rána :nevim: :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.